Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cieniu71

jak wam sie podoba nowa płytka wwo "witam was w rzeczywistości" Sokoła ?? dla mnie wypas cool itp. a jak wam sie podoba ?? bo moim zdaniem np. Płytka Jentkera to jedno wielkie dno...Sokół kozak np. "moge wszystko" hmmm miodzio :) pzdr.
  • JiKoB

nowa jak nowa ta płytka :P
    cudów nie ma.
    jakiś tam poziom ma.
    ok ogólnie - sentyment do WWO się odzywa :]
  • Muflon

teraz zwroccie uwage na nazwe tego grona.
    po co tak zasmiecac... juz i tak jest mocno zasyfione to grono.
    i to jeszcze jakimis Sokolami. Rozumiem gdyby kogos kto fristajluje, ale kurwa prawilnym wwo?
  • Piotrek

no wlasnie...taki temat to mozesz zarzucic na hiphop albo chociazby warszawski rap. zreszta na pewno na kazdym z nich juz taki jest wiec jak chcesz wyrazic swoja opinie o plytce wwo to zrob to tam.elo
  • JiKoB

no tak... ale co zrobić jak taki "tkaczu" jest niby moderatorem ... trzebaby kogoś kompetetniejszego moderatorem zrobić - kto ma kase na bycie gronowladnym; P
  • Muflon

hajs to akurat duzy nie jest chyba, ale ja nie bede placil tej chujowej stronie. ciagle sie cos psuje i pierdoli
  • JiKoB

fakt ale moderator by sie przydał choć na tydzeiń, co by powywalał zbędne tematy
  • Anonim

bedziemy je przesuwac :D
  • Klasiik

Ale to chyba nie jest fristajlowa płyta z tego co wiem?
  • Czy szejść

jak to nie?; -)
  • Muflon

Jedker zarymowal swoj tekst w eliminacjach na jakiejs bitwie, bo akurat dostal taki temat na jaki nawijal na plycie
    i odpadl w eliminacjach. hehe

wiecej nie bedzie startowal bo teraz jest realista:D
  • Czy szejść

cwaniak
  • Bdg

dla mnie przypasował tylko jeden kawałek z 2óch płyt ogólnie to''Promienie'' czyli jednym słowem cały naród jest zawiedziony. o