XVII LO W-wa - FRYCZ [1171]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sir Mark

Hey chodze do 3 klasy gim i mam wybrać teraz licea trzy i podoba mi sie profil w fryczu...
    Mam pytanko: Wiecie od ilu punktów mniej więcej przyjmują do tej szkoły ?? Albo ile wy mieliście punktów jak sie dostawaliście...??
    prosze napiszcie bo nie wiem czy warto składac tam papiery jak mam sie nie dostać.
  • Igosława...;)))

ojojoooj...kiedy to było....:) za naszych czasow,kryteria byly spoko:] chociaz punktow nie pamietam.... to raczej napisz mniej wiecej, jak Ci w szkole idziie i jak egzaminy poszly,to bedzie mozna wywnioskowac... a poza tym,to jaki Cie profil interesuje?? bo to tez od profilu zalezy... a tak to polecamyyyy...;) naszego kochanego Frycza...czemu nie:] pozdrawiam:)
    abiturientka..:)))
  • pizdziocha q

ohujałeś?! niewarto
  • Anonim

w zeszłym roku do biochemu przyjmowali od 136 (najmniej), a do mat-geo od 158 (najwięcej).

Radzę Ci jednak żebyś DOBRZE przemyślał decyzję udania się do tej szkoły zanim to zrobisz...
  • sonia***

hmmmm, jestes pewniem ze chcesz to zrobic?
    to bylby najwiekszy blad w Twoim zyciu!
    nie idz do tej szkoly... tu nie ma zycia!
    Niby szkola o wysokim poziomie, ale nic nie oferuje. Uczysz sie po nocach w domu, bo w szkole slabo wykladaja. Chodzisz tak ok. 1 spac, wstajesz po 6... jedzisz do szkoly w tloku, potem masz 8 lekcji- nuuuuuuuda, wracasz,uczysz sie idziesz spac i znow od nowa! Masz male przerwy na jedzienie w ciagu dnia no i na korki :/ w weekendy nie ma mowy o imprezach, spotkaniu sie ze znajomymi etc. Poza tym ludzie we Sryczu- hmm no comments- niech Twoja wyobraznia dziala :P
    Zeby sie dostac musisz miec min. 150 ptk. i to zalezy do jakies klasy idziesz... znaczy o jakim profilu. Ja jestem w dwujezycznej i mialam ponad 180- i nie dostalam sie w 1. dziesatce :>
    Jesli chcesz dowiedziec sie wiecej o naszej szkole to wejdz na strone 2 i w "Wielkie olewanie" i poczytaj sobie jak u nas jest!
    NAPRAWDE NIE IDZ TU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    radze Ci ze szczerego serca!
  • Kac

Nie sluchaj ich!!! Nie wiedza co mowia!!! Frycz to zajebista szkola!!! Doceniasz to zwłaszcza potym jak juz ja skonczysz :)_
  • Sir Mark

Ucze się w miare dobrze i egzaminy dobrze mi poszły... profil który mnie interesuje to matematyczno - geograficzny...
    widze że zdania co do szkoły są podzielone...
  • wróbelek

JA JAKBYM MOGŁA TO SZKOŁY BYM TERAZ NIE ZMIENIŁA; ) ALE FAKT FAKTEM ŻE MAŁO IMPREZ... ALE TO PEWNIE DLATEGO ŻE NIKT ICH NIE ORGANIZUJE; )

POZDROWIONKA; )
  • kudłaty

Kurde, wyluzujcie trochę to naprawdę zależy od bardzo wielu rzeczy. Ja miałem kiepską klasę, ale było paru znajomych, z którymi trzymałem się blisko, nie narzekałem na brak melanżu a bardziej niż we Fryczu to można się tylko na studiach opierdalać. Przez 4 lata (za moich czasów były 4 lata) nie robiłem totalnie nic, tylko cały czas piliśmy browar w okolicach szkoły. Kurde, wyjazdy, wycieczki, palarnia super! luzik guzik :)
  • Anonim

TA SZKOŁA JEST NUDNA JAK DUPA!!!! STRZEŻCIE SIĘ

bez speeda ani rusz!! :]
  • Anonim

tak naprawde jak dla mnie w tej szkole jest jeden wielki CHILL nawet lekcji spisywac sie nie chce; ]
  • Anonim

mam nadzieję,że należe do tych paru znajomych; P
    ...tak tej szkole trzeba przyznać ma fajne wycieczki i bramy w okolicach :)
  • Boleq

ludzie! kto sie tu męczy?! ja tam ucze sie tylko na spr. i zapowiedziane kart., w domu to nic w sumie nie robie i na 3 i 4 jade i daje rade :P
  • Igosława...;)))

Sonia...nie no,przesadzilas troche...:) Szkola wcale nie jest taka zla i fakt faktem,doceniasz ją,jak juz skonczysz.np. Sport jest na bardzo fajnym poziomie:P...:) Klasa mat-geo? hmm...jesli trafisz na Koniecznego,to bedziesz mial fajo:) co do matmy...hmm...nie skomentuje - wybacz:)a wiem co mowie,bo to byl moj profil:) i nie sluchaj tego wszystkiego o Modrzewskim.To czy szkola jest fajna zalezy od nas samych(a przynajmniej w duzym stopniu)takze probuj.. bo gdybym (patrzac z perspektywy czasu i okolicznosci) miala wybierac ponownie jakies liceum,to wybralabym wlasnie ta szkole:)
  • Paula

to czy Ci się będziee podobało w szkole zalezy głównie od tego jakie będziesz miał towarzystwo. Ja uważam że Modrzwiaki; ) wcale takie słe nie są :) Jednak jeśli chodzi o nauczycieli, to faktycznie generalnie mało uczą i dużo trzeba nadrabiać w domku, ale mimo wszystko wybrałabym tę szkołe po raz drugi!!! :)
  • Budzik

Co wy pierdolicie!!!Ta szkola jest beznadziejna.Koles niewarto sobie glowy zawracac.
    A co do malej ilosci imprez Wrobelek to juz kiedys wspominalem,ze szanujacy sie modrzewiak to nic innego nie robi tylko sie uczy.
  • sonia***

Budzik- tym razem sie z Toba zgadzam!!!!!!!!!!
    Dobrze mowisz! :D
    Chlopie nie marnuj sobie zycia- nie idz tu.
  • Bartosz

phi. moze w 2.,3. klasie. ale zgadza sie z bolkiem ze w pierwszej sa duze luzy, nie ma duzo nauki, chyba ze ktos ma jakies wielkie ambicje
  • INŻ. ZIEJA normalnie

zastanów się czy na pewno chcesz iść do tej szkoły...pierwsza klasa spoko nawet hyh druga klasa zapieprz...najlepszy rok we fryczu to klasa trzecia jest boska nic sie nie robi pasuje dla booskiej :P
  • Budzik

Ta szkola nie jest dobrym wyborem.Oczywiscie.Jezeli ktos pragnie nic nie robic to nie jest tak zle.Sam przez 3 lata to praktykowalem i jakos poszlo.Tylko pewnie teraz matury nie zdam,a nawet jak zdam to niezbyt dobrze.Reasumujac nie polecam tej szkoly.
| |

XVII Liceum Ogółnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)