- 1
- 2
-
New Deep
mistrzowski freestyle battle...
freestyle:
* DIOX (vice Mistrz WBW 2003, finalista WBW 2005)
* ESKOBAR (mistrz WBW 2007)
* PUOĆ (vice Mistrz WBW 2007, finalista WBW 2006 i 2008)
* TETRIS (vice Mistrz WBW 2004 i 2005)
gramofony:
* DJ KRZYWE PALCE (Fantom Crew)
prowadzenie:
* RUFIN MC (Mistrz WBW 2003)
bilety:
* 15 PLN - REZERWACJA >>> http://www.hip-hop.pl/news/projecto...
* 20 PLN - w dniu imprezy
Microphone Masters Team zaprasza na prawdziwą freestyle'ową ucztę. Mikrofony podczas słownych pojedynków na scenie krzyżują najlepsi Polscy freestyle'owcy. Każdorazowo podczas imprezy Microphone Masters do walki na wolne rymy staje 4 MC, których słowne starcia rozgrzewają do czerwoności mikrofony i publiczność. Nad całością czuwa piąty mistrz mikrofonu, który prowadząc bitwę zagrzewa publiczność do spontanicznych reakcji.
partnerzy: Hip-Hop.pl/ Radio Kampus/ WBW.pl/ LimTV.pl
UWAGA! Wstęp od 16 lat. Pamiętaj aby zabrać ze sobą dowód tożsamości z datą urodzenia. Jeśli nie masz ukończonych 18 lat musisz posiadać pisemną zgodę opiekuna na udział w imprezie. FORMULARZ ZGODY >>> http://newdeep.pl/download/zgoda.pd... -
passlack
Diox aka Slim Fast
Tetris wygląda jak skrzyżowanie Czeskiego z Eldoką
Esko jak pan Rysiek spod monopolowego
Puociowi urosły włosy i śpiewa Kiepurę -
fdsa
-
Mariusz
-
-
Alicja Seweryn
-
Mariusz
-
Ruda
ahahhahah jaki plakat niezle ukazuje karykature polskiego freestylu; ] -
Alicja Seweryn
jak bylo? dooooobrze bylo.....
Tetis w formie, propsy tez naleza sie puociowi xD piona!
xD -
krzywo
Przyznam ,że byłem pierwszy raz na MM i kurde.. że było zajebiście to mało powiedziane.
Tetris znowu pokazał moc ,Eskobar u mnie zyskał ,Rufina bardzo polubiłem ,a Diox.. sami oceńcie; p
Wkurzyło mnie tylko to ,że pani Aneta ,która zgubiła portfel nawet mi nie podziękowała za jego zwrot, pomimo tego,że pod koniec stała ciągle przede mną; p dobra nieważne
świetnie było i tylko czekać na kolejny MM! -
Anonim
Tet w formie. Specjalista od rozkręcania publiki średnimi panczami, chociaz faktycznie mocne też ma :) Czekam na plyte dziecka Teta z dzieckiem Ostrego :D
Esko spoko, jak to Esko, troche storytellingow, troche dobrych ripost.
Puoć konsekwetnie wychodzi z dołu z koncowki 2008, dobre walki odbyl, chyba calosciowo lokuje sie na drugim miejscu.
Diox to raczej nie jest raper na takie eventy. Na MM ludzie oczekuja panczy z tego co zauwazylem, sama technika i flow nie wystarczaja.
Ogolnie spoko imprezka, aczkolwiek troche bezsens, ze Tetris, Puoć i Diox byli już drugi raz. To samo Flint, Dolar, Muflon, Pe itd, a Trzysio np. nie byl :) -
Klasiik
-
Mariusz
diox to słabiak jest wiekszy niz diox. najebalismy sie. impreza nalezała do nc. elo :D -
Paweł
>solar napisał
>Ogolnie spoko imprezka, aczkolwiek troche bezsens, ze
>Tetris, Puoć i Diox byli już drugi raz. To samo Flint,
>Dolar, Muflon, Pe itd, a Trzysio np. nie byl :)
Eskobar też był już drugi raz, właściwie w tym roku na 12 uczestników debiutowało tylko dwóch: Białas i Theodore. -
krzywo
Największy FAIL wczorajszej imprezy to tekst Dioxa ,gdzie zarapował ,że "przyjechałem tu dla fejmu i dla kasy ,a nie dla ludzi" czy cos w tym stylu.. masakra -
toszek
>Paweł napisał
>>solar napisał
>>Ogolnie spoko imprezka, aczkolwiek troche bezsens, ze
>>Tetris, Puoć i Diox byli już drugi raz. To samo Flint,
>>Dolar, Muflon, Pe itd, a Trzysio np. nie byl :)
>
>Eskobar też był już drugi raz, właściwie w tym roku na
>12 uczestników debiutowało tylko dwóch: Białas i
>Theodore.
właściwie jeszcze Solar; )
-
Ruda
nie ujmując trzysiowi do tej pory zasługi ma kiepskie jesli chodzi o selekcje mic masters..a to raczej te tytuły decydują.
Solar był bo był drugi w Bydgoszczy, a to było ustalone wcześniej ze zwycięzca bitwy w BDG bedzie z mic masters.. -
Anonim
No wlasnie to troche bezsens jest, zeby tych z tytułami tylko zapraszac. Tytuły swoja droga (to moze byc conajwyzej argument do podjętego wyboru) ale skillsy są ważniejsze. Bo kierujac sie tylko tym trzeba po prostu non stop te same 10-12 osob zapraszac w roznych konfiguracjach.
Poza tym Theodor chyba ma mniejsze sukcesy niż 3-6. -
Anonim
jestem in plus zaskoczony esko i puociem - naprawde miejscami WOAH
diox fajnie - ale nie na bitwe
tetris kozacko, miejscami TYLKO fajnie, ale raczej kozacko; d -
Mesto
-
Anonim
- 1
- 2