XVII LO W-wa - FRYCZ [1171]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • m@ro

Czas na topic dla bylych Modrzewiakow :F Sprawe wynikow swiadomie pominmy :P ale gdzie sie wybieracie? Jakies platne czy dzienne?? :D Jak dobrze pojdzie to moze wyladuje na sgh albo uw. Co prawda kierunek nie ten ale zawsze cos :D pozdr
  • P

ja będę sie zastanawiać.. jakies 3 lata starczą :P
  • Jot

mi najbardziej zalezy na europeistyce na uw a ostatecznie wybralam administracje na uksw ale jednak licze na na litosciwa komisje rekrutacyjna uniwerka
    pozdrawiam!
    i tez jestem ciekawa kto gdzie chce!;]
  • TamCaP

czekoladowa: nie chcę być niemiły, ale czasami nie warto jest się odzywać tylko po to, żeby się odzywać
    co do tematu:IU Brema, bioinformatyka
  • ..:: tikatukatam ::..

Marku, masz święta rację, POPIERAM!!! :) Ja na 99% wybieram się na SGH i ewentualnie na polibudę i raczej to mi się już nie zmieni. PISAC, PISAĆ NA JAKIE UCZELNIE SIĘ WYBIERACIE!!!
  • Anonim

miała być elka na polibudzie ale okazałem się kiepiskim fizykiem i pójde albo na elektrotechnike na PW albo na elektronike na WAT.
  • karolina

generalnie WDiNP UW !!!!
    poza tym UKSW i UMK w Toruniu!!!!
    ale to tylko plany.....boje sie,ze z nich nic nie wyjdzie:/!!!!
  • chyba ty

wyższa szkoła lizania pierdziawy w pomiechówku małym

ps:hehehe
  • Anonim

A ty Marku Lasko nie powinien uczyć się robić lody? Już żeś zaprawiony w boju, na pewno byłby z ciebie Modrzewiak. No śmiało
  • Anonim

kto byl jeszcze z naszej szkoly dzisiaj na tescie predyspozycji na prawo?bylo ciekawie:siedzielismy mniej wiecej 10 centymentow od siebie:D
  • Anonim

chyba chodzilo mi o centymetry:P
  • Budzik

Politechnika - Wydzial Samochodow i Maszyn Roboczych, kierunek Mechanika i Budowa Maszyn.
  • Bourgeois in love :)

a ja na dwie szkoly : WSPIZ Kozminski prawo i WSBiL; ) http://www.wsbil.edu.pl :)
  • Anonim

PW, wydz. elektryczny, elektrotechnika
  • Natalia

ja też ide do koźmińskiego na psychologie w zarządzaniu... ktoś od nas się jeszcze wybiera na wspiz?;-D
  • Null-ka

A ja dziś dowiedziałam się że zostałam studentka studiów dziennych na Akademii Medycznej w Białymstoku na kierunku lekarskim!!! Udało się to co wydawało się niemożliwe. A za rok jak dobrze pójdzie przeniosę się do Warszawy!
  • Ziomisław Paliblant

PW - Elektronika - Electrical and Computer Engineering :D
  • Anonim

kutas:D
  • Wojtek

Dostalem sie na studia zajebiscie, ale nie bede sie chwalil jakie:].
  • **Konadia**;)

Ja wiem na jakie i bardzoooo GRATULUJĘ!!

Ja dostałam się na UJ na FILOLOGIĘ SZWEDZKĄ (my love), ale jeszcze próbuję do końca na UW, NA utopijny kierunek STUDIA FILOLOGICZNO- KULTUROZNAWCZE EUROPY ZACH. , a utopijny, bo jest 16 miejsc!!!!<buhahahah>
| |

XVII Liceum Ogółnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)