-
FraggeR
Jakie jest waszym zdaniem najlepsze miejsce aby sie wpolnie spotkac, wypic pivko,posiedziec, pogadac.
Moim zdaniem ...bo zliwidowali parosole. Wiec Pole Mokotowskie. Nie tylko jakas knajpa ale i trawka->recznik->pivko. -
Krach
Świetnym miejscem jest Kanałek na Żoliborzu :) Trawka, duzo miejsca, bar u Araba, huśtawki.... itd. itp. tylko sam kanałek mógłby być czystszy to by się kąpać było można :) (chociaż niektórzy to robią :P) -
FraggeR
No wiadomo w uczku na polu mokotowskim tez sie kapia, sam wczoraj widzialem! -
Darson Deluxe
i tak zawsze sie wszyscy ustawiaja pod rotunda a potem dopiero ida w jakies miejsce :p czyz nie?? -
-
FraggeR
Jak pilem kiedys na marszalkowskiej zawsze sie sutawialismy pod rotunda. Teraz to nie wiem, ale jak pije sie na polach, to kto sie ustawia pod rotunda :P -
Shinju
tia... Pola Mokotowskie przede wszystkim... poza tym Park Skaryszewski na GRCHW jest bardzo fajnym miejscem i tam Pub pod Pstrągiem :) -
Darson Deluxe
no proste:] ale po cholere pub? przy wodospadzie mozna sobie glebnac:] -
Beatka
Hehehe...Ja w Wawie nie byłam dawno...Tylko moja wioska; ) Chomiczówka i Łomianki...A najlepszym miejscem do spotkań jest Dziekanowskie jeziorko lub Domki na Dąbrowie... POzdRooo dla moich Cudów z kijami i bez; ) -
FraggeR
-
Grono.Net
-
FraggeR
-
Shinju
Extreme Studios --- > pewnie że można przy wodospadzie... ale jak jest gorsza pogoda to pstrąg idealny :) -
Galwa.ni
park moczydlo na woli :]
i sa stoliki do gry w szachy.....lol :P
tylko ostatni psowe krecic sie zaczeli w wiekszych ilosciach....ale to minie; ) -
Shinju
pewnie że można przy wodospadzie ale jak pogoda nienajlepsza to Pstrąg idealny... -
-
FraggeR
najlepze miejsce to gorka kobylkowska na ktora wszytskich zapraszam.....wlasnie wrcam i jestem podpity... o lol ide spac :D -
Darson Deluxe
a ja tam i tak najbardziej lubie u siebie na dzialeczce na zaciszu:] zawsze sie moge upodlic, zabic i spac na trawniku i nikomu to nie przeszkadza :p
a jak jest spoko ochroniarz na zmianie to mnie wnosi do chalupy i zamyka drzwi zeby mi zimno nie bylo :] hehe -
Anonim
-
$Godfather$
Kanalek na Zolibozu. Juto sie tam wybieram na kapiel... sloneczna oczywiscie;). -
Fiołkson Emoka
proste, że POLE MOKOTOWSKIE!!!!!!!! Teraz tam jest najlepiej!! I w dzień w nocy!!!!!!