Friends [4018]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miquuel

Mysle ze chociaz jest to serial komediowy pelno jest w nim momentow ktore wzruszaja..
    Jak dla mnie apogeum był caly ostatni odcinek 10 serii....
    Mimo iz ogladalem go z usmiechem w sercu czulem pustke...
  • Anonim

To prawda. Kiedy ogladałam ostatnią scenę pierwszy raz to sie popłakałam. teraz jak ją oglądam smutek ściska w sercu. Uwaząm za wzruszający moment również ten w którym Rachel trzyma nowa narodzona Emmę.
  • Kawalec

Zdecydowanie ostatni odcinek. Scena gdzie żegnają się z publicznością ściska za gardło. Scena w której Ross wyznaje miłość Rachel na lotnisku, gdy ta pojawia się w jego drzwiach. Jest wiele scen które powodują że łezka kręci sie w oku.
  • Anonim

Zaręczyny Chandlera i Monici!
  • Anonim

ostatni odcinek jest wzruszajacy glownie dlatego,ze jest ostatni:(

moim zdaniem mega wzruszajacy jes odcinek,kiedy ross gets married.i rachel do niego leci i jednak nie mowi mu,ze go kocha.
  • Anonim

rostanie raczehl i rossa a szczegolnie slowa:

' i can't believe this is it; - so how come it is... '
  • Anonim

1.joey wyprowadza się od chandlera
    2.rozstanie rachel i rossa
    3.zaręczyny monicy i chandlera
    4.wszystkie śluby :)
    5.najbardziej to cały ostatni odcinek, obejżałam to tylko raz bo nie mam siły na ten odcinek :)
  • La Bruja

Każdy odcinek ma w sobie coś wyrąbistego i wzruszającego:)
  • Anonim

zdecydowanie ostatni odcinek, płaczę za każdym razem jak go oglądam, oczywiście nie można zapomnieć o pierwszym pocałunku Rachel i Rossa w kawiarni, śmiałam sie i płakałam, zaręczyny Moniki i Chandlera :) super!!
  • on an island

No i zdecydowanie zerwanie Rachel i Rossa. No i wszystkie tu już wymienione:)
  • Anonim

ja zawsze placze kiedy Phoebe rozmawia z Davidem:

David: Yeah, I… Well I really actually wanted to say umm, that, but um, I figured I probably shouldn’t because y’know, I…have to leave.

Phoebe: You’re right! You’re right. Don’t say it.

David: I-I do though.

Phoebe: I do too.
  • on an island

I jeszcze jak Rachel się wyprowadza, to też jest wzruszające...
  • Anonim

Jak wszyscy dowiadują się że Chandler i Monica są razem i kiedy Chandler mówi że ją kocha :) ech .... Piękne :D!
  • Miquuel

Jednym z bardziej wzruszajacych momentow byl tez moment takze w 10 serii gdy Mike oswiadczyl sie Phoebe rownoczesnie wyprzedzajac z tym zamiarem Davida..
  • Nie Palę Dla Jejmołtrab-a xD

Moim zdaniem ostatni odcinek ale nie w calosci tylko jak powiedzieli ze kaczka i kurczak umarly, plakalem jak bobr, a bylem taki ciekaw ich dalszych losow; ...(
  • Kuba

Scena jak Joey mowi Reachel w restauracji, ze ja kocha... Nie wiem ktora seria; )
  • Agatka

Malo oryginalnie, ale jak dla mnie najbardziej wzruszające momenty to:
    1) Rozstanie Rachel i Rossa
    2) Caly ostatni odcinek
  • Hedonist from NOW ON;)))

Hmmm...no coz...:
    1. zareczyny Moniki i Chandlera...(uwielbiam ta pare...:)
    2. pozegnanie Phoebie z trojaczkami...(niesamowite ze mozna zrobic cos takiego !!!!)
    Te, mimo iz placze przy nich za kazdym razem jak maly bobr, topia moje serduszko...jak czekoladke...
    Wiec teraz lyzka dziegciu....
    3. zerwanie Rachel i Rossa....
  • Anonim

Ja najbardziej wzruszyłam się gdy Rachel wyprowadzała się od Moniki... w trakcie zaręczyn Moniki i Chandlera... no i oczywiście cały finałowy odcinek to było jedno wielkie wzruszenie....
  • Anonim

"pozegnanie Phoebie z trojaczkami...(niesamowi te ze mozna zrobic cos takiego !!!!) "

to jedno..

no i oczywiście ostatni odcinek.. :(

jest tego naprawdę mnóstwo.. :( ale to są piękne chwile. na samą myśl o ostatnim odcinku zbiera mi się cos w gardle. takie niefajne... :(
| |

Friends to mój ukochany serial komediowy o sześciorgu przyjaciół, którzy mieszkają w Nowym Yo...

Fotki

Miejsca grona (0)