Gadu-Gadu [14224]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam was serdecznie
    Ten temat stworzylam po to abyście co chwilę nie zakładali nowego, ze coś wam nie działa. Tak więc wszystkie pozostałe kasuje..tu zgłaszajcie swoje problemy łatwiej wtedy będzie wam pomóc :)
    Pozdrawiam
  • Anonim

A jeszcze lepiej, jak swoje problemy będziecie zgłaszać w tym miejscu: http://www.GaduHelp.ovh.org

Pozdrawiam
    Lano
  • Anonim

ale jak się zrobi tovw jednym miejscu po co tworzyć 100 tematów
  • Anonim

wiecv ja mam problem:( Cholercia no... nie dochodzą wiadomosci ktore wysylalm do znajomych żadne do nikogo! ale pliki moge wysylac co ja mam zrobic;(:( HELP
  • Francuz

qba: offtopic. to nie miejsce na dyskusje o zasadnosci tematu. tylko miejsce do zglaszania bledow.
  • Anonim

czy moze mi ktos pomoc:( jak mam odblokowac swoje konto;(
  • Anka =) życie tak zagadkowe!wawa

mnie cochwila wywala z gg albo wogóle niechce sie połaczyc!!! co moze byc tego przyczyna ?
  • Anonim

mi sie zrobiło coś takiego że odczytuje wiadomości przysłane do mnie ale jak ja wyśle cos to ta osoba tego nie widzi....i moge pisać tylko przez opisy...:(
  • Anonim

>buziaki dla mojego Olka; * napisała:
    >mnie cochwila wywala z gg albo wogóle niechce sie
    >połaczyc!!! co moze byc tego przyczyna ?

a patrzylas czy np. firewall nie blokuje ??

• Anonim

>a patrzylas czy np. firewall nie blokuje ??

Imo to nie jest wina firewalla. Wall by wszystko blokowal (caly port) a nie tylko wysylanie wiadomosci. Mnie to wyglada na blokade antyspamowa. Przyznaj sie, wysylalas ostatnio duzo lancuszkow?
    Po jakims czasie (dzien, moze dwa) ta blokada powinna sama przejsc. Jezeli po tygodniu (:P) dalej nie bedziesz mogla wysylac wiadomosci, napisz ponownie.
    Pozdrawiam
  • olaaa

><M.O.N.I.A>( ja to ta po lewej) napisała:
    >mi sie zrobiło coś takiego że odczytuje
    >wiadomości przysłane do mnie ale jak ja wyśle
    >cos to ta osoba tego nie widzi....i moge pisać tylko
    >przez opisy...:(

juz to przezylam.przeinstalowalam gg ale nic nie pomoglo. zalozylam sobie drugi nr i dobe korzystalam z niego. nastepnego dnia ten 'zepsuty' sam sie naprawil :)
  • Anonim

Przestancie Qboslav twierdzisz, że dzieci pisza bez sensu spójrz co ty wyprawiasz??Zmieniasz temat...
  • atniana

Jest jakas wtyczke do gg, któa umożliwia zmiane wyglądu głównego okna i okienek rozmów?; >
  • olaaa

>atniana napisała:
    >Jest jakas wtyczke do gg, któa umożliwia zmiane
    >wyglądu głównego okna i okienek rozmów?
    >;>

moze jakies skiny
  • Anonim

Mam pytanko jak w opisie można pisać pionowo??? Gdzieś czytałam ale już zapomniałam............hm..... ...... jeśli wiecia piszcie!!!!!!!!!!!!!!!1
  • olaaa

prosze.

http://www.nc.pl/programy/pafiledb....

stad mozesz sobie sciagnac czego dusza zapragnie
  • Adu

Ściągnołem sobie pare emotów i jak je wysyłam w wiadomości to dochodzi tylko tekst. Co to może być??
  • nothin' to say

ej..mam taki problem..gadu mi działa dobrze..jest wszystko okey oprócz jednego szczegółu...nie działa mi dżwięk! mam właczony a mi nie działa..nie wiem o co chodzi..:(( gadu-radio mi działa a jak przychodzi wiadomość lub ktoś jest dostępny to żadnego dżwięku nie ma...czy ktoś wie może o co w tym chodzi i czy może mi pomóc jak rozwiązać ten problem??
  • Anonim

tenx "olaaa" tą jedną stronkach w 50 sprawach mi pomogłaś!!! tenx!!
  • olaaa

>Sylka Wylka Jestem, już jestem!!! napisała:
    >tenx "olaaa" tą jedną stronkach w 50 sprawach mi
    >pomogłaś!!! tenx!!

nie za ma co