-
m@ro
Czas na topic dla bylych Modrzewiakow :F Sprawe wynikow swiadomie pominmy :P ale gdzie sie wybieracie? Jakies platne czy dzienne?? :D Jak dobrze pojdzie to moze wyladuje na sgh albo uw. Co prawda kierunek nie ten ale zawsze cos :D pozdr -
P
-
Jot
mi najbardziej zalezy na europeistyce na uw a ostatecznie wybralam administracje na uksw ale jednak licze na na litosciwa komisje rekrutacyjna uniwerka
pozdrawiam!
i tez jestem ciekawa kto gdzie chce!;] -
TamCaP
czekoladowa: nie chcę być niemiły, ale czasami nie warto jest się odzywać tylko po to, żeby się odzywać
co do tematu:IU Brema, bioinformatyka -
-
..:: tikatukatam ::..
Marku, masz święta rację, POPIERAM!!! :) Ja na 99% wybieram się na SGH i ewentualnie na polibudę i raczej to mi się już nie zmieni. PISAC, PISAĆ NA JAKIE UCZELNIE SIĘ WYBIERACIE!!! -
Anonim
miała być elka na polibudzie ale okazałem się kiepiskim fizykiem i pójde albo na elektrotechnike na PW albo na elektronike na WAT. -
karolina
generalnie WDiNP UW !!!!
poza tym UKSW i UMK w Toruniu!!!!
ale to tylko plany.....boje sie,ze z nich nic nie wyjdzie:/!!!! -
chyba ty
-
Anonim
A ty Marku Lasko nie powinien uczyć się robić lody? Już żeś zaprawiony w boju, na pewno byłby z ciebie Modrzewiak. No śmiało -
Anonim
kto byl jeszcze z naszej szkoly dzisiaj na tescie predyspozycji na prawo?bylo ciekawie:siedzielismy mniej wiecej 10 centymentow od siebie:D -
Anonim
-
Budzik
Politechnika - Wydzial Samochodow i Maszyn Roboczych, kierunek Mechanika i Budowa Maszyn. -
Bourgeois in love :)
a ja na dwie szkoly : WSPIZ Kozminski prawo i WSBiL; ) http://www.wsbil.edu.pl :) -
Anonim
-
Natalia
ja też ide do koźmińskiego na psychologie w zarządzaniu... ktoś od nas się jeszcze wybiera na wspiz?;-D -
Null-ka
A ja dziś dowiedziałam się że zostałam studentka studiów dziennych na Akademii Medycznej w Białymstoku na kierunku lekarskim!!! Udało się to co wydawało się niemożliwe. A za rok jak dobrze pójdzie przeniosę się do Warszawy! -
Ziomisław Paliblant
-
Anonim
-
Wojtek
-
**Konadia**;)
Ja wiem na jakie i bardzoooo GRATULUJĘ!!
Ja dostałam się na UJ na FILOLOGIĘ SZWEDZKĄ (my love), ale jeszcze próbuję do końca na UW, NA utopijny kierunek STUDIA FILOLOGICZNO- KULTUROZNAWCZE EUROPY ZACH. , a utopijny, bo jest 16 miejsc!!!!<buhahahah>