Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Microphone Masters

HaiHa 022 - wyniki eliminacji nr 3

W zeszłą sobotę (13 maja) w klubie The Fresh odbyły się eliminacje nr 3 przeglądu warszawskiej niezależnej sceny Hip-Hop "HaiHa 022".

Spośród zespołów, które zaprezentowały się na scenie, trzy najlepsze uzyskały awans do wielkiego finału, który odbędzie się już 26 czerwca także w klubie The Fresh.

Oto kolejna trójka finalistów:
    * DWÓCH WARSZAWIAKÓW
    * MŁODZIAK
    * ODDECH MIASTA

Wygranym gratulujemy, a wszystkich miłośników dobrego warszawskiego rapu zapraszamy na przeniesione z 6 czerwca eliminacje nr 2, które odbędą się już w najbliższą sobotę (20 czerwca) w klubie The Fresh.

więcej informacji o eliminacjach nr 2 >>> http://hip-hop.pl/news/projector.ph...

więcej o finale >>> http://hip-hop.pl/news/projector.ph...

na imprezę zapraszają:
    MICROPHONE MASTERS TEAM oraz eReM Studio, Sklep Muzyczny PASJA, ALOHA ENTERTAINMENT*, HIP-HOP.PL, Radio KAMPUS, Radio REWERS, LIMTV.PL

Oficjalna strona imprezy: http://www.haiha.pl
    • logo_haiha

• eMATeI

Juz w najblizsza sobote przelozony koncert z 6.06., zapraszamy - na melanzu, to bedzie na melanzu!
  • Ruda

szczerze,to wydanie haiha w ogole nie jest spoko. w new depie juz bylo lepiej a nie sadzilam ze kiedys to powiem... naglosnienie bardzo zle, djka w oddali i nie ma interakcji calej ekipy na scenie i jak sie patrzy to sie wydaje pusto na scenie i zamula, no i max 15 osob (jak przyszlo w chuj znajomych) pod scena przy tak duzym klubie gdzie wszyscy siedza mozna zapewne poczuc ze gra sie 'do kotleta'....

organizatorze drogi,fajna inicjatywa ale tym razemm warunki na minus. trzeba sie zastanowic czy tego nie zmienic..mam swiadomosc ze trudno jest oogarnac wszysctko na cacy ale trudno sie tez dziwic wykonawcom ze nie chca grac w takich warunkach..luub graja na odpierdol sie coponiektorzy..
  • Microphone Masters

co do naglosnienia to akurat the fresh dysponuje jednym z lepszych sounsystemow w warszawie natomiast z akustykiem bywa roznie i na ostatniej imprezie faktycznie dal dupy na maxa i przykro bylo tego sluchac. ze swojej strony moge tylko przeprosic zespoly za to ze musialy sie zmagac z takimi problemami technicznymi. niestety taka sytuacje zastalismy na miejscu i w czasie imprezy nie mielismy juz na to wielkiego wplywu. mam nadzieje ze w sobote uda sie uniknac tych problemow i klub zapewni akustyka ktory stanie na wysokosci zadania...

co do atmosfery panujacej pod scena to na to juz niestety totalnie niemamy wplywu. gdyby nie klasyczna sytuacja ze wszysce interesuja sie tylko koncertem wlasnych ziomkow a reszta im lata kolo dupy moze wygladaloby to lepiej...
  • Ruda

no napewno, ja tylko zauwzylam ze zwazywszyy na to ze klub jest wiekszy, to bardziej bje po oczach :)

niemniej jednak fajnie ze komu sie w ogole chce to organizowac :)

a z naglosnieniem to miejmy nadzieje ze bedzie jak mowisz, no i majki zeby dzialaly na rowni :)
  • Klasiik

Do finału przechodzą Polar/Czupryna, Max Pro i Klasiik
  • Ruda

brawooooo :))))

a ja dodam tylko ze podobalo mi sie, w ogrodku jjest megafajniej i naglosnienie bylo jakies lepsze :)))