-
-
Mesto
-
Klasiik
>Dwie cyfry. napisał
>jakby nie bylo zaslugi mam takie jak Theodor :)
No, tyle, że 50 bitew mniej na koncie :P -
Ruda
no wlasnie, podejrzewam ze np. z Pogiem bys 3-6-iu nie wygral, na jego forme wtedy kiedy wygral z nim Theodor...
-
-
Anonim
>ginger napisała:
>no wlasnie, podejrzewam ze np. z Pogiem bys 3-6-iu nie
>wygral, na jego forme wtedy kiedy wygral z nim Theodor...
>
>
i to ma byc argument? -
Klasiik
-
Fatum
>Klasiik napisał
>ARGUMENT JEST TAKI ŻE FP WAS RUCHA
gowno prawda bo byscie musieli do tego musiel miec jaja jak mi, a narazie to kazdy z was sie kaja jak k -
Mesto
>fatumson... napisał
>>Klasiik napisał
>>ARGUMENT JEST TAKI ŻE FP WAS RUCHA
>
>gowno prawda bo byscie musieli do tego musiel miec jaja jak
>mi, a narazie to kazdy z was sie kaja jak k
Prawda gówn prawda bo nie rozumiem prawd jak gówno musisz przecież naucz sie co prawda pisać gówno bo musze musz nie rozumiem co pisać -
>fatumson... napisał
>>Klasiik napisał
>>ARGUMENT JEST TAKI ŻE FP WAS RUCHA
>
>gowno prawda bo byscie musieli do tego musiel miec jaja jak
>mi, a narazie to kazdy z was sie kaja jak k
kozaczek :D
-
Duże Pe
Ja wiem? 3-6 ma spore osiągnięcia i spore skillsy. Moim zdaniem spokojnie by mógł być na MM zaproszony - zwłaszcza, że byli na nich MC tacy jak Białas czy Bośniak, którzy zarówno freestyle'owe skillsy jak i osiągnięcia mają na zbliżonym poziomie. A faktycznie, powtarzalność konfiguracji na MM może być trochę nużąca. -
Anonim
po co takie pisanie w ogole, ktoś kto zaprasza ma kaprys zaprosić rapera X to zaprasza rapera X, nie zmieni tego topic na gronie :D
ps. z tego co wiem teraz trzustke zaprosili na bitwę, więc nie ma co płakać :) -
Ruda
bosniak byl bo flint go nie lubi i mialo byc ciekawie, to sa tez konfiguracje z powodu takiego ze freestylowcy maja sobie cos do powiedzenia, i nie musze przejsc milion bitew i sajferzyc zeby na siebie trafic i zrobic szoł.
wydaje mi sie ze do tej pory kazdy freestylowiec mic masters byc tam z okreslonego powodu, duze zaslugi, zyskany szacunek na xxx bitwach, osobiste porachunki, wygrana gdzies tam (BDG), no i tego typu rzeczy...
a Solar, jest to argument z ty Pogiem, bo to wlasnie chodzi o skills i styl jakis prezentowany, a nie punch za punchem głównie..i na tamten dzien byl to wyczyn swoisty, za co zsykuje sie szacunek. -
Anonim
>ginger napisała:
>a Solar, jest to argument z ty Pogiem, bo to wlasnie chodzi
>o skills i styl jakis prezentowany, a nie punch za punchem
>głównie..i na tamten dzien byl to wyczyn swoisty, za co
>zsykuje sie szacunek.
kurde, ale to mega bezsensowny argument. Mozna stworzyc do niego miliardy rownie bezsensownych analogii typu : Theodor nie wygralby z Tetrisem na kempie, Rufin nie wygralby z Duzym Pe w formie z 2004, Tede nie wygralby z OSTRem w formie z 30 minut z zycia I NIC- ABSOLUTNIE NIC z tego nie wynika.
Poza tym mimo wszystko chyba wazniejsze jest to co w OBECNEJ chwili prezentuje dany zawodnik niz to, ze kiedys mial przeblyski.
Z resztą Wiciu slusznie prawi, ta rozmowa nie ma grubszego sensu.
-
Fubu
-
passlack
Fachowym okiem: jaram się. Konsekwentne budowanie relacji portretami, bardzo dobrymi zresztą, skadrowanymi tak, żeby coś jeszcze w 2 planie zagrało - świetna robota. Po wywaleniu zdjęć NC i publiki robi się jeszcze lepiej. Coś jest nie tak z kolorowymi zdjeciami (nie wszystkimi) - kolory nie te co trzeba (to samo mam ze swoimi zdjeciami - obrabiam je na laptopie i zupelnie inaczej wygladaja na monitorze czesto). Muszę się spiąć z tego co widzę, żeby podobne foty popełnić.
Zdjęcie Eskobara nr 46 - podwójna ekspozycja czy ponad sekundowa espozycja z fleszem?
32 - trochę jak fota główna na myspace Muflona; )
10 - ostrość Ci się źle ustawiła; )
Rodzinny Bizes poleca.
-
Anonim
>Passlack napisał
>Fachowym okiem: jaram się. Konsekwentne budowanie relacji
>portretami, bardzo dobrymi zresztą, skadrowanymi tak, żeby
>coś jeszcze w 2 planie zagrało - świetna robota. Po
>wywaleniu zdjęć NC i publiki robi się jeszcze lepiej.
>Coś jest nie tak z kolorowymi zdjeciami (nie wszystkimi) -
>kolory nie te co trzeba (to samo mam ze swoimi zdjeciami -
>obrabiam je na laptopie i zupelnie inaczej wygladaja na
>monitorze czesto). Muszę się spiąć z tego co widzę,
>żeby podobne foty popełnić.
>
>Zdjęcie Eskobara nr 46 - podwójna ekspozycja czy ponad
>sekundowa espozycja z fleszem?
>32 - trochę jak fota główna na myspace Muflona; )
>10 - ostrość Ci się źle ustawiła; )
>
>Rodzinny Bizes poleca.
>
>
o wy fotograficzne pojeby :D
-
Fubu
>Passlack napisał
>Fachowym okiem: jaram się. Konsekwentne budowanie relacji
>portretami, bardzo dobrymi zresztą, skadrowanymi tak, żeby
>coś jeszcze w 2 planie zagrało - świetna robota. Po
>wywaleniu zdjęć NC i publiki robi się jeszcze lepiej.
>Coś jest nie tak z kolorowymi zdjeciami (nie wszystkimi) -
>kolory nie te co trzeba (to samo mam ze swoimi zdjeciami -
>obrabiam je na laptopie i zupelnie inaczej wygladaja na
>monitorze czesto). Muszę się spiąć z tego co widzę,
>żeby podobne foty popełnić.
>
>Zdjęcie Eskobara nr 46 - podwójna ekspozycja czy ponad
>sekundowa espozycja z fleszem?
>32 - trochę jak fota główna na myspace Muflona; )
>10 - ostrość Ci się źle ustawiła; )
>
>Rodzinny Bizes poleca.
>
>
nic mi nie mów kurwa o kolorach na zdjęciach z tej macicy jebanej :( odbijasz błysk od czerwonego sufitu i jakie masz zdjęcia? godzinami wyciągałem te kolory, żeby choć trochę przypominały te, które tam były w rzeczywistości...
muflon już ma moje zdjęcie w awatarze na gronie, więc mi sytka fejmu, a na 10 za bardzo i tak miałem przysłonę otwartą :D a o fotach musimy pogadać jeszcze dłużej niż na MM6. ema