Freestyle [1218]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotr Telak

Przede wszystkim info:
    http://www.wok-hutnik.pl/index.php?...

Zapraszam wszystkich, szczególnie uczestników na Bitwe o Wyszków organizowaną przez WOK Hutnik plus pare osób siedzących w klimacie.
    Bitwe sędziują Duże Pe, Tetris i Rudanacja

Bilety dla zawodników po 10 zł a dla widowni 20 zł
    8 sierpnia o godz 19 rozpoczynają sie eliminacje, o 20 bitwa

Po więcej szczegółów wchodzić do mojej galerii
    Pzdr.
  • Anonim

czy ta bitwa jest MIĘDZYGALAKTYCZNA?
  • Piotr Telak

zalezy w jakim sensie.
  • Czy szejść

a jakies nagrody?
  • Tymin

gdzie się podziali tamci zajawkowicze. :(
    ;d
  • Anonim

Nagrody sa satysfakcjonujace
  • Tommon

Jasne ze sa.
  • Anonim

a po co robicie z tego tajemnice?
  • Tommon

Skromnie puchar i 300zl moze wiecej
  • Anonim

JEBAĆ!
  • Mesto

krzyknij to na miejscu; ]
  • Anonim

niech bitwa przyjedzie do mnie:]
  • Tommon

Ej bes takich, jak Cie bitwa nie interesuje to wogule nie komentuj!!!!!!!
  • Albi...!

kto będzie ?
  • Duże Pe

Podbijam - zapraszam na bitwę! W jury ja + Tetris + Rudanacja, ja i Tet gramy mini-koncert lub robimy jakiś showcase, Rudanacja prowadzi imprezę. Instrumentale pod battle podgrywa Mr. Vinylstealer z Funk Joint Unlimited. Jedyne czego jeszcze potrzeba do szczęścia to zestaw dobrych zawodników :)

Tommon - wstęp dla startujących musi być płatny? Sądzę, że wiele osób może to zniechęcić, zwłaszcza takich, które muszą dojechać np. z WWA...
  • pacia

a co z tym busem?

/solar
  • Duże Pe

Wynegocjowałem po znajomości niski ryczałt za 17-osobowy bus. Dzięki temu mogę zaoferować dojazd na bitwę i z powrotem za 28pln per osoba - o ile znajdziemy 13 osób. Postaram się o darmowy wstęp na bitwę dla ekipy dojeżdżającej z WWA - wydatek na busa to i tak spora napinka, więc w ten sposób częściowo go zrekompensujemy :) Dziś do wieczora muszę dać info kierowcy czy jedziemy dużym busem. Jeśli będziemy w stanie do 19.30 na szybkości ogarnąć ekipę do busa, mogę go zaklepać i jedziemy :) Zapisy prowadzi Solar :)
  • Tommon

Hm mozemy zrobic dla Wwa i jc okolic po 5zl a jak juz ktos naprawde nie bedzie mial kasy czy cos to ok , tylko bylbym wdzieczny o poinformowanie przed bitwa ze ktos bedzie bral udzial jednak z Wwa czy z okolic, numer jest na plakacie;)
  • Duże Pe

Luz - przyślę Ci listę ludzi, którzy jadą z nami busem
  • Anonim

poki co busem jadą:
    3-6
    Wiciu
    Lazy
    Albi + ziomek
    Mesto + dziewczyna
    Ja + Pacia

+Filip, Tet, Pe + dziewczyna

czyli 13 osób.

zostają jeszcze 4 miejsca, czekam na odpowiedź od Pjentacka, Plejera i Fatuma. Jakby ktoś jeszcze chciał się wepchnąć to msg me.

w ogole gramy tam z 36 krótki koncert; ]
  • 1
  • 2