Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

powinny byc dogrywki, ale wygrana dogrywa powinna oznaczac wygrana walke, a tak czasami nie jest...
  • hubolasty

Mysle ze free da sie wyuczuc ale tylko do pewnego stopnia..tzn ze pozniej juz ponizej pewnego poziomu sie nie zchodzi ale to nie jest kwetia nauczeni sie i juz... Chodzi o jaznie i o banke moim zdanie, by nauczyc sie jak z niej wylewac to co dajesz pozniej na mic...Ja umiem i nie chce byc tetrisem chce byc Krs'sem hehe; ) pozdrawiem i pamietajcie ze klepanie suchych rymow jest biedą
  • hubolasty

mysle ze ten kolo ma duzo racji..pozdro
  • włodi

ja sie z tym urodzięłm pierwszy free to 4 klasa podstawówki:P hehe ale fakt że z roku na rok masz lepsze teksciory i jeszcze jedno (sorry theo że cie poniekąd powtararzam) nie popadnij w rutyne czyli nie ucz sie nigdy panczy na pamięc bo w końcu nic innego nie bedziesz znał i bedzie to straszne dno ja nie mam panczy i jestem z tego dumny:D
  • noone

A ja mam pancze bądz nie mam zależnie od tego czy chce je mieć czy chce ich nie mieć.!.
    i wiesz ... tez jestem z nich dumny, moje male kochane, wgniatajace w ziemie czasem ... :D
  • Anonim

pffff
  • Cieniu71

a Wracając do Tetrisa... kurde tak mi szkoda Ziomka drugi finał i znów porażka... a znowu moje zdanie to takie, że jednak coś te Jury nie jest za Tetrisem moim zdaniem powinna byc dogrywka na 1000000% i jednak coś z tym Jury trzeba zrobić... bo przez takie coś ludzie zaczynają mieć w dupie wbw ponieważ jury jebie werdykty i są one nie zgodne z rzeczywistością... najlepiej głosuje publika :>
  • Anonim

oj publika , w ogole nie jest uczciwa
  • Alicja

Theo ----> "piekny wpis : to jak : Do chodzenia musisz miec tylko nogi, zmysl rownowagi, widziec gdzie idziesz (choc na upartego to nie) i miec po czym chodzic ... reszte można wyćwiczyć :D "

hmmm... moze dlatego, ze taq wlasnie uwazam. zreszta wydaje mi sie ze zdolnosc do szybkiego kojarzenia nie jest taq popularna jak posiadanie nóg, choć i w tym drugim zdarzaja sie wyjatki; pzdr
  • Anonim

nie zrozumialem
  • noone

metafora ... (trudne slowo) ... slyszalas kiedys.?.
    Ja zreszta jestem na tyle beznadziejnym freestylowcem ze moge sie nie znac.
    Zapraszam pod palac dzisiaj o 17 posprawdzamy teorie.!.
    Pozdrawiam/ / Theo
  • Alicja

heh, chyba popadamy w drobna paranoje, tytuł tego topicu nie jest pytaniem retorycznym (przed chwilą sprawdziłam ten termin w encyklopedii i wiem co znaczy, oł jes), a co za tym idzie prowokuje "dyskusje"* [lol, chyba takie bylo zalożenie autora tego tematu].
    to ze mam inne zdanie niz ty nie musi oznaczac ze uważam cie za idiotę (niestety dziala to tylko w jedna strone) wiec nie zachowuj sie jak obrazony małolat i schowaj te ambitne pojazdy na inną okazję, z wyrazami szacunku vrn

*nieprzypadkowo w cudzyslowiu
  • włodi

hie hei widać ze nie masz pojęcia bo panowie od free nie unosza sie duma ani nie fochuja sie oni rymuja a my my poprostu mamty to co poeci nazywaja wena malaże muza a ja buchami czyli amy to coś co jest niezbedne
    a swoja droga teodor jest idiota:P tak jak my wszyscy bo normalni ludzie tego nie robia:D
  • noone

No cóż ... ja jednak uważam się za normalnego, ale w Twoim modelu swiata Wlodi rozumiem ze nic nie jest normalne.
    Oczywiscie Veyron masz racje mzoemy miec inne zdanie, a ja nikogo nie uwazam za idiote, poki mi tego nie zacznie na sile udowadniac (jak Włodi naprzyklad :)). Tak wiec bardzo fajnie ze masz inne zdanie i mozemy podyskutowac, ale jedyne co Ci wytknalem to potraktowanie wprost porównania, co bylo bledem interpretacyjnym.
    Z wyrazami szacunku/ / Pozdrawiam/ / Theo
  • klebsky.

hmnn...zgodze sie z niektórymi z was...ze wyćwiczyć freestyle wcale nie jest tak łatwo...i nie każdy może...absolutnie chodzi o szybkie kojarzenie...i naprawde duużą wiedze na temat tego o czym sie rymuje....i też trza mieć abstrakcyjne myśłenie...a nawet wysuwać własne tezy podczas free...taki jest mój środek:):)
    no i przede wszystkim też trzeba być trochę osłuchanym w hh...ale nigdy nie kserować....chyba ze jakiś DIS...to wtedy ok...
    no i tak codizenna porcja freestyle jeszcze nikomu nie zaszkodziła...trzaba wszedzie....w autobusie...w kiblu...w pracy...w szkole...dłubiąc w nosie...cały czas...wtedy poprostu móżdżek się wyrabia :)