- 1
- 2
-
Anonim
tekst/rap: Trzy Sześć (NieMaBata Crew!)
podkład: RJD2 - Final Frontier (Instrumental)
Nagrano: u Solara w NOBOCOTO STUDIO
mix: Solar (NieMaBata Crew!)
Do odsłuchania:
http://www.myspace.com/dwiecyfry
Do odsłuchania/pobrania (Odsiebie):
http://tnij.com/manifesto
Joint nie nalezy do najlatwiejszych w odbiorze wiec zapraszamy do pastwienia lub jarania sie. -
Run Runaway
łaaa bit strasznie zamulony - mozna ten kawalek odsluchac ale nie słuchac:( przyjemny generalnie ale bez zajawki wiekszej -
Klasiik
-
Anonim
-
-
Maciek.
-
Murzyn
-
>Run Runaway napisała:
>łaaa bit strasznie zamulony - mozna ten kawalek odsluchac
>ale nie słuchac:( przyjemny generalnie ale bez zajawki
>wiekszej
tu sie nie zgodze, dla mnie jedna z bardziej klimatycznych perelek :-) -
chojrak
-
Lazy
ja juz napisalem co mysle, ale taka uwaga:
Solar sam wymysliles temat z pojedynczymi kawalkami zeby nie bylo smietnika. a teraz sam wrzucasz nowy temat :)
bez spiny -
Anonim
-
Anonim
>Lazy napisał
>ja juz napisalem co mysle, ale taka uwaga:
>Solar sam wymysliles temat z pojedynczymi kawalkami zeby nie
>bylo smietnika. a teraz sam wrzucasz nowy temat :)
>bez spiny
pisalem wczesniej:
"Ostatnio sporo osób wrzuca swoje kawałki (Plejer ^_^), zazwyczaj są to spontany, luźne kawałki lub ogólnie jakieś 'luźne' twory. Jako, że ilość takich tematów zastraszjąco rośnie nieco odsuwając te nt. Freestylu, zakładam jeden temat na to wszystko.
Zakładajcie osobne tematy tylko w przypadku poważniejszych wydawnictw."
traktuje to jako 'powazniejsze wydawnictwo', w tym sensie, ze wlozylismy w to sporo pracy.
ale faktem jest, ze troche sie nie sprawdza ten temat, bo nikt tam nie komentuje.
tak wiec mozemy wprowadzic zmiane i powrocic do starej formy. Tzn nie chcialbym zeby bylo tutaj w pizde tematow do 10 wersowych spontanow nagranych na mikrofonie za 10 zl, do tego zostanie tamten temat, ale gdyby ktos mial cos do wrzucenia to smialo. -
najlepiej byloby, gdyby kazdy raper zalozyl sobie jeden temat pod swoja ksywka i tam wrzucal nagrane kawalki
-
VTZ
Dlatego też twórcy grona zamiast po raz kolejny zmieniać layout i silić się z na podróbę Facebooka (no dobra, ładuje się to szybciej) powinni pomyśleć o zmianie struktury gron tematycznych, tak aby to przypominało normalne kilkupoziomowe fora.
A co do kawałka to poza jakimś takim pretensjonalnym refrenem props jak największy. Lubię kawałki, które muszę przesłuchać więcej niż raz, żeby zrozumieć wszystkie wersy. -
Mesto
>Dlatego też twórcy grona zamiast po raz kolejny zmieniać layout i silić się z na podróbę Facebooka (no do
a, ładuje się to szybciej) powinni pomyśleć o zmianie struktury gron tematycznych, tak aby to przypominało normalne kilkupoziomowe fora.
to już Twój manifest; ] -
Anonim
kurwa, Ty, ! moje spontany to najlepsze, co jest na tym gronie tematycznym więc się odjeb!:D -
pjentak
-
Anonim
-
pjentak
cwaniak :D
moderuje to jest bogiem :D
offtop: kwałek całkiem miło się słucha :] -
Anonim
-
Alicja Seweryn
- 1