- 1
- 2
-
noone
30 stycznia - poniedziałek (pierwszy dzień ferii) - FRESH HIP-HOP MONDAYS - vol.3 - WINTER HOLIDAYS EDITION - kolejna cykliczna impreza w klimacie dobrego hip-hopu wraz z koncertami podziemnych zespołów - imprezy w ramach cyklu Młoda Scena Clubu Graffiti - UWAGA! WSTĘP WOLNY!!!
Wystąpią na żywo:
19.00 - 20.15 - DJ-set - DJ Wolny Słuchacz & Gafo
20.15 - 20.45 - Emoce/Deklamacja - Lublin
20.45 - 21.00 - DJ-set - DJ Wolny Słuchacz & Gafo
21.00 - 22.00 - Tybet WhyDuck & Zania CowSuch - Lublin
22.00 - 22.30 - GOŚĆ SPECJALNY - SZARA CEGŁA (Puoć & Theo) - Warszawa
22.30 - 23.00 - Freestyle Show - Puoć (WWA), Theo (WWA), Majkel (Gliwice), Dolar (Lublin)
23.00 - 0.00 - DJ-set - DJ Wolny Słuchacz & Gafo
Zapraszam serdecznie/ / Pozdrawiam/ / Theo -
Anonim
-
Paco
-
Anonim
-
-
Klasiik
-
noone
-
Anonim
-
Tele
-
Anonim
-
JiKoB
to co ja (niby) mam i mi się kończy .. a co Ty chciałbyś mieć a nie masz :P
jestem okrutny ? :> -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
JiKoB
-
Klasiik
-
noone
Z powodu żałoby narodowej impreza fresh hip-hop mondays w Lublinie z udziałem Szarej Cegły została przełożona na na 06.02.2005, żałujemy bardzo, że tak się stało gdyż koliguje to z koncertem Flinta w klubie Index na którym sami też chcieliśmy się pojawić, co za tym idzie nie zobaczycie także swojego ulubionego hypeman'a Puocia wspierajacego Flinta.
Pozdrawiam/ / Theo -
Puoć
Chujnia z tym Chorzowem. Bardzo dobrze, iz wprowadzili żałobę narodową, mimo, że wszystkie plany zepsuła ona nam poniekąd. Lech the duck znów zdobywa sobie elekorat tanimi chwytami podczas naprawde poważnej tragedii, na koncert przełożony przyjdzie zapewne- mimo głębokiej mej nadziei na opcję odwrotną- mniej ludzi niż by pojawiło się 30'tego, a i śmiać się z uackuf będzie zapewne niepoprawnie politycznie ledwo tydzień po tragedii takowej. Wielka szkoda, bardzo ubolewamy, jednak uważamy, że wprowadzenie żałoby- i to odrazu po zakończeniu konkursu skoków narciarskich- było najdojrzalszą- mimo wysokiej piarowskiej chwytliwości posunięcia, co pewno było najmocniej brane pod uwagę przez rząd marcinkiewiczowsko-jarosławows ki- decyzją naszych kaczusssszek ślicznych... Dziękuję za chwile uwagi. pozdrawiam -
Muflon
a moim zdaniem wprowadzenie zaloby dopiero o 16 bylo obrzydliwym cynizmem. To co? wladza oglasza, ze mamy wielki dramat, trzeba robic zalobe, ale skoki przeczekala, bo wiadomo - miedzynarodowa impreza, hajs, promocja. Tak sie nie robi. -
noone
Dla zainteresowanych przypominam, że pociąg jest jutro o 16.14 z centrala, widzimy się o 16 przy kasach.
Pozdrawiam/ / Theo -
noone
Sorry na centralnym jest 16.05 Więc przy kasach o 15.45
Pozdrawiam/ / Theo
- 1
- 2