-
zrobisz jak zrobisz
No więc pora przejść od idei wstepnych do konkretów, co Wy na to ziomusie? Praktycznie już większość się zajarała pomysłem, ale piszcie jeszcze kto wyraża zainteresowanie koszulką - myślę, że najlepsza byłaby taka piłkarska z logiem FREESTYLE PALACE od przodu, z numerem i ksywą z tyłu... Piszcie piszcie. Dipssset Lipsssje diPLomatz! -
Muflon
raczej raczej
dalem koledze to logo Lipsje zeby nam przerobil elegencko i on to zrobi.
tylko jest taka akcja, ze przydaloby sie wieksze, bo to co ja mu przeslalem to nie za duze jest, wiec jakby ktos wieksze znalazl to byloby dobrze.
chodzi rzecz jasna o logo crystal palace -
Wojtek
-
Anonim
a moze zrobmy po prostu: biale koszulki z logo z przodu, bez numerow i ksywek z tylu...
albo tak ze z przodu jest ksywka a pod nią logo freestyle palace.
ema ema yo yo
jak lans to lans. -
-
JiKoB
-
rin.
jezeli moglbym byc zainteresowany to uwazam ze to zajebsta opcja.
co do tego jaka to ma byc koszulka to mysle ze tak jak Flint napisał: z przodu logo, a z tyłu ksywa.pozdrawiam. -
Anonim
-
Anonim
-
JiKoB
-
zrobisz jak zrobisz
Logo praktycznie juz jest. Zrobiłem wstępniaka z loga Crystal palace, a Muflona ziomek to ładnie podszlifuje -
Hesus
-
rin.
lipsie, dobra opcja z przeróbką loga "crystal palace"; ).
No to teraz reszta w rękach kolegi Muflona : ] hehe. pozdro.peace! -
Wojtek
-
esdeka
-
Anonim
heheh. chłopaki otwieramy linię odzieżową. jak bedzie cieplej to bedzie mozna handlowac pod pałacem:D
Flint nie powiedział że napis ma byc z tyłu.
niech bedzie Logo i nad nim ksywka z przodu, zwykłe, nie piłkarskie.
to moje zdanie.
-
zrobisz jak zrobisz
Nie no bez przesady bo robimy z tego jarmark i rozmieniamy to na drobne... Koszulki dla fristajlowców i może jeszcze kilku osób, które były z nami przez ten cały czas. Ale z ksywami tylko dla fristajlujących, tak wariaty? -
Anonim
-
tokar
-
Mesto
-
Mesto
ale pilkarska ?? :| chlopaki jestemy rapery zrobmy cos bardziej w stylu wielkie czesc albo mlodzierzowe elo elo; ] pzdr 5