- 1
- 2
-
Anonim
W niedziele jest ostatnia ślizgawka na Torwarze!!! Jeśli ktoś ma ochote przy tej pięknej panującej pogodzie jeszcze raz śmignąć na łyżwach to zapraszam. Poślizgać mozna się jeszcze dziś (czwartek) o 20. Najfajniej jest jak jade autobusem z łyżwami na ramieniu kiedy na dworze jest 20 stopni :P
Bilety: 7 PLN ulgowy, 9 PLN normalny
czas ślizgawki: 1,5 h
Za wypożyczenie łyżew też się coś płaci, ale nie wiem ile.
Acha - w męskiej toalecie nie ma papieru :D:D (w damskiej nie sprawdzałem) -
FraggeR
Hehe ty tam jezdzic po lazience na lyzwach?
Hehe lyzwy w lato ty to masz jednak nie tego welbie :P ja nie umiem jezdzic zbytnio :p -
Anonim
a ja umiem troszkę :) i może chętnie bym sie przeszła bo tylko raz byłam w tym roku :(
ale nie wiadomo jak to będzie po sobocie ... hehe wiec nic nie obiecuję; ) -
Anonim
ja troche tez umiem :P gleby raczej nie zalicze, chociaz kto wie... :D
jedyny problem to wyporzyczane lyzwy, bo strasznie bola w nich nogi, sa zle dopasowane i krew nie doplywa... w czasie jazdy jest spoko, ale jak sie stanie w miejscu to czuje sie jakby noga scierpła na maxa.
moze wpadne -
-
Anonim
heheeh, pomylilo mi sie :P
te wyporzyczane lyzwy sa straszne na Torze Stegny, a na Torwarze to nie wiem :D -
Anonim
Na Torwarze są swietne :D Tylko czasami dorzucają grzyba w prezencie :] -
*k*a*m*a*
oj bez przesady... nie ma żadnych grzybów!; )
A wypożyczenie łyżew kosztuje 6zł :)
I jest bardzo fajnie, polecam wszystkim :D -
Ma.!
no tak ja tesh w tym roku byłam ze 3 razy tylko na łyzwasach ale można to nadrobic mowicie ze last time w niedziele moze bede w dobrej formie po sobocie i po kursach w niedziele to bym sie przeszła :D hehe; ]
tak racja w toaletach nie ma papieru :) nie tylko meska odstaje pod tym kątem hihi; ]
grzyba jeszcz enigdy nie dosstałam wiem zaliczam że nikt nic tam ntego typu nie rozdaje :D -
Anonim
w Promie jest cały czas otwarte lodowisko,ale mniejsze i droższe niż na Torwarze. -
Darson Deluxe
a ja na lyzwach jezdze wyczynowo... jak przejade metr i sie nie wyp**** to wtedy to jest nie lada wyczyn :] -
Anonim
-
FraggeR
-
Anonim
-
Anonim
Ja uwielbiam jeżdzic na łyżwach ... ale niestety ten sezon pod tym względem mam niezaliczony, przez kontuzje kolana ... Załamka ...; ( -
Anonim
No niestety lyzwy w niedz odpadają :(
'kochana mamusia' zorganizowala córeczce czas ... :/ -
Panna S.
chetnie bym poszła ale jeszcze nigdy nie jeździłam na łyżwach !!!!(dziwne) -
Panna S.
Ja bym chetnie poszła ale jeszcze nigdy nie jeździłam na łyżwach(dziwne)!! -
FraggeR
-
Anonim
-
Karolajna
heh poszłabym sobie na łyżwy ale nie umiem za dobrze jeździć; P i bym się trochę poobijała hehe
- 1
- 2