-
Anonim
Siema. 6.02.2006 (Poniedziałek) w klubie Indeks (Krakowskie Przedmieście 24) odbędzie się mój kolejny koncert promujący płytę Epicentrum. Wystąpimy w składzie Flint + Rin, Puoć (hype). Zagramy materiał z EPki oraz kilka niepublikowanych jeszcze kawałków. Wstęp za friko. Szczegółowe informacje podam w nabliższym czasie.
Moje info koncertowe znajduje się na http://www.mcflint.prv.pl czekyrałt.
Zapraszam wszystkich!
Pozdrawiam
Flint -
Anonim
nieobiecuje ale postaram sie być; )
piona..
to bedzie tylko koncert?? -
JiKoB
-
Anonim
-
-
Anna
-
Muflon
no ja tez nie moge przegapic okazji zobaczenia moich idoli na zywo. moze bedzie nawet okazja przybic im pjone? -
Anonim
no wpadajcie. jeszcze nie wiem dokladnie co tam sie bedzie dzialo. info podam w pierwszym tygodniu lutego.
pozdr -
Klasiik
-
Anonim
muflon : mozna im spokojnie dwójkę przybić
i zeby nie byc doslownym "złamasom" :D -
Anonim
-
JiKoB
-
Muflon
ej ten temat nalezy podbic do gory, aby kazdy wiedzial, ze ma przybyc.
Flint bedzie gral nowe tracki. ponoc sa jeszcze lepsze niz "beatbox_skit" i "nie potrzebuje snu".
poza tym przed i po wystepie mozna podejsc do stolika. Flint z checia pogada, doradzi i rozda autografy(tylko jeden na osobe! nie ma opcji hurtowej, bo wiadomo, ze to wtedy nie dla was, tylko ziomkom w gimnazjum bedziecie sprzedawac) -
Anonim
-
Anonim
a no i pierwsze 30 osób będzie mogło darmowo spuścic wpierdol muflonowi za to że nie lubi Bez Cenzury i nie jest ELO. -
Muflon
uwaga uwaga
okazalo sie, ze jednym z hypemanow Flinta bedzie nie kto inny jak Mufel Trufel, wiec teraz tym bardziej zapraszamy wszystkich do wspolnej zabawy w Indexie!
-
Anonim
ok ok ok
Trochę info:
oprócz tego, co napisałem wyżej to:
- Wjazd FREE
- Start 20.00
- Gramy w składzie Flint, Muflon, Rin.
Po koncercie będzie open mic (panowie, mamy czas do 22.00)
Do zobaczenia w indeksie. yo -
rin.
-
JiKoB
-
Klasiik
Nie przychodźcie, ja tam też gościnnie z Flintem gram jeden kawałek, czy coś... -
Wojtek