Freestyle [1218]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Klasiik

No ogólnie to gramy sobie na festiwalu Zgrzyty 30 stycznia w Białymstoku conie. Więc wpadajcie conie. Jak ktoś chce się zabrać z nami to dawać znać conie.
  • Muflon

"Zgrzyty"
    haha Klasiik wiesz, ze sie zdissowales przyjmujac zaproszenie na taki koncert? hehe
    na przyszlosc jak ktos do ciebie zadzwoni z propozycja grania na koncercie "wafle" albo "porazki" to wez sie nie godz:)

zartuje rzecz jasna:D

a tak serio to milego grania, ale dla mnie to nadal za zimno na podroze takie.
  • Klasiik

Ej dzisiaj było -10 to wcale nie tak zimno; ]
  • Anonim

a wy tam bedziecie rapowac czy tylko sie pokazecie widowni?
    heheheh
  • Klasiik

Napisałem "gramy" - chyba nie muszę dalej wyjaśniać :]
  • Klasiik

No i nam przełożyli koncert na koniec marca bodajże.
  • zrobisz jak zrobisz

ej jak już dojdzie do tego koncertu i tak dalej to mam do Nieuka jedną radę - NIE WYLEWAJ KURWWWWWWWWWA WODYYYYYYYYY :DDD
  • Klasiik

Woda to tam chuj, gorzej jakby browar wylał, to chyba bym musiał go skarcić publicznie; ]
  • zrobisz jak zrobisz

Wyłajał byś go porżadnie :DDD
  • Klasiik

Proste...; ]

Co do koncertu, to odbywa się 31 marca, oprócz AlboAlbo gra jeszcze Szara Cegła. No i Ten Typ Mes, ale to nieistotne.; ] Ja w ogóle mam komisję wojskową 31ego rano :D a dzień wcześniej 18ke koleżanki, więc będzie ciekawie; ]

Więcej info:

http://www.zgrzyty.art.pl
  • Anonim

heheh spoko:)

kto to jest kurwa Ten Typ Mes?!

:)

miłego grania.
  • Klasiik

W skrócie: ŻAŁUJCIE KURWA, ŻE WAS TAM NIE BYŁO
  • Ruda

hahahahah dokladnie :) a Mes to frajer o; ]
    melange byl oporowy; ] niesamowity koncert dali oczywiscie AlboAlbo i Szara Cegła naprawde pelna podziwu jestem i szacunku nie ma to jak prawdziwy vibe na scenie + dobre skillsy; ]
  • zrobisz jak zrobisz

AlboAlbo i dobre skillsy? Heh... coś nowego :P :DDD
    (big up ziomusie)

A dokładniej jakieś szczegóły czy coś?
  • Ruda

hehehehehh
    maja mają a przynajmniej tak to wygladalo; ] tam w sumie po piwach bylam; ]
    no poprostu bylo super QL tylko lipa bo Szara Cegla wylosowala pozycje numero uno czyli heee.... sam poczatek kiedy jescze klub zbyt rozbujany nie byl ale tez dali show :)
    Nieuk spal albo probowal spac caly wieczor co sie potem okazalo regenerowal jedynie sily bo explozja nastapila na scenie chlopaki mieli nr 7; ] a ogolnie to potem Puoc Theo i Klasiik sie battlowali ze Stasiakiem pod bit Mes'a frajesa; ]
  • zrobisz jak zrobisz

To stasiak umie fristajlować ??? Hehehehe ....

A co do Mesa, to czemu tak po nim jeździsz, czyżby okazał się być szwedem?
  • Nieuk (AlboAlbo)

Stasiak nie umie.; ]
  • Ruda

dokladnie; ]
  • Klasiik

Sława mu troszkę uderzyła do głowy chyba, ale to norma w dzisiejszym rapie legalnym; ]
  • Ruda

daj spokuj; ] zalosne...
  • 1
  • 2