Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • tokar

no i nawet jak niby wysyłał do Grammatkia to co? Ty też musiałeś dać im jakąś demówkę, bo na ładne oczy sie nie da...
    To, że jesteś dobry technicznie i masz flo nie wątpię, bo tak jest. Ale nie wszystkim to się podoba. Mnie akurat twój kawałek z Eldo jak wszystkie na nowej płycie się podobał. "Ale jedna jaskółka nie czyni wiosny" Oceniam cię pod kątem zachowania na scenie freestylowej i pod kątem ostatniego beefu i twoich dissów, które są śmieszne. Za 5 lat nikt nie będzie pamiętał twoich dissow, ani przyspiewek teta. Ty jesteś prowokatorem, a on cię poprostu na luzie bez spiny wyśmiał i nie możesz się z tym pogodzić. Nigdy nie dorównasz błyskotliwością tetowi nawet jeżeli masz ten lepszy "flo, styl, technikę"

STARY! Nie masz haryzmy.
    Może i część stwierdzi, że jestem zakochany w Tetrisie. Nie poprostu mam swoje autorytety i pod względem hip-hopu śmiało mogę powiedzieć, że na Polskie realia obok Smarkiego, Eldo (albo nawet nad) jest to mój guru. PEwnie nie tylko mój, ale większeej ilości osób. A ty? Część lubi twoje kawałki, bo pewnie nie są najgorsze, nie słyszałem, nie ocenię, ale pogodź się nie jesteś królem undergroundu. A nawet twój kochany Leszek w kawałku mowił o Smarkim i Tetrisie, że są.
    Nie podoba mi się, że w swoim dissie wtrąciłeś, że Eldo się też z niego śmieje. I pewnie samemu Eldoce też się to nie podobało, bo sądzę, że jednak szanuje Adama.

I proszę cię wyjaśnij mi o co chodził z Jointami i pedałami... Załatwiał od was Jointy? I co? Czujesz się fajny, że masz wtyki, fajnych koleszków? IStnieje też normalny świat oprócz bloków, bluz z kapturami, spodniami massa... Są też normalni ludzie, którzy w twoim mniemaniu zapewne wyglądając normalnie są lamusami. Otwórz się troche na świat i spójrz z róznych punktów widzenia. Zachowujesz się zbyt agresywnie i niegodnie.
    Przyznaj, że dostałeś w 2005 porządne lańsko na scenie. I skoro mialeś te punche technike i styl, to Czemu nie pokazales tych punchy w dobrym wydaniu. No i jeżeli chodzi o kartki to pomyśl o ripostach i jazdach na temat gdzie są pucnhe i dopiero się wypowiadaj.

A co do pozamiatania, wpadaj na WBW (pewnie "BE") Wpadaj do Indexu(też) i może spotkamy sie na scenie. Nie wątpie, że mnie pokonasz, bo skillsy jakieś tam masz, ale zrozum głupiemu ludowi, chodzi o efektowność, a same wbijanie się równo w bit z przepony to zamało.
    Proszę cię o kulturalne wypowiedzi. Nie jesteś niskointeligętem więc pewnie potrafisz trzymać poziom dyskusji.
    Pozdrawiam i czekam na głębsze wyjaśnienie motywów
  • tokar

do innych. Nie wywyższam się i myślę, że mam prawo do krytyki nawet nie obiektywnej. Może i wcześniej przesadzilem z tym kurduplem itp, za co przepraszam, poniosly mnie emocje, ale o sobie nic tu nie piszę, nie przechawalam się, więc po ten wjazd na mnie? Nie mogę wyrazić swojej opini? PIERDOLE to co kto myśli, nie jestem hejterem internetowym i chuj w dupsko tym co tak sądzą! Będę oceniał według swoich przekonań i mam do tego w pełni prawo. A jeżeli komuś się nie podoba niech administrator wypierdoli mnie z tego forum! BASTA
  • passlack

>Tokar napisał
    >STARY! Nie masz haryzmy.

Jak i żaden człowiek na świecie nie ma. Za to charyzmy Dioxowi nie odmówisz.

>Może i część stwierdzi, że jestem zakochany w Tetrisie.
    >Nie poprostu mam swoje autorytety i pod względem hip-hopu
    >śmiało mogę powiedzieć, że na Polskie realia obok
    >Smarkiego, Eldo (albo nawet nad) jest to mój guru. PEwnie
    >nie tylko mój, ale większeej ilości osób. A ty? Część
    >lubi twoje kawałki, bo pewnie nie są najgorsze, nie
    >słyszałem, nie ocenię, ale pogodź się nie jesteś
    >królem undergroundu.

Jak możesz mówić, że nie jest królem, skoro nie przesłuchałeś? Dla mnie jest co najmniej czarnym koniem :)

>I proszę cię wyjaśnij mi o co chodził z Jointami i
    >pedałami... Załatwiał od was Jointy? I co? Czujesz się
    >fajny, że masz wtyki, fajnych koleszków? IStnieje też
    >normalny świat oprócz bloków, bluz z kapturami, spodniami
    >massa... Są też normalni ludzie, którzy w twoim mniemaniu
    >zapewne wyglądając normalnie są lamusami. Otwórz się
    >troche na świat i spójrz z róznych punktów widzenia.

Wejdź na jego profil i sprawdź czym się zajmuje. Obejrzyj portfolio w necie. Przeczytaj kto zrobił zdjęcia na okładkę "27". No i "Chodź, pogadaj, poznaj prawdę" (przesłuchasz Hi-Fi będziesz wiedział o co chodzi).
  • człowiek sen

>Tokar napisał
    >do innych. Nie wywyższam się i myślę, że mam prawo do
    >krytyki nawet nie obiektywnej. Może i wcześniej
    >przesadzilem z tym kurduplem itp, za co przepraszam,
    >poniosly mnie emocje, ale o sobie nic tu nie piszę, nie
    >przechawalam się, więc po ten wjazd na mnie? Nie mogę
    >wyrazić swojej opini? PIERDOLE to co kto myśli, nie jestem
    >hejterem internetowym i chuj w dupsko tym co tak sądzą!
    >Będę oceniał według swoich przekonań i mam do tego w
    >pełni prawo. A jeżeli komuś się nie podoba niech
    >administrator wypierdoli mnie z tego forum! BASTA

ja np. uwazam ze malo ze jestes hejterem dla samego hejtingu to jeszcze za chuda w uszach pizda jestes zeby komukolwiek ublizac. ja np. to "chuj w dupe" od ciebie odebralem bardzo personalnie, a ze na twoim osieldu bywam prawie codziennie to istnieje dosyc duze prawdopodobienstwo ze sie spotkamy i bedzie okazja do wyjasnienia tego. nie podoba mi sie bardzo kozaczenie lamusow przez internet, i pomiedzy konstruktywna krytyka, wyraźaniem wlasnego zdania, a pierdoleniem glupot i bezmyslna napinka na internecie naprawde jest granica. jelsi nie potrafisz tego rozroznic, to jestes gleboko ograniczony czy uposledzony umyslowo. do zobaczenia.

p.s. no offence:)
  • DIOX/ HIFI BANDA

autokar:

wpadnij na koncerty, posluchaj jak grany teraz jest wers ze smarkiem i tetrisem, na ktory się powołujesz; )

co do moich demówek - bankowo nie wysylalem zadnego dema do raperów :) ba! nawet gdybym wysylal to nic zlego - tak uważam. Ten wątek pojawił się odnośnie tego ze tetris mówi "co ty kurwa wsparcie gramatyki" - czyli widocznie gdzieś go boli ta gramatyka :) tyle. demówke słał i rapuje na niej jak pezet.

nie interesuje mnie kim jest dla ciebie tetris. mozesz ten wątek pomijać w rozmowie ze mną.

odnosnie leszka i tetrisa - nie wiem po co ten wątek ktokolwiek porusza.

daj wiarę w to, że nie podważam tego ze leszek moze szanowac tetrisa. to jego sprawa pomijam to bo to kogo leszek szanuje czy nie szanuje to jego sprawa....a to czy się śmiał wiem lepiej niż ty bo smial sie ze mną nie z tobą :))

poza tym ja nie uwazam ze tetris jest chujowym fristajlowcem bo jest blyskotliwym skurwysynem... a ze przy okazji jest pizdą i lamusem. to już inna kwestia. ale niech gra dalej piosenki ktore tacy jak ty interpretują jako "numery bez spiny". dla mnie to zwyczajne uciekanie przed sytuacją. wole przegrac odpowiadajac niz robic z siebie gamonia ktory nagra diss, dostanie odpowiedz i wtedy stara sie to przekształcić w teatrzyk smieszny. czemu od razu tak nie zaczął jak jest taki wyluzowany?

odnosnie jointow i pedałów. . . będziesz duży to zrozumiesz. co mam ci tłumaczyc... ze nie bedzie mnie i moich koleżków zaden najebany lamus obrażał pod klubem przy kobiecie?

w 2005 jesli cie interesuje mialem wogole nie isc na ten final... poszedlem i z szacunkiem odniosłem się do goscia ktory uwazam byl wtedy lepszy. po co mialem mu ublizac? nie czulem potrzeby nawrzucania kolezce ktorego szanowalem wtedy za umiejetnosci... uznalem jego wyzszosc. dzis jest 2007 rok. ja fristajluje tylko z kolezkami a tetris nagrywa piosenki w stylu siabadaba hejże hola

cos jeszcze ci wyjasnic?
  • eNAeNOeS.

Ej Diox, miom zdaniem Tet ma większe umiejętności niż ty ale jego odpowiedź wydaje siee smieszna(ośmieszająca ciebie i jego). w ogóle to jak wcześniej wspomniałem gówno wszystko to gówno i gówno!!!!
    po co wam ten beef????? ale spoko przynajmniej coś siee dzieje :)
    5 wszyscy 5
  • Anonim

Tokar jest tak samo smieszny jak wtedy kiedy w gimnazjum gadal o wspolpracy z Wacem :)
  • Anonim

zarowno dioxa jak i teta, lubie i szanuje za tworczosc wiec swoje zdanie nt. beefu zachowam dla siebie. dodam tylko jedno, chociaz w sumie mniej wiecej budzyk cos w tym stylu napisal. jezeli ktokolwiek cos tam sobie gada na trakach czy internecie to powinno byc to na tyle przemyslane zeby pozniej 'na zywo' nie przepraszac tudziez spierdalac jak np. diox cie spotka tokarze. no i to by bylo na tyle wpierdalania sie. pzdr
  • Anonim

a i jeszcze zmiencie to zdjecie grona na bardziej odpowiednie :)
  • tokar

możesz być u mnie na osiedlu, chodź nie mam pojęcia skąd wiesz gddzie mieszkam... Ten tekst co napisałem "chuj w dupę" nie był osobiście skierowany do nikogo, a jeżeli odebrałaś to osobiście to już twoja sprawa i nie będę cię za nic przepraszał. Przeanalizuj co pisałem we wszystkich postach. Może na początku zachowałem się nie mniej prostacko niż ty wyskakująca z pizdami itp. Uwierz, że nie jestem upośledzony, chodź nie zawsze odpowiednio potrafię wyczuć sytuacje... (głupie; p)
    Pozdrawiam.

P.s Piszę osobiście, bo mam dość używania Forum i nie będę się wszystkim przy wszystkich tłumaczył...
  • Anonim

>Pan Kisiel napisał
    >także VNM'a
    Moze ciut nie w dyskusje, ale nie wiem jak Ty sluchales tego tracka. Nie slyszalem zeby Diox zachaczył VNM'a :|
  • człowiek sen

>Tokar napisał
    >chodź nie mam pojęcia
    >skąd wiesz gddzie mieszkam..
    >

wiem wszytsko jesli trzeba.

• Anonim

tokar, najpierw napisałeż że jak ktoś uważa że jesteś hejterem to chuj mu w dupe a teraz sie wypierasz, troche konsekwencji do swoich czynów i dystansu do internetu bo cie nosi.
  • Klasiik

Tokar, ale ty bzdury pierdolisz.
  • DIOX/ HIFI BANDA

dla mnie tam autokar to dzieciak ktory pierdolnął głupotę i tyle.
    mysle ze są ciekawsze tematy niz tokar; ) naprzykład muflon . hahahaha
  • Klasiik

:>
  • Przemo

:?
  • Cieniu71

;<
  • człowiek sen

8===D
  • Anonim

Toscie sie chlopaki wszysyc spieli.
    Od siebie dodam, ze osobiscie oceniam track Diox'a nizje, jesli porownac go do jego poprzednich dokonan. Troche szkoda, bo myslalem, ze bedzie cos na 110% ze wzgledu na to, ze do czynienia mamy z sytuacja bitewna i etc i wszystko co z tym zwiazane. Oczywiscie track Tetrisa mnie rozsmieszyl, ale dopiero jakos teraz zwrocilem uwage na to, o czym pisaliscie, ze troche taka patowa sytuacje wprowadza, bo nie wiadomo czy dalej po swojemu isc czy w strone disco-polo uderzyc.
    O sytuacji Diox-Muflon cos slyszalem i wydaje mi sie przesadzona Dioxa argumentacja, ze to jakies obrazanie przy kobiecie.
    Smieszne za to mi sie wydaje to, co napisal Junes: "zarowno dioxa jak i teta, lubie i szanuje za tworczosc wiec swoje zdanie nt. beefu zachowam dla siebie" - ja tu ciagu logicznego nie widze. "Wiem, ale nie powiem." Zawsze mi sie wydawalo, ze forum jest wlasnie po to, zeby sie wypowiadac.

Aviador