- 1
- 2
-
Klasiik
No ogólnie to gramy sobie na festiwalu Zgrzyty 30 stycznia w Białymstoku conie. Więc wpadajcie conie. Jak ktoś chce się zabrać z nami to dawać znać conie. -
Muflon
"Zgrzyty"
haha Klasiik wiesz, ze sie zdissowales przyjmujac zaproszenie na taki koncert? hehe
na przyszlosc jak ktos do ciebie zadzwoni z propozycja grania na koncercie "wafle" albo "porazki" to wez sie nie godz:)
zartuje rzecz jasna:D
a tak serio to milego grania, ale dla mnie to nadal za zimno na podroze takie. -
Klasiik
-
Anonim
-
-
Klasiik
-
Klasiik
-
zrobisz jak zrobisz
ej jak już dojdzie do tego koncertu i tak dalej to mam do Nieuka jedną radę - NIE WYLEWAJ KURWWWWWWWWWA WODYYYYYYYYY :DDD -
Klasiik
Woda to tam chuj, gorzej jakby browar wylał, to chyba bym musiał go skarcić publicznie; ] -
zrobisz jak zrobisz
-
Klasiik
Proste...; ]
Co do koncertu, to odbywa się 31 marca, oprócz AlboAlbo gra jeszcze Szara Cegła. No i Ten Typ Mes, ale to nieistotne.; ] Ja w ogóle mam komisję wojskową 31ego rano :D a dzień wcześniej 18ke koleżanki, więc będzie ciekawie; ]
Więcej info:
http://www.zgrzyty.art.pl -
Anonim
-
Klasiik
-
Ruda
hahahahah dokladnie :) a Mes to frajer o; ]
melange byl oporowy; ] niesamowity koncert dali oczywiscie AlboAlbo i Szara Cegła naprawde pelna podziwu jestem i szacunku nie ma to jak prawdziwy vibe na scenie + dobre skillsy; ] -
zrobisz jak zrobisz
AlboAlbo i dobre skillsy? Heh... coś nowego :P :DDD
(big up ziomusie)
A dokładniej jakieś szczegóły czy coś? -
Ruda
hehehehehh
maja mają a przynajmniej tak to wygladalo; ] tam w sumie po piwach bylam; ]
no poprostu bylo super QL tylko lipa bo Szara Cegla wylosowala pozycje numero uno czyli heee.... sam poczatek kiedy jescze klub zbyt rozbujany nie byl ale tez dali show :)
Nieuk spal albo probowal spac caly wieczor co sie potem okazalo regenerowal jedynie sily bo explozja nastapila na scenie chlopaki mieli nr 7; ] a ogolnie to potem Puoc Theo i Klasiik sie battlowali ze Stasiakiem pod bit Mes'a frajesa; ] -
zrobisz jak zrobisz
To stasiak umie fristajlować ??? Hehehehe ....
A co do Mesa, to czemu tak po nim jeździsz, czyżby okazał się być szwedem? -
Nieuk (AlboAlbo)
-
Ruda
-
Klasiik
Sława mu troszkę uderzyła do głowy chyba, ale to norma w dzisiejszym rapie legalnym; ] -
Ruda
- 1
- 2