Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Nicponia brat zza krat

Outline Colour Festival zbliża się coraz większymi krokami, więc zapewne sporo osób jest zainteresowanych kto tym razem wpada do Łodzi? Albo może, kiedy dokładnie, gdzie startujemy z całą imprezą? Wiadomości jest sporo i to całkiem ciekawych. Bawimy się od 1 do 6 września.

W Parku Baden Powella odbędą się koncerty, tak samo jak w ubiegłym roku. Tym razem zagrają dla nas: WFD, NTK, Familia HP, O.S.T.R., Zeus, Skill Mega, Junior Stress, Green, Koncept. Ale... To nie wszystko. Wszyscy Ci, którzy oczekują "bomby" jak w roku 2008 mogą już szykować się na kawał dobrego rapu w wykonaniu Jeru The Damaja oraz M.O.P.! Zapamiętaj, że sobota 5 września 2009 roku to jedna z tych nielicznych imprez, które zapamiętasz na długo!

Koncert jak i wszystkie atrakcje w ramach OCF są bezpłatne dla publiczności!

http://www.lastfm.pl/event/1050793

• Outline Color Festival 2009

• Anonim

mistrzostwo, lepszy line up niz kemp!
  • Klasiik

Możnaby się przejechać tego 5ego.
  • Anonim

wpadajcie 4 września. dzień wcześniej bitwa freestylowa o OCF. info o niej niedługo, ale obiecuje że będzie grubo. Bardzo grubo. Są już rozstawieni i jest już jury i reszta. Ja wszystkich wystawić nie mogłem, ale liczę na obecność niektórych.. (klasiik, solar, brałas, 36 i reszta gagatków - musicie tam być. Zwroty za pierwszą 16). Czekamy na plakat, a nocleg też się znajdzie, więc wpadajcie.
  • fl11k

hmm jakos info o bitwie?
  • Klasiik

Kuszące. Jakiś nocleg?
  • Nicponia brat zza krat

My ogarniamy sobie hostel z lubciem, nie wiem ile typa od nas będzie. Chyba ok. 40PLN za osobę tam wychodzi, pokoje do 6 os., podobno sporo miejsc wolnych, zniżki dla grupy od 20 osób, dojazd autobusem 20-30 minut.
  • Nicponia brat zza krat

e: zniżki jedynie studenci