-
FraggeR
-
Miedziak
-
ZjArKa; -)
-
FraggeR
-
-
mateo
-
Antenka
jako ze kinem zajmuje sie prawie na codzien;] to polecam plan doskonaly-film tesz prawie ze doskonaly, a i wszystko gra tesz niezle a nawet bardziej -
Anonim
-
FraggeR
-
:D
-
FraggeR
-
no wlasnie chcialam no to isc...ale jak sie okaze....ze 4 czesc to jakies wielkie gowno....jak czesto bywa przy okazji kolejnych czesci...to chyba sie zalamie:) a jakie filmy parodiuja? -
lu
na pewno bedzie dobre, mysle ze warto zobaczyc...widzialam pare reklamowek i bylo smieszne:D parodiuja miedzy innymi klątwe, piłę.... -
Antenka
-
-
ZjArKa; -)
poszłabym sobie na tą 4...może być niezła....
albo jakiś dobry thiller bym sobie zarzuciła!!! -
Anonim
-
piotras
Z tego względu że pracuje w kinie (można tak powiedzieć) to spotykam się z rużnymi opiniami na temat "strasznego filmu 4" sam osobiście go widziałem i uważam że jest na swój sposób porąbany i w niekturych scenach na maksiora obrzydliwy. Ale nie powiem, z niekturych scen można się naprawde nieżle polać; zwłaszcza koniec filmu jest zajebisty. Generalnie wcześniejsze części były lepsze. -
piotras
Mogę natomiast polecić film "wszyscy jesteśmy chrystusami" Polecam ten film dla AA hehe. -
Anonim
>piotras napisał
>Mogę natomiast polecić film "wszyscy jesteśmy
>chrystusami" Polecam ten film dla AA hehe.
co prawda ja nie naleze do AA ale tak sie wlasnie zastanawiam nad obejrzeniem tego filmu..
-
ZjArKa; -)
tak myslalam ze ta 4 - to bedzie bardziej przereklamowana...
recenzje obczytalam...
czekam na newsy--->
;-)))