FRESH COLLEGE PARTY [8578]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mateusz.m

28.stycznia [środa]
    FRESH COLLEGE PARTY – FERIE 2009
    Najnowszy Warszawski Cykl Imprez Dla Licealistów!

DJ.GRUBAZ
    DJ.TECHNIK

Wielka Styczniowa Promocja: Wstęp gratis dla wszystkich od 20:00 do 22:00!

Za oceanem, aby znaleźć się w koledżu uczniowie szkół muszą przejść naprawdę długą i skomplikowaną drogę. Na szczęście, u nas jest inaczej. Wystarczy odwiedzić klub The Fresh podczas jednej z najlepszych warszawskich imprez dla licealistów z czarną muzyką – Fresh College Party.

W drugim tygodniu Ferii Zimowych 2009 mamy dla Was kolejną niesamowitą imprezę. Za deckami zobaczycie warszawskich mistrzów z kolektywu GrubaTechnika ( http://www.grubatechnika.com ), którzy od dawna rozgrzewają do czerwoności stołecznych miłośników czarnych rytmów w najlepszym wydaniu. Spodziewajcie się dużo dobrego funku, oldschoolu, tanecznego r&b, oraz wszystkiego, co od zawsze porusza klubowiczów na parkiecie. To już ostatnia okazja w styczniu, aby przekonać się, jak wyglądają najlepsze hip-hopowe imprezy w Stolicy!

Sprawdźcie koniecznie, jak bawiliśmy się na pierwszej imprezie Fresh College Party: http://www.thefresh.pl/galerie/0812... .

The Fresh, ul. Wawelska 5
    Start: 20:00, wstęp od ukończonego 16. roku życia.
    Osoby niepełnoletnie muszą posiadać pisemną zgodę rodziców bądź prawnych opiekunków na uczestnictwo w imprezie. Treść oświadczenia na http://thefresh.pl/college .
    Wstęp gratis dla wszystkich od 20:00 do 22:00. Po 22:00 – wstęp 10 zł. Bilety do nabycia w klubie, przy wejściu.
  • BamBoo

Jeśli przeżyje imprezę 21-go (zastanawiam się czy z nadmiaru radości można umrzeć...=P) to na tej też będę. Na bank =D
  • ola

;D
  • *Ag!

heheheh:D ja przyjde 28;] Niezła zabawa pewnie będzie:D
  • Merly Love <2+1

Zobaczy sie jeszcze..moge mieć inne plany..
  • Tomasz

jakieś happy hours? promo na drinki?
  • BeeRWuPe

ja w srode przyjde z ekipa poniewaz idziemy swietowac moje urodzinki i liczymy na swietna zabawe...:):):)xD
  • BamBoo

Jak mnie znajdziesz walniemy kielicha =DD
  • Anonim

przybeeede.
  • ˙·٠• Lustus.˙·٠•

a ja będę należałam do ekipki która przybędzie na Uli (diabeł)urodzinki:* prawda kochanie:*:*
  • More Than Star :)

Pytanko 28.01 kończę 18 lat xD czy nadal będę potrzebował zgody rodziców xD
  • Anonim

Piekne i wolne Panie wpadac na impreze!; ]
  • Anonim

:)
  • °karo.

o zgrozo, błagam nie zniechęcajcie mnie już więcej swoimi badziewnymi i różowymi postami.
    jak na razie tylko wiktorię podejrzewam należytą elokwencję.
  • Kępa

>**GwIaZdOr** napisał
    >Pytanko 28.01 kończę 18 lat xD czy nadal będę
    >potrzebował zgody rodziców xD

oficjalnie w srode bedziesz jeszcze niepelnoletni,wiec jak myslisz??
  • Anonim

> o zgrozo, błagam nie zniechęcajcie mnie już więcej swoimi badziewnymi i różowymi postami.

jak na razie tylko wiktorię podejrzewam należytą elokwencję.

dziękuję :)
    Karo ,wpadnij :)
    a takie jak'spoko spoko :P' 'pOzDrO DLa WsZySsStKiCh; **<33' będzie się źle bawiło :)
  • izus

jak będę miała z kim to przyjdę...
  • Anonim

miałam wbić.
    ale złamałam łapę,
    także z gipsem nie uśmiecha mi się to.
  • Anonim

jak wpadne bede sie zjabeiscie bawil; d

'pOzDrO DLa WsZySsStKiCh; **<33'
    KoFFaM WaS! :*:*:*:*
  • °karo.

>Wiktoria . napisała:
    >> o zgrozo, błagam nie zniechęcajcie mnie już więcej
    >swoimi badziewnymi i różowymi postami.
    >
    >jak na razie tylko wiktorię podejrzewam należytą
    >elokwencję.
    >
    >
    >dziękuję :)
    >Karo ,wpadnij :)
    >a takie jak'spoko spoko :P' 'pOzDrO DLa WsZySsStKiCh; **<33'
    >będzie się źle bawiło :)

oho, właśnie się zastanawiam czy to ma sens, bo nie chce być zmacana przez jakieś permanentnie nieogarnięte dresy z imprez z cyklu papays, np. w pieksie..
    ale pomyślę :)
    + już jedna osoba zrozumiała naszą aluzję co do zabawy i towarzsytwa. postępy..
| |

Grono tematyczne Najnowszego Cyklu Imprez Dla Licealistów FRESH COLLEGE PARTY. Na tym forum dysku...

Fotki

Miejsca grona (0)