-
Anna
Słusznie, słusznie, nie było po co, bójki są złe; P Co do oceny wysokości szkód, to dla mnie zawsze opcją jest "aż"; ) Co do samej bitwy, fajnie było, z tym że niestety niektórzy wygrywają w kategorii "kto wziął ze sobą więcej ziomów". Ale z ust Wujka usłyszałam pierwszy raz w życiu prawdziwy punch - z tą finezją. Bo poza tym to wkroczył na wszystkim znane, typowe dla siebie wyżyny abstrakcji. A hasłem wieczoru jest jak dla mnie "Rzuć monetą"; ) -
Paco
bitwa pozytywna i oby takich wiecej :) szkoda, ze sie tak zakonczyla bo to nieprzyjemne bylo. poszlo o szalik? czad. po prostu warszawie gratulujemy kibicow. ech. -
Klasiik
-
Anonim
Siódmy - nie badz taki mądry z tymi kibicami.... jak nie wiesz o co poszlo...
Szkoda ze chłopaki z polonii we 3 na 1 wylecieli - dobrze ze znalezli sie dobzi ludzie ktorzy pomogli mu odzyskac barwy...
Ja tam nie lubie takich incydentów - stałem daleko po co brac udział w takich sprzeczkach;]
ogolnie spoko impreza i bitwa na wolne - małolaty nie jaracie sie to co działo się po... prosze nie oceniac...;] -
-
człowiek sen
bitwa spoko, wujek kozak, zjadł wszystkich,
mistrzem wieczoru został "rzut monetą"..
gdzie dokładnie sie bili? i jakieś ofiary były? słyszałem, ze coś policja i straż pożarna interweniowały... -
Marcin
na poczatku pod klubem , a potem poszli w kierunku starowki.
A co do Wujka, to faktycznie w tej bitwie sie wykazal, widac bylo roznice miedzy Harenda. Final byl zasluzony choc predzej widzialbym tam Pogo. -
Hesus
cholernie żałuję że mnie nie było
shit
dziękuje polskiej służbie zdrowia;]
-
bum trach benc!!! ANS!™
dzieki wszystkim za pomoc pod klubem za mnie i mojego zioma
wielka piona
efekt rozbity luk brwiowy
ale szalik odzyskany
i uwierzylem troche na nowo w ludzi reprezentujacych ta kulture
po tym jak w pewnym momencie po pierwszym starciu ruszamy do nich po szalik a tam z a nami 15 osob...
polonisci totchorze i debile
mlodszego w trzech atakowac
ale sie typ tlumaczyl ze najebani byli i jeszcze chcial piatki przybijac na koniec
dzieki dzieki
a co do ostatniej walki to chcialbym tetowi przypomniec ze nie jedzie sie na wolnym od dziwek i kurew i ze to bylo troche zalosne
ale bylo wesolo.... hehe
i wujek jedzie na temat caly czas chociarz ma troche walniety flow
i turban zgubil juz dawno temu...
hehe
-
Anonim
-
Anonim
PS polecam komentowanie zdjec (pod kazdym zdjeciem jest takie okienko w ktorym mozna cos napisac) -
Fundament Records
Tomal nie zrozumiałeś Sarkazmu....Legia rządzi!!! Sam jestes mądry, trzeba było iść pomóc......... -
Klasiik
-
zrobisz jak zrobisz
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Siódmy - wiadomo ze Legia rządzi...
Ano jestem mądry...i zawsze pomoge (KMWTW)...ale wiesz internet to nie jestem miejsce do takich rozmin.... tyle...
pozdro 7 piętro - hehe -
zrobisz jak zrobisz
-
Fundament Records
-
Tele
Jak dla mnie bitwa z przemistrzowskim klimatem, nowe edycje WBW sie do tego nie umywają.
Zobaczcie na zdjęciach - Gospel, człowiek prze-mistrz :D