Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klasiik

Browar za darmo jaram się
  • Anonim

browar?? napewno nie woda???
  • Klasiik

Jak za darmo to może być i woda
  • tokar

no to ciekawe.. tylko szkoda, że w środe, w sumie i tak dobrze, jedyny coś załatwiłes. marudzić nie będę. Cchciałbym przychodzić, ale przed maturą to pewnie nie dam rady... :(
  • noone

Spotykaliśmy się w środę więc jest dobrze, a po za tym przynajmniej pierwsze imprezy to dostaniemy pewnie godzine gdzies miedzy 21 a 23 więc spokojnie mozesz wrócić do domu odrazu po wolnych.!. Byłem tak mily i pomyślałem o tym, że niektórzy mają szkołe inni prace.!.
    Pozdrawiam/ / Theo
  • JiKoB

git
  • zrobisz jak zrobisz

a niektórzy mieszkają na wsi i nie mają jak wrócić, ale to szczegół :/// Ale za to na wsi mogą riobic chemiczne eksperykmenty cierpliwie wznosząc swoją antyszwedzką ideologię :DDD
  • Anonim

o kurwahahahahahah
  • Anonim

co z klubem?

szwedzi wygrali z finami 3:2:/

kiepsko.
  • Mesto

z racji tego ze jestem przeziooom i ze zawsze mozecie na mnie liczyc ... wspomoge was swoja obecnoscia ::D nie no dla mnie bomba jak byscie o ogarneli ... tylko zebyscie nie zapomnieli mi powiedziec; ] a tak wogole to nawet w lato jest fajnie spotkac sie na majkach niz czytac z ruchu ust jak przejezdza samochod kolo palacu ... wiec to dobra opcja nawet po zimie ... pzdrooo =)a ten browar by napewno postawil nasze battle na dobrym poziomie; ]
  • Muflon

nie no,
    mysle, ze jednak spotkan podpalacowych nie zaprzestaniemy organizowac.
    klimat musi byc, aight?
  • Anonim

proste!
    nie możemy wyjść z pod pałacu. fajny klimat.
  • JiKoB

a może spod ? :P
  • Anonim

jeszcze jakies dwa tygle i wznawiamy co nie:>? bo juz zaczyna sie robic cieplo (eee.. to znaczy mniej-zimno) i trzeba sie ogarniać.
  • Klasiik

Proste. Let the game begin!
  • noone

Sorry, że tyle czasu nic nie pisałem, ale natłok zajęć mam ostatnio.
    Tak czy inaczej menadżer klubu Park postanowił pociąć z nami w chuja i się nie odzywać więc z Parku nic nie wyszło, po części moja wina.
    Pozdrawiam/ / Theo
  • Anonim

myślę że Marzec jakoś przezimujemy:

10 marca - Żyrardów
    17 marca - Bitwa o Indeks (info?)
    24 marca - Wokalna Wojna (mc + beatboxer) - Harenda
    31 marca - WOCC w Harendzie

a od kwietnia przydalo by się wznowic spotkania... już pewnie będzie trochę cieplej.

• Anonim

*przydałoby
  • zrobisz jak zrobisz

Ty a te 2ie ostatnie pozycje co mają z nami wspólnego - tzn w przedostatniej mogę np wystartować? Czy znowu pfsw wystawia tylko "ierwszą 5-kę rankingu" ???
  • zrobisz jak zrobisz

... co do Indexu 17-ego to bardzo chciałbym wystratować, ale... chyba będę w Londynie. To może przez telefon? heehhe FREESTYLE PALACE !!!