Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • zrobisz jak zrobisz

Jak w temacie. Otóż Diablo Diablik, Fabio E. Luka oraz Skajsdelimit - trzech mocno zaprzyjaźnionych ziomków nagrało na dwudzieste urodziny Rudej pierwszy oficjalny minimixtape grupy.

Dodatkową atrakcją jest zaproszenie od jakiegoś czasu nie działającego już na scenie Lipsieux'a.

Wszystkie wokale i teksty zostały przygotowane w 1 dzień! To więcej niż spontaniczna sprawa. Sprawdźcie co jest w tym temacie mozliwe:

http://www.sendspace.com/file/t5n1q...

Aha: komentarze mile widziane.
  • zrobisz jak zrobisz

tytuł: "Naczelny Dyplomata eFPe"
  • Anonim

dobry minimixtape...

jaram się
  • Anonim

moim zdaniem Lipsieux wypadl najgorzej.
    Moze przez to, ze dlugo nie rapowal?
  • zrobisz jak zrobisz

No możliwe - wiesz oldskulowiec nie skillsowiec :)
  • MICAŁ

dobre - jaram sie
  • Ruda

ja niesamowicie sie jaram; )
  • Anonim

Wiesz co Lips, pokusze sie o stwierdzenie, ze oryginalny z ciebie raperzyna. Głównie chodzi mi o flow, bo bez kitu nie znam drugiego takiego wariata w Polsce :P
    chociaz styl masz tylko jeden to flow multum i to się ceni!
    Jak ściagnalem ten plik i zobaczylem czas : 7:34 to bylem przekonany, ze calego nie przeslucham bo sie zanudze (no bo tyle czasu nawijac na jeden temat? ile to wersow? z 200 :D?), ale w sumie calkiem przyjemnie sie słuchalo.
    W ogole zajebisicie lubie takie jazdy z tworzeniem biliarda osobowosci (jak np. MF Doom) bo po każdej z nich mozna sie spodziewać czegoś innego chociaz od tej samej osoby. (Mając wiele osobowosci nigdy sobie nie zaprzeczasz; ] <- jakos tak powiedzial to MF Doom, ale nie doslownie.)

generalnie to props za ten walek :)
  • zrobisz jak zrobisz

Dzięki :) A sprostuję: to minimixtape - 7 wałków zawierający :)))
  • Anonim

No przeciez wiem, ze to minimixtape :P
    ale chodzi mi o to, ze przez te 7.30 nawijales na jeden temat przewodni, a mimo wszystko nie zanudziles.
    Podejzewam, ze gdybys nie zaciagnal do tego wszystkich swoich szalonych osobowosci to byla by nuda :P
  • Czy szejść

nie znam dobrze zadnego, choc pamietam, ze jeden z tych czterech dal sroga zwrote na legendarnej Operacji Boston. Sciagam jak najbardziej
  • Czy szejść

Noi nie zawiodlem sie, pozamiatane. Diablo chyba najbardziej, styl szalony, ale jednoczesnie nie kojarzy sie z Gospelem - to jak najbardziej plus.

Noi Ruda nie znamy sie, ale przylaczam sie do zyczen :-)
  • Puoć

Kot! jaram sie jak najbardziej! zbieraj zasluzone propsy i oby tak dalej!
  • pyk

nie bede oryginalny, bo tez sie jaram :p szkoda tylko ze nie bylo piątego z braci, czyli 'chuj ci w dupe' jak to zasugerowal puoć ;]
  • Muflon

1,2,3 Muflon patrzy! ale nie slyszy niestety:(
    wiec obadam to gorace gowno dopiero w wwa za pare dni. trzymac sie tam! elo! do zobaczenia wkrotce u ciebie w miescie. hobby turysta, od fleshy dystans.
  • zrobisz jak zrobisz

UWAGA! UWAGA! WNIMAŃJE! ZMIANA LINKU:

http://www.sendspace.com/file/ik9lc...

ODTĄD TEN DZIAŁA. Tamten ponoć nie.
  • .O.eR.Be.I.Te.

ładuje sie juz z 10 minut ten linkacz..:/
  • zrobisz jak zrobisz

Spróbuj ten pierwszy co w temacie na górze. Jak też nie działa rzucę na nowy link.
  • .O.eR.Be.I.Te.

niestety tak samo...:/
  • Anonim

u mnie dzierży; ]