-
Anonim
duzo funku oj duzo duzo na plytcie ktora sie ukaze 9maja
holla back
r. -
Grono.Net
płyta nie jest mistrzem, ale jak na polski mainstream jest naprawdę dobra, i nie wystaje z niej słoma, jak co u poniektórych; -). sporo znanych sampli, to co bardziej osłuchanych może nawet drażnić, poza tym słychać inspiracje kanye westem, ale jestem jego fanem i mnie to nie drażni, bo jak już gdzieś pisałem - dla mnie dotychczasowe próby przeniesienia jego stylu na polski grunt (np ośka, dena) były co najwyżej średnio udane. no a spinache to zawsze był jeden z moich ulubionych mc's, napewno jedno z lepszych, od dawna wypracowanych flow na scenie, a po flow przeciez poznaje się czy mc jest ok czy nie ok. piona -
Anonim
ja nie znam tego materiału, więc powinnam trzymac gębę na ośmiorniczkę...ale, fakt jest jeden, iz mnie MIERZI ten numer z bestiolsko podkręconymi motywami z "mysterious vibes" zasłyszany w radio.mogłabym się tu zacząć wywodzić, ale zostawie to tak, w końcu "internet mnie chrroni".:]pozdrawiała g. -
NDW Spinboy
red odjebaliście dobrą płytę.
funk. buja dobrze. lirycznie dla mnie średnio ale muzycznie ogień, choć nie 100%; )
bit z "wiem" po drobniutkich zmianach za oceanem poszedł by za milion baksów.
zajebiście że to wydaliście tutaj.
"wszystkim sie podoba
a tobie się nie podoba" :)
mi się podoba. polecam!
pis!
p.s. universal chyba wydał majątek na wasze sample?; ) -
-
Anonim
-
Łozo aka Pitahaya
Według mnie te bity raczej nie porywaja... i nie rozpatrywał bym ich jako "funk" bo to raczej niedorzeczne... Herman Kelly niezle by się wkurwił przy takiej profanacji...
Red - nie nazywajt tego funkiem... możesz mieć sample z funku, ale to funkiem za chuja nie jest... zwłaszcza jak porównać ogień w głosie Jamesa Browna do Spinacza to już wogóle .... sorry.....
A spiew... jej nie ratuje - linie za proste są...
Moje zdanie
yo
-
Anonim
-
Anonim
-
NDW Spinboy
Łozo się spiął jak ortodox; )
Wyluzuj stary, lubię takich maniaków co siedzą w domu i rozkminiają kawałek po kawałku i dla nich granica między funkiem a nie-funkiem jest prosta (dla mnie też) ale przesadziłeś trochę.
Jak na kolesia obeznanego z tematem to jesteś za mało FUNK! :)
put some smoke in the air and listen one more time!
-
Anonim
ogólnie lirycznie to hmm..tak sobie:) ale muzycznie wypas.buja,kołysze jakkolwiek nie nazwać.świetna płytka na letnie popołudnie z kobietą:) -
Konqret
-
Anonim
-
%
spin ze wzlotami i upadkami (czasami baaardzo nisko) ale to zawsze był przeciętny MC i nie porywał.. dobrze że ma luz i poczucie humoru; )
muzycznie buja elegancko z tym że bardzo wtórna płyta i nic odkrywczego nie wnosi
za to skity bardzo dają radę :) motyw z krzesłem w bucikach jest tak bezsensowny że aż śmieszny; )
pozdawiam -
EVvA ღ
-
Łozo aka Pitahaya
Spinboy - ja raczej siedze w klapach i dlubie w nosie anizeli sie spinam :D -
khad
-
polski gangsta na tanich felach
Nom. Chlopaki trendi sa - maja Hubcia Urbanskiego i Pawelca w klipie.