-
Cieniu71
jak wam sie podoba nowa płytka wwo "witam was w rzeczywistości" Sokoła ?? dla mnie wypas cool itp. a jak wam sie podoba ?? bo moim zdaniem np. Płytka Jentkera to jedno wielkie dno...Sokół kozak np. "moge wszystko" hmmm miodzio :) pzdr. -
JiKoB
nowa jak nowa ta płytka :P
cudów nie ma.
jakiś tam poziom ma.
ok ogólnie - sentyment do WWO się odzywa :] -
Muflon
teraz zwroccie uwage na nazwe tego grona.
po co tak zasmiecac... juz i tak jest mocno zasyfione to grono.
i to jeszcze jakimis Sokolami. Rozumiem gdyby kogos kto fristajluje, ale kurwa prawilnym wwo? -
Piotrek
no wlasnie...taki temat to mozesz zarzucic na hiphop albo chociazby warszawski rap. zreszta na pewno na kazdym z nich juz taki jest wiec jak chcesz wyrazic swoja opinie o plytce wwo to zrob to tam.elo -
-
JiKoB
no tak... ale co zrobić jak taki "tkaczu" jest niby moderatorem ... trzebaby kogoś kompetetniejszego moderatorem zrobić - kto ma kase na bycie gronowladnym; P -
Muflon
hajs to akurat duzy nie jest chyba, ale ja nie bede placil tej chujowej stronie. ciagle sie cos psuje i pierdoli -
JiKoB
fakt ale moderator by sie przydał choć na tydzeiń, co by powywalał zbędne tematy -
Anonim
-
Klasiik
-
-
Muflon
Jedker zarymowal swoj tekst w eliminacjach na jakiejs bitwie, bo akurat dostal taki temat na jaki nawijal na plycie
i odpadl w eliminacjach. hehe
wiecej nie bedzie startowal bo teraz jest realista:D -
-
Bdg
dla mnie przypasował tylko jeden kawałek z 2óch płyt ogólnie to''Promienie'' czyli jednym słowem cały naród jest zawiedziony. o