Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anna

Słusznie, słusznie, nie było po co, bójki są złe; P Co do oceny wysokości szkód, to dla mnie zawsze opcją jest "aż"; ) Co do samej bitwy, fajnie było, z tym że niestety niektórzy wygrywają w kategorii "kto wziął ze sobą więcej ziomów". Ale z ust Wujka usłyszałam pierwszy raz w życiu prawdziwy punch - z tą finezją. Bo poza tym to wkroczył na wszystkim znane, typowe dla siebie wyżyny abstrakcji. A hasłem wieczoru jest jak dla mnie "Rzuć monetą"; )
  • Paco

bitwa pozytywna i oby takich wiecej :) szkoda, ze sie tak zakonczyla bo to nieprzyjemne bylo. poszlo o szalik? czad. po prostu warszawie gratulujemy kibicow. ech.
  • Klasiik

Ja tam się jaram. I chuj, że poszło o szalik :)
  • Anonim

Siódmy - nie badz taki mądry z tymi kibicami.... jak nie wiesz o co poszlo...
    Szkoda ze chłopaki z polonii we 3 na 1 wylecieli - dobrze ze znalezli sie dobzi ludzie ktorzy pomogli mu odzyskac barwy...
    Ja tam nie lubie takich incydentów - stałem daleko po co brac udział w takich sprzeczkach;]
    ogolnie spoko impreza i bitwa na wolne - małolaty nie jaracie sie to co działo się po... prosze nie oceniac...;]
  • człowiek sen

bitwa spoko, wujek kozak, zjadł wszystkich,
    mistrzem wieczoru został "rzut monetą"..

gdzie dokładnie sie bili? i jakieś ofiary były? słyszałem, ze coś policja i straż pożarna interweniowały...
  • Marcin

na poczatku pod klubem , a potem poszli w kierunku starowki.

A co do Wujka, to faktycznie w tej bitwie sie wykazal, widac bylo roznice miedzy Harenda. Final byl zasluzony choc predzej widzialbym tam Pogo.
  • Hesus

cholernie żałuję że mnie nie było
    shit
    dziękuje polskiej służbie zdrowia;]

• bum trach benc!!! ANS!™

dzieki wszystkim za pomoc pod klubem za mnie i mojego zioma

wielka piona

efekt rozbity luk brwiowy

ale szalik odzyskany

i uwierzylem troche na nowo w ludzi reprezentujacych ta kulture
    po tym jak w pewnym momencie po pierwszym starciu ruszamy do nich po szalik a tam z a nami 15 osob...
    polonisci totchorze i debile
    mlodszego w trzech atakowac
    ale sie typ tlumaczyl ze najebani byli i jeszcze chcial piatki przybijac na koniec

dzieki dzieki

a co do ostatniej walki to chcialbym tetowi przypomniec ze nie jedzie sie na wolnym od dziwek i kurew i ze to bylo troche zalosne

ale bylo wesolo.... hehe

i wujek jedzie na temat caly czas chociarz ma troche walniety flow

i turban zgubil juz dawno temu...

hehe

• Anonim

zapraszam na http://www.pejpel.pl, pojawily sie tam zdjecia z tej imprezy
  • Anonim

PS polecam komentowanie zdjec (pod kazdym zdjeciem jest takie okienko w ktorym mozna cos napisac)
  • Fundament Records

Tomal nie zrozumiałeś Sarkazmu....Legia rządzi!!! Sam jestes mądry, trzeba było iść pomóc.........
  • Klasiik

No. Było iść pomóc, a nie się mądrzysz.
  • zrobisz jak zrobisz

rzuccie monetą kto jest mądrzejszy ...
  • Anonim

eeee.. a ja slyszalam ze nie bylo wcale fajnie cooo??

;)
  • Anonim

to wiecej sie dzialo PO niz na bitwie? :D
  • Anonim

Siódmy - wiadomo ze Legia rządzi...
    Ano jestem mądry...i zawsze pomoge (KMWTW)...ale wiesz internet to nie jestem miejsce do takich rozmin.... tyle...
    pozdro 7 piętro - hehe
  • zrobisz jak zrobisz

heheh
  • Fundament Records

8 piętro jak juz coś.........;)
  • Tele

Jak dla mnie bitwa z przemistrzowskim klimatem, nowe edycje WBW sie do tego nie umywają.

Zobaczcie na zdjęciach - Gospel, człowiek prze-mistrz :D