-
Miquuel
Mysle ze chociaz jest to serial komediowy pelno jest w nim momentow ktore wzruszaja..
Jak dla mnie apogeum był caly ostatni odcinek 10 serii....
Mimo iz ogladalem go z usmiechem w sercu czulem pustke... -
Anonim
To prawda. Kiedy ogladałam ostatnią scenę pierwszy raz to sie popłakałam. teraz jak ją oglądam smutek ściska w sercu. Uwaząm za wzruszający moment również ten w którym Rachel trzyma nowa narodzona Emmę. -
Kawalec
Zdecydowanie ostatni odcinek. Scena gdzie żegnają się z publicznością ściska za gardło. Scena w której Ross wyznaje miłość Rachel na lotnisku, gdy ta pojawia się w jego drzwiach. Jest wiele scen które powodują że łezka kręci sie w oku. -
Anonim
-
-
Anonim
ostatni odcinek jest wzruszajacy glownie dlatego,ze jest ostatni:(
moim zdaniem mega wzruszajacy jes odcinek,kiedy ross gets married.i rachel do niego leci i jednak nie mowi mu,ze go kocha. -
Anonim
rostanie raczehl i rossa a szczegolnie slowa:
' i can't believe this is it; - so how come it is... ' -
Anonim
1.joey wyprowadza się od chandlera
2.rozstanie rachel i rossa
3.zaręczyny monicy i chandlera
4.wszystkie śluby :)
5.najbardziej to cały ostatni odcinek, obejżałam to tylko raz bo nie mam siły na ten odcinek :) -
La Bruja
-
Anonim
zdecydowanie ostatni odcinek, płaczę za każdym razem jak go oglądam, oczywiście nie można zapomnieć o pierwszym pocałunku Rachel i Rossa w kawiarni, śmiałam sie i płakałam, zaręczyny Moniki i Chandlera :) super!! -
on an island
No i zdecydowanie zerwanie Rachel i Rossa. No i wszystkie tu już wymienione:) -
Anonim
ja zawsze placze kiedy Phoebe rozmawia z Davidem:
David: Yeah, I… Well I really actually wanted to say umm, that, but um, I figured I probably shouldn’t because y’know, I…have to leave.
Phoebe: You’re right! You’re right. Don’t say it.
David: I-I do though.
Phoebe: I do too. -
on an island
-
Anonim
Jak wszyscy dowiadują się że Chandler i Monica są razem i kiedy Chandler mówi że ją kocha :) ech .... Piękne :D! -
Miquuel
Jednym z bardziej wzruszajacych momentow byl tez moment takze w 10 serii gdy Mike oswiadczyl sie Phoebe rownoczesnie wyprzedzajac z tym zamiarem Davida.. -
Nie Palę Dla Jejmołtrab-a xD
Moim zdaniem ostatni odcinek ale nie w calosci tylko jak powiedzieli ze kaczka i kurczak umarly, plakalem jak bobr, a bylem taki ciekaw ich dalszych losow; ...( -
Kuba
Scena jak Joey mowi Reachel w restauracji, ze ja kocha... Nie wiem ktora seria; ) -
Agatka
Malo oryginalnie, ale jak dla mnie najbardziej wzruszające momenty to:
1) Rozstanie Rachel i Rossa
2) Caly ostatni odcinek -
Hedonist from NOW ON;)))
Hmmm...no coz...:
1. zareczyny Moniki i Chandlera...(uwielbiam ta pare...:)
2. pozegnanie Phoebie z trojaczkami...(niesamowite ze mozna zrobic cos takiego !!!!)
Te, mimo iz placze przy nich za kazdym razem jak maly bobr, topia moje serduszko...jak czekoladke...
Wiec teraz lyzka dziegciu....
3. zerwanie Rachel i Rossa....
-
Anonim
Ja najbardziej wzruszyłam się gdy Rachel wyprowadzała się od Moniki... w trakcie zaręczyn Moniki i Chandlera... no i oczywiście cały finałowy odcinek to było jedno wielkie wzruszenie.... -
Anonim
"pozegnanie Phoebie z trojaczkami...(niesamowi te ze mozna zrobic cos takiego !!!!) "
to jedno..
no i oczywiście ostatni odcinek.. :(
jest tego naprawdę mnóstwo.. :( ale to są piękne chwile. na samą myśl o ostatnim odcinku zbiera mi się cos w gardle. takie niefajne... :(