- 1
- 2
-
benq
Witajcie Drodzy Emsis.
Ostatni przedświąteczny weekend jest powodem do tego aby nawet specjaliści od techno zorganizowali bitwę freestyle'ową. Z tego też powodu Funk Joint Unlimited zaprasza wszystkich chętnych do Kamieniołomów w celu przekonania ich samych do tego, że techno jednak nie jest fajne i warto przekwalifikować się na inne gatunki muzyki.
Bitwę poprowadzi znany i lubiany prezenter weselny FILIP RUDANACJA znany z wyjątkowego wyczucia sytuacji i śmieszny jak Maciej Orłoś.
Za puszczanie podkładów instrumentalnych, tzw. bitów, odpowie sam DJ BENEK, który od czasu Bitwy o Wyszków nie może opędzić się od propozycji współpracy od coraz to lepszych gwiazd amerykańskiej sceny hip hopowej.
NAGRODA dla zwycięzcy to 100 zł. polskich, co z pewnością ucieszy wielbicieli koksu poszukujących śniegu przed Świętami.
Po bitwie impreza w wykonaniu samych gospodarzy w klimacie muzycznym nieokreślonym, uzależnionym od poziomu walki finałowej.
Kamieniołomy
ul. Ossolińskich 7 (obok Przekąsek Zakąsek)
Start: godz. 19
Wjazd: 5 zeta
Dla wszystkich którzy potwierdzą swój udział w bitwie wysyłając mi wiadomość prywatną do dnia 13.12. do godz. 23:59 (niedziela) wjazd darmo.
Wszelkie propozycje oraz zastrzeżenia proszę wpisywać poniżej.
http://www.myspace.com/funkjointunl... -
Anonim
-
Albi...!
-
Możej
-
-
krzywo
-
Jul
-
Murzyn
wpadłbym moze... cos wam dupska zarosły dawno rodzynów nikt z nich niewyjadł -
DELUR
-
Anonim
-
KOZI aka DUMNY SZCZENIAK
a wpuszczą w czapce i szerokich spodniach czy trzeba sie odpierdolic w sweterek? -
Anonim
-
benq
Trzeba miec marynare z duza klapa i buty z nosami, najlepiej biale. Odrobina zelu na wlosy nie zaszkodzi. -
Mesto
mnie nie wpuścili kiedyś przez czapkę z daszkiem. nie wiem czy przez czapkę czy przez daszek -
Ruda
-
Muflon
>Mesto napisał
>mnie nie wpuścili kiedyś przez czapkę z daszkiem. nie
>wiem czy przez czapkę czy przez daszek
to nie wiem w jakim stanie musiales byc ze cie do Kamykow nie wpuscili -
kuba
-
Anonim
-
benq
Przypominam że jutro zamykam listę uczestników wchodzących za darmo, jeżeli ktoś chce się zapisać a jeszcze tego nie zrobił proszę o wiadomość. -
KOZI aka DUMNY SZCZENIAK
-
Anonim
- 1
- 2