WarszawskA Imprezownia [15520]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

W niedziele jest ostatnia ślizgawka na Torwarze!!! Jeśli ktoś ma ochote przy tej pięknej panującej pogodzie jeszcze raz śmignąć na łyżwach to zapraszam. Poślizgać mozna się jeszcze dziś (czwartek) o 20. Najfajniej jest jak jade autobusem z łyżwami na ramieniu kiedy na dworze jest 20 stopni :P

Bilety: 7 PLN ulgowy, 9 PLN normalny

czas ślizgawki: 1,5 h

Za wypożyczenie łyżew też się coś płaci, ale nie wiem ile.

Acha - w męskiej toalecie nie ma papieru :D:D (w damskiej nie sprawdzałem)
  • FraggeR

Hehe ty tam jezdzic po lazience na lyzwach?
    Hehe lyzwy w lato ty to masz jednak nie tego welbie :P ja nie umiem jezdzic zbytnio :p
  • Anonim

a ja umiem troszkę :) i może chętnie bym sie przeszła bo tylko raz byłam w tym roku :(
    ale nie wiadomo jak to będzie po sobocie ... hehe wiec nic nie obiecuję; )
  • Anonim

ja troche tez umiem :P gleby raczej nie zalicze, chociaz kto wie... :D
    jedyny problem to wyporzyczane lyzwy, bo strasznie bola w nich nogi, sa zle dopasowane i krew nie doplywa... w czasie jazdy jest spoko, ale jak sie stanie w miejscu to czuje sie jakby noga scierpła na maxa.
    moze wpadne
  • Anonim

heheeh, pomylilo mi sie :P
    te wyporzyczane lyzwy sa straszne na Torze Stegny, a na Torwarze to nie wiem :D
  • Anonim

Na Torwarze są swietne :D Tylko czasami dorzucają grzyba w prezencie :]
  • *k*a*m*a*

oj bez przesady... nie ma żadnych grzybów!; )
    A wypożyczenie łyżew kosztuje 6zł :)
    I jest bardzo fajnie, polecam wszystkim :D
  • Ma.!

no tak ja tesh w tym roku byłam ze 3 razy tylko na łyzwasach ale można to nadrobic mowicie ze last time w niedziele moze bede w dobrej formie po sobocie i po kursach w niedziele to bym sie przeszła :D hehe; ]
    tak racja w toaletach nie ma papieru :) nie tylko meska odstaje pod tym kątem hihi; ]

grzyba jeszcz enigdy nie dosstałam wiem zaliczam że nikt nic tam ntego typu nie rozdaje :D
  • Anonim

w Promie jest cały czas otwarte lodowisko,ale mniejsze i droższe niż na Torwarze.
  • Darson Deluxe

a ja na lyzwach jezdze wyczynowo... jak przejade metr i sie nie wyp**** to wtedy to jest nie lada wyczyn :]
  • Anonim

W promenadzie jest strasznie drogo!!!
  • FraggeR

a widziales cos w promenadzie tanio?:D
  • Anonim

:D
  • Anonim

Ja uwielbiam jeżdzic na łyżwach ... ale niestety ten sezon pod tym względem mam niezaliczony, przez kontuzje kolana ... Załamka ...; (
  • Anonim

No niestety lyzwy w niedz odpadają :(
    'kochana mamusia' zorganizowala córeczce czas ... :/
  • Panna S.

chetnie bym poszła ale jeszcze nigdy nie jeździłam na łyżwach !!!!(dziwne)
  • Panna S.

Ja bym chetnie poszła ale jeszcze nigdy nie jeździłam na łyżwach(dziwne)!!
  • FraggeR

Ja kiedys w ogrodku jezdzilem na sztucznym lodowsku :D
  • Anonim

Ja chętnie naucze :P
  • Karolajna

heh poszłabym sobie na łyżwy ale nie umiem za dobrze jeździć; P i bym się trochę poobijała hehe
  • 1
  • 2
| |

=====WarszawskA Imprezownia==== Wszystko co związane ze spotkaniami w Warszawce. Chcesz sie spotk...

Fotki

Miejsca grona (22)