Freestyle/Wave [283]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • snoob

witam wszystkich. Jutro czyli w czwartek jest prognoza na zegrze 12-22 węzłów.jadę ja, surf i ober, niestety więcej osób do bryki nie wejdzie ze sprzętem :] ale zapraszam i namawiam hehe im więcej tym raźniej łamać lody na zalewie.yo yo yo :D
  • Surf

hehe... 3 tyg temu smigalam tam na snowkajcie i fura mozna bylo spokojnie na lod wjechac haha! Na pewno bedzie nam cieplo:D hahaha... no 3mam kciuki zeby cos powialo:D
  • ZŁOTA ŚWINIA

banda debili :)))
  • Korzon.ko LA2

ja bym pojechal....ale dopiero w niedziele odbieram nowa desecke.....chilli.
  • Surf

Stefano myslalam ze wpadniesz zią:D zajebiscie zimno ale za to niesamowite wrazenia:D jesli utrzyma sie prognoza to w niedziele powtorka:D pozdro:)
  • snoob

no i zaliczone hhoho!!!
    warto było.:D
  • Surf

aha.. no i takie warunki wymuszaly na niektorych blyskawiczna nauke - tu szacunek dla Festyna, ktory ma juz w tym sezonie na swoim koncie postep - pierwszego waterstarta:) hehe.. bo zimno w kuper bylo;)
  • Ober

No jaki tam pierwszy:] Jush pare razy w zyciu mi sie udalo,ale nigdy nie mialem okazji tego wycwiczyc;p Pierszy przy rozdziewiczaniu nowej dechy:D
  • Surf

chodza sluchy na miescie ze ober ze snoobem omineli majowke na helu ale za to odbili sobie dzisiaj na zegrzu.. a Ober the man ciskal extremalne waterstarty i mega wyczesane slizgi na full wypasie tak zwane:D hihi:P gratulacje;)
| |

Zakładam bo tak... dla wszystkich zainteresowanych różnymi ewolucjami i manewrami i tym co jest k...

Fotki

Miejsca grona (0)