Freestyle/Wave [283]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Korzon.ko LA2

jutro na zegrzu 17 wezlów
  • Bocian

o ktorej jedziesz?? i gdzie sie ustawiamy??:] my pewnie tam przy Qlubie bedziemy plywac. ok 16 z wawy wyjezdzamy.
  • Korzon.ko LA2

tylko ze prognoza teraz przesunela sie na piatek. na windguru jest 18 wezlow i trzy gwiazdki!!!! w takim razie ja jade w piatek. bede od 12 na dzikiej plazy kolo qlubu
  • Ober

piatek,piaek,piatek,piaek,piat ek,piaek,piatek,piaek,piatek,p iaek,piatek,piaek,
  • Korzon.ko LA2

si
  • Korzon.ko LA2

jak zwykle kurwa w huja leca na tym windguru.
    Juz ma byc tylko 12 wezlow. Pierdole taka prognoze,ae i tak bede
  • Ober

Jak sie nie zmieni,to my pewnie odpadniemy:/
  • snoob

no my pewnie jak się nie zmieni to zo oberem bedziemy na miejscu około 14
  • snoob

no my pewnie jak się nie zmieni to zo oberem bedziemy na miejscu około 14
  • snoob

jednak prognoza się polepszyła także ładujemy się wcześniej :D wyjeżdżamy o 9:30 z wawy
  • Korzon.ko LA2

cos kreca te czeszki jedne...
    ja bede po 12
  • ZŁOTA ŚWINIA

tylko gdzie banda bedzie??
  • snoob

stjepan bedziemy przy Qlubie
  • ZŁOTA ŚWINIA

no dobrze, ja po zajeciach moge przyjechac. tzn kolo 13 - mam nazieje ze jeszcze bedziecie
  • snoob

bedziemy raczej cały dzień chyba że bedzie dupa z wiatru yoyoy
  • ZŁOTA ŚWINIA

ej to jak bedzie dupa z wiatru to wyslij mi smsa ze jest dupa z wiatru to nie przyjade, bo jak ma byc dupa z wiatru to nie ma po co. bo na dupie z wiatru to marnie sie plywa. a jak skasowales moj nr to on 505-117-923, a jak bedzie fajny wiatr (tzn bez dupy) to tez mi wyslij. pzdr
  • snoob

heheh ok
    na zegrzu wyżej dupy nie podskoczysz ale prognoza jest :D
  • snoob

jak to się mówi"nie ma co jebać psa w chorą dupę" :)))
  • Surf

no ja jade na pogrzeb wiec nie moge i nawet pierwszy raz w zyciu nie mam ochoty.. ale mam nadzieje ze mnie tam godnie zastapicie... w koncu przynajmniej moj maszt i bom tam bedzie.. snoob sprobuj dla mnie vulcano... ale wieje!! no nic.. have fun.
  • Surf

no ja jade na pogrzeb wiec nie moge i nawet pierwszy raz w zyciu nie mam ochoty.. ale mam nadzieje ze mnie tam godnie zastapicie... w koncu przynajmniej moj maszt i bom tam bedzie.. snoob sprobuj dla mnie vulcano... ale wieje!! no nic.. have fun.
  • 1
  • 2
| |

Zakładam bo tak... dla wszystkich zainteresowanych różnymi ewolucjami i manewrami i tym co jest k...

Fotki

Miejsca grona (0)