- 1
- 2
-
Anonim
Kiedy: 16 Lipca 2009 (czwartek), 16.00
Gdzie: Sochaczew, Pl. Kościuszki
Nagrody: nie mam dokładnego info, ale są sponsorzy i z tego co wiem to na bank jakieś ubrania i bardzo możliwe, że jakis nieduży hajsik.
O bitwie:
To plenerowa akcja (ale chyba jest jakas deska ratunku w razie deszczu) w sercu sochaczewa. Podejrzewam, że wyjdzie podobnie do Monte Carlo, tylko, że załatwione jest porządne nagłośnienie, są sposorzy itd. Podobno istnieje jakas mała scena w Socho, więc nie będziemy na pewno jedynymi zawodnikami.
Po bitwie są koncerty w tym Solar/Białas.
Dojazd:
11.50zł/ 7.30 zł (normalny/ulgowy) w jedną stronę
wyjazd ze stacji Warszawa Śródmieście: 14:36
w Sochaczewie jest o: 15:34
tam wychodzi po nas Białas i idziemy na miejsce bitwy.
Powrót:
Nie wiadomo jak długo się to przeciągnie, a z tego co wiem to później jeszcze będą jakieś koncerty, ale i tak każdy może wrócić kiedy będzie chciał. Możliwości powrotu są takie:
18:06
20:16
21:07
22:11
Jeśli ktoś zdecydowałby sie jechać to ustawka o 14:20 na środkowym peronie stacji Warszawa Śródmieście.
piszcie kto będzie bo trzeba to ogarnąć.
-
Anonim
-
Anonim
-
-
-
Lazy
-
Anonim
-
kubaz
-
Odope
może będę
Edit:
A do której to się będzie działo? bo lekko po 20 mam osobowy do Radomia -
Daro/Cęciak
-
Anonim
>Odope napisał
>może będę
>
>
>Edit:
>
>A do której to się będzie działo? bo lekko po 20 mam
>osobowy do Radomia
no to sie wyrobisz. -
Daro/Cęciak
-
Daro/Cęciak
-
Anonim
haha, pewnie kazdy po trochu; ]
jak cos to Marcin, Kowal, 3-6, Wiciu i Ja jedziemy furą, więc nie oczekujcie nas na peronie tylko bierzcie sprawe w swoje ręce i wio! -
sie krence
ja tez jade furmanka wiec jesli ktos chetny to wyjazd o 15 spod pętli na lazurowej
mam pełny bak wiec nie ma zrzutki :P
jakby co to okolo 12 bede jeszcze na gronie
najlepiej niech chetne osoby wysla mi PW
pozdro -
Albi...!
-
Daro/Cęciak
Spoko było.Białas wygrał drógie miejsce Orzeł( miejscowy) trzecie solar.A no i jeszcze ktoś zadzwonił po psy że sypiemy kurwami.I finał musiał być bez przeklinania. -
>Spoko było.Białas wygrał drógie miejsce Orzeł( miejscowy)
ogarnij sie.
Propsy Mateo, bardzo mila akcja. -
Lazy
Bylo w sumie spoko, w sumie mniej wiecej takiego poziomu lokalnego patriotyzmu oczekiwalem wiec nie jestem zawiedziony. propsy dla bialasa bo to zwyciestwo liczy sie chyba poczwornie :D
A no i propsy rowniez dla organizatora bo fajnie wszystko ogarniete i mialo to swoj klimat :D
Nicola, Nicola! -
Anonim
-
Lazy
- 1
- 2