Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Muflon

yo yo yo

Zachęcony sukcesem frekwencyjnym zeszłorocznej edycji Bitwy o Kemping, postanowiłem zorganizować druga edycje tego wydarzenia czyli Bitwę o Kemping vol.2. Całość będzie odbywać się na takich samych zasadach i w taki sam sposób co w zeszłym roku. Żadnych scen, żadnego nagłośnienia, bity z boomboxa, kółeczko ziomów i ziomkiń, a w jego epicentrum mc's bijący się o miano najlepszego mc na Kempingu, a w tym roku także o drobne upominki ufundowane przez hiphopkemp.pl.
    Jakby ktoś jeszcze nie wiedział o co chodzi w całej akcji, bo w zeszłym roku nie było go na Kempie albo może i był ale spędził je w nieco innym stanie skupienia (pozdrowienia dla Słomy i Lubcia), to przypominam zeszłoroczne info:

"Do wszystkich fristajlowych mc's, a także miłośników wolnego stylu obecnych na tegorocznej edycji Hip Hop Kempu: Jako ze co roku na Kempie jest nas od groma, fristajlowe sajfery kręcą się w różnych miejscach i o różnych porach przez cały czas trwania HHK, wpadłem na pomysł żeby raz przeprowadzić to w sposób bardziej zorganizowany i taki, który pomógłby zebrać wszystkich chętnych uczestniczenia w fristajlowych 'zmaganiach' w jednym miejscu i o jednej porze.

Idea jest prosta: Spontaniczna, luźna bitewka przeprowadzona na jednym z póll namiotowych, na zasadach
    uzgodnionych na miejscu, do akompaniamentu bitów lecących z boomboxa."

TERMIN:
    CZWARTEK, 20 SIERPNIA
    GODZINA 14.00
    MIEJSCE ZBIÓRKI:
    OBOZOWISKO WARSZAWSKICH FRISTAJLOWCÓW

w tym roku ciężko było znaleźć odpowiedni termin, gdyż interesujący artyści graja przez wszystkie 3 dni o bardzo różnych porach. Uznałem, ze po pierwsze czwartek jest dniem najmniej zapchanym ciekawymi wydarzeniami, a po drugie do koncertu Tetrisa nie dzieje się tego dnia raczej nic ciekawego. Myślę, że spokojnie powinniśmy skończyć do godziny 17, tak żeby moc bez problemu zdążyć na koncert Teta. Gdyby jednak były jakieś obsuwy czasowe to przerwiemy bitwę i dokończymy ją w innym terminie żeby nie przegapić
    koncertu Teta.

Oczywiście to jak cala inicjatywa się sprawdzi zależy od tego czy zjawi się odpowiednia liczba
    mc's i 'publiki', tak wiec wszystkich serdecznie zapraszam do wzięcia biernego bądź czynnego udzialu w bitewce i poinformowania ocb wszystkich potencjalnych zainteresowanych.

i jeszcze uwaga techniczna: apeluje o punktualne zjawienie się na miejscu 'zbiórki' bo prawdopodobnie w tym roku bitwy nie będziemy robić wśród naszych namiotów(trochę było syfu w zeszłym roku potem...) tylko pójdziemy w bardziej neutralne i wyludnione miejsce. Mc's prosiłbym nawet o przybycie 15 minut wcześniej żeby moc szybko sporządzić listę startujących, bo w zeszłym roku trzeba było czekać aż raperzy łaskawie zjawia się na polu bitwy.
  • Muflon

• kuba

BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ TAM ACME - GABINET CIENI (jak kixnare eis vnm jimson), więc warto jeszcze bardziej!
  • Anonim

ORAZ SOLAR - NA FALI (jak acme, nieuk, w kurwe brudny mixtape), więc warto jeszcze bardziej x2
  • Klasiik

oraz Mi Piwo. Niepowtarzalna okazja, musisz tam być!
  • Ruda

ahhahhahahahahahahhaha

ja chce na kemp!
  • passlack

Kilku nadspektakularnych uczestników się pojawi.
  • toszek

>passlack napisał
    >Kilku nadspektakularnych uczestników się pojawi.

waszka?
  • Najebany Crew

będzie okazja zobaczyć trzeźwego Słomę
    potwierdzone info
  • Ruda

>Najebany Crew napisał
    >będzie okazja zobaczyć trzeźwego Słomę
    >potwierdzone info

prowokacja; ]
  • Paulina

KTO WYGRAŁ??????
  • Run Runaway

? właśnie, kto?
  • misia

yyy, to Ty nie na Kempie?!
  • Run Runaway

nawet nie pytaj, zamuliłam... nigdy więcej!
  • Pejot

wygrał 36

PROPSY
    nie martw się ja też zamuliłem :(
  • Anonim

wracajcie bo nudno.
  • Paweł

Była tak zacna obsada jak w zeszłym roku? I kto dalsze miejsca zajął?
  • Run Runaway

wow, spoko... gratuluje Czysiu, piękna forma ostatnio, to wróży ładne bitwy na wbw. Dobrzeeeeee
  • Anonim

Drugi był Flint, trzeci Solar z jakimś jeszcze typkiem. Atmosfera mistrzowska, im dalej tym pijaniej. Trzysio miazga. 5!
  • Najebany Crew

>ginger napisała:
    >>Najebany Crew napisał
    >>będzie okazja zobaczyć trzeźwego Słomę
    >>potwierdzone info
    >
    >prowokacja; ]

no i co?:D

propsy za "wypierdaaaaalaj":D