-
28.stycznia [środa]
FRESH COLLEGE PARTY – FERIE 2009
Najnowszy Warszawski Cykl Imprez Dla Licealistów!
DJ.GRUBAZ
DJ.TECHNIK
Wielka Styczniowa Promocja: Wstęp gratis dla wszystkich od 20:00 do 22:00!
Za oceanem, aby znaleźć się w koledżu uczniowie szkół muszą przejść naprawdę długą i skomplikowaną drogę. Na szczęście, u nas jest inaczej. Wystarczy odwiedzić klub The Fresh podczas jednej z najlepszych warszawskich imprez dla licealistów z czarną muzyką – Fresh College Party.
W drugim tygodniu Ferii Zimowych 2009 mamy dla Was kolejną niesamowitą imprezę. Za deckami zobaczycie warszawskich mistrzów z kolektywu GrubaTechnika ( http://www.grubatechnika.com ), którzy od dawna rozgrzewają do czerwoności stołecznych miłośników czarnych rytmów w najlepszym wydaniu. Spodziewajcie się dużo dobrego funku, oldschoolu, tanecznego r&b, oraz wszystkiego, co od zawsze porusza klubowiczów na parkiecie. To już ostatnia okazja w styczniu, aby przekonać się, jak wyglądają najlepsze hip-hopowe imprezy w Stolicy!
Sprawdźcie koniecznie, jak bawiliśmy się na pierwszej imprezie Fresh College Party: http://www.thefresh.pl/galerie/0812... .
The Fresh, ul. Wawelska 5
Start: 20:00, wstęp od ukończonego 16. roku życia.
Osoby niepełnoletnie muszą posiadać pisemną zgodę rodziców bądź prawnych opiekunków na uczestnictwo w imprezie. Treść oświadczenia na http://thefresh.pl/college .
Wstęp gratis dla wszystkich od 20:00 do 22:00. Po 22:00 – wstęp 10 zł. Bilety do nabycia w klubie, przy wejściu.
-
BamBoo
Jeśli przeżyje imprezę 21-go (zastanawiam się czy z nadmiaru radości można umrzeć...=P) to na tej też będę. Na bank =D -
ola
-
*Ag!
-
-
Merly Love <2+1
-
Tomasz
-
BeeRWuPe
ja w srode przyjde z ekipa poniewaz idziemy swietowac moje urodzinki i liczymy na swietna zabawe...:):):)xD -
BamBoo
-
Anonim
-
˙·٠• Lustus.˙·٠•
a ja będę należałam do ekipki która przybędzie na Uli (diabeł)urodzinki:* prawda kochanie:*:* -
More Than Star :)
Pytanko 28.01 kończę 18 lat xD czy nadal będę potrzebował zgody rodziców xD -
Anonim
-
Anonim
-
°karo.
o zgrozo, błagam nie zniechęcajcie mnie już więcej swoimi badziewnymi i różowymi postami.
jak na razie tylko wiktorię podejrzewam należytą elokwencję. -
Kępa
>**GwIaZdOr** napisał
>Pytanko 28.01 kończę 18 lat xD czy nadal będę
>potrzebował zgody rodziców xD
oficjalnie w srode bedziesz jeszcze niepelnoletni,wiec jak myslisz?? -
Anonim
> o zgrozo, błagam nie zniechęcajcie mnie już więcej swoimi badziewnymi i różowymi postami.
jak na razie tylko wiktorię podejrzewam należytą elokwencję.
dziękuję :)
Karo ,wpadnij :)
a takie jak'spoko spoko :P' 'pOzDrO DLa WsZySsStKiCh; **<33' będzie się źle bawiło :) -
izus
-
Anonim
miałam wbić.
ale złamałam łapę,
także z gipsem nie uśmiecha mi się to. -
Anonim
jak wpadne bede sie zjabeiscie bawil; d
'pOzDrO DLa WsZySsStKiCh; **<33'
KoFFaM WaS! :*:*:*:* -
°karo.
>Wiktoria . napisała:
>> o zgrozo, błagam nie zniechęcajcie mnie już więcej
>swoimi badziewnymi i różowymi postami.
>
>jak na razie tylko wiktorię podejrzewam należytą
>elokwencję.
>
>
>dziękuję :)
>Karo ,wpadnij :)
>a takie jak'spoko spoko :P' 'pOzDrO DLa WsZySsStKiCh; **<33'
>będzie się źle bawiło :)
oho, właśnie się zastanawiam czy to ma sens, bo nie chce być zmacana przez jakieś permanentnie nieogarnięte dresy z imprez z cyklu papays, np. w pieksie..
ale pomyślę :)
+ już jedna osoba zrozumiała naszą aluzję co do zabawy i towarzsytwa. postępy..