Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Muflon

no tylko moderator zdaje sie interesowac tym gronem tak jak ja na przyklad zaplodnieniem w wodzie poza organizmami macierzystymi jamochlonow(cokolwiek)

osobiscie walcze z system i nie mam zamiaru placic pieniazkow tej wiecznie psujacej sie siedzibie pokemonow, wiec nie jestem gronowladnym, ale widze ze niektorzy tutaj nimi sa, wiec mogliby sie zainteresowac pozycja zastepcy moderatora czy czyms takim, bo chyba jest taka opcja i wtedy mogliby kasowac glupie wpisy i zaprowadzic porzadek jak - nieprzymierzajac - Muflon pod Palacem.
    dziekuje, to mowilem ja - Muflon
  • Anonim

to ostatnie porównanie to było na poziomie "daje rymy jak bułki piekarz" w wykonaniu typów z bez cenzury. ale widzę że emocje odbijają się od krawędzi Twojej duszy.

Theodore - jestes tym sromowładnym to wez wyjeb 90% naszej siedziby glownej w kosmos, bo ładny nakupkany burdel się tu zrobił... czykyrapyo
  • Hesus

zgadzam się że jest burdel, i poczuwam się do odpowiedzialności za 90% tego co się zrobilo;))
    w sumie jestem gronowładna
    w sumie mogłabym zostać moderatorem i wywalić niepotrzebne burdelowe posty
    tylko że najpierw musiałby ten poprzedni zrezygnować;]
  • zrobisz jak zrobisz

No i jeszcze pozostaje pytanie co wywalać, a czego nie?
    Poza tym taka mała refleksja: To nie posty tworzą burdel i to nie w nich tkwi problem, tylko w niektórych ludziach, których podejście jest typowo nie nastawione na istotę rzeczy.
    Obawiam się, że usuwanie postów mogło by wprowadzić zamęt i nieporozumienia, więc chyba kwestia w tym, żeby każdy sobie cośtam przemyślał i tyle. Pozdro.
  • Hesus

>LL COOL IPSIE napisał
    >No i jeszcze pozostaje pytanie co wywalać, a czego
    >nie?

jesteś taki pewien że posty sprzed pół roku są potrzebne? albo te mało wnoszące sprzed miesiąca?;>
  • Anonim

mysle, ze temat
    "piątek 21.04 - Częstochowa"
    jest ZAJEBISCIE potrzebny :D
  • rin.

ja to proponuje założyć jeszcze raz całe grono od nowa, i utrzymywac w nim ład i porządek. : )
    Np grono. "PTDP".
  • Anonim

a ja tam proponuje wyluzować.
  • noone

A ja posłuchałem.
    Mamy nowe grono :
    Freestyle/Rap/HipHop

Moja cholernie subiektywna ocena będzie roztrzygająca w sprawach co ma być a co nie ... wszelkie zażalenia można sobie odrazu wsadzić w dupę bo ja nie zamierzam się nimi przejmować.

Zapraszam wszystkich

Pozdrawiam/ / Theo
  • zrobisz jak zrobisz

Czy to będzie jeden z ostatnich moich tu wpisów na tym gronie? Czy zamienimy nasze stare dobre grono na nowe niczym na nowy wymienia Arsenal swój stary dobry Highbury? Czy łezka się w oku zakręci? Nie wiem. Ale sie dowiem. Coming soon.
  • Muflon

moim zdaniem troche przesadzacie z ta sztywnoscia ogolnie co do tzw.'balaganu'.
    wiadomo, ze po to jest grono zeby sobie pogadac i nie ma co sie ograniczac do postow z godzina spotkan.
    mnie tam bardziej boli jak ktos jakies kretynizmy wypisuje i musze je potem czytac - jakies marne zarty, plytkie rozkminy itd. A tak to nie mam jednak uczucia zagubienia...
    wniosek: jak zartujesz to rob to zabawnie, a nie kurwa czerstwo, a jak rozkminiasz to rob to odkrywczo i madrze.
    dziekuje bardzo.
  • noone

I właśnie Muflonie przesiew wg. Twoich instrukcji będę robił; )
    Pozdrawiam/ / Theo