- 1
- 2
-
Korzon.ko LA2
-
Bocian
o ktorej jedziesz?? i gdzie sie ustawiamy??:] my pewnie tam przy Qlubie bedziemy plywac. ok 16 z wawy wyjezdzamy. -
Korzon.ko LA2
tylko ze prognoza teraz przesunela sie na piatek. na windguru jest 18 wezlow i trzy gwiazdki!!!! w takim razie ja jade w piatek. bede od 12 na dzikiej plazy kolo qlubu -
Ober
piatek,piaek,piatek,piaek,piat ek,piaek,piatek,piaek,piatek,p iaek,piatek,piaek, -
-
Korzon.ko LA2
-
Korzon.ko LA2
jak zwykle kurwa w huja leca na tym windguru.
Juz ma byc tylko 12 wezlow. Pierdole taka prognoze,ae i tak bede -
Ober
-
snoob
no my pewnie jak się nie zmieni to zo oberem bedziemy na miejscu około 14 -
snoob
no my pewnie jak się nie zmieni to zo oberem bedziemy na miejscu około 14 -
snoob
jednak prognoza się polepszyła także ładujemy się wcześniej :D wyjeżdżamy o 9:30 z wawy -
Korzon.ko LA2
-
ZŁOTA ŚWINIA
-
snoob
-
ZŁOTA ŚWINIA
no dobrze, ja po zajeciach moge przyjechac. tzn kolo 13 - mam nazieje ze jeszcze bedziecie -
snoob
-
ZŁOTA ŚWINIA
ej to jak bedzie dupa z wiatru to wyslij mi smsa ze jest dupa z wiatru to nie przyjade, bo jak ma byc dupa z wiatru to nie ma po co. bo na dupie z wiatru to marnie sie plywa. a jak skasowales moj nr to on 505-117-923, a jak bedzie fajny wiatr (tzn bez dupy) to tez mi wyslij. pzdr -
snoob
-
snoob
-
Surf
no ja jade na pogrzeb wiec nie moge i nawet pierwszy raz w zyciu nie mam ochoty.. ale mam nadzieje ze mnie tam godnie zastapicie... w koncu przynajmniej moj maszt i bom tam bedzie.. snoob sprobuj dla mnie vulcano... ale wieje!! no nic.. have fun. -
Surf
no ja jade na pogrzeb wiec nie moge i nawet pierwszy raz w zyciu nie mam ochoty.. ale mam nadzieje ze mnie tam godnie zastapicie... w koncu przynajmniej moj maszt i bom tam bedzie.. snoob sprobuj dla mnie vulcano... ale wieje!! no nic.. have fun.
- 1
- 2