Garfield [309]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cinek_ru(L)z

w sumie większość za was pewnie powie Garfield... a ja będę wyjątkowy i powiem POOKY po prostu uwielbiam tego misia.. jest kwintesencją słodyczy
  • czas na pozytywne zmiany :]

ja zo to zakochana jestem w Oddie'm to taki słodki niewinny psiak z rozumem wielkości orzeszka, jest poprostu zabójczy... i te jego niewinne oczki... poprostu bomba...
  • Anonim

pajączki - one są niezłe ale zanim się zdąze do któregoś przyzwyczaić to juz jest plaskaty.
  • a

racja!!!!!!!
    pająki absolutnie wymiatają!!!!!!!!
    pają-włóczykij na przykład!
  • Cinek_ru(L)z

pewno że pająki są sooper.. najfajniejszy jest strip z pająkiem wyciągniętym z zamrażalnika
  • Monic Johns

...Garfield is the best :)
  • Anonim

naj naj naj jest Pooky...! mam nawet swojego :D
  • a

a pająk, który miał trzysta ileś dzieci i wszystkie to nastolatki? i podziękował Garfieldowi jak go rozplaskał? no ja przepraszam, cudo!
  • Nαταηαελ

ja jestem za Oddie'm...
  • Anonim

Owszem Oddie jest bardzo przydatny do męczenia; )
  • aNNuSzkA

garfield rulez:)
  • , .

hej garfield i oddie RLZ!!!!! ale ja jestem osobiście za............................ .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .......POOKIE!!!!!!!
    A naj mniej lubię ta różowa pindę co się do Garfielda podwala; D
  • Unno

Najlepszy jest garfield, ale pajączki też są bomba !
  • weron

Garfield, oczywiscie, jest naj z naj. ale nie zapominajmy o myszu [najinteligentniejszy przedstawiciel swojego gatunku - skoro jeszcze nie zwariował;]. pająki też są kochane - normalnie ich nie lubię, ale w komiksach Jima Davisa po prostu się z nimi utozsamiam... Pooky zawsze mi przypomina o moich misiowych przyjaźniach z dzieciństwa :)

a właśnie - wiecie że jak się ma my.yahoo [na http://www.my.yahoo.com] to można mieć codziennie świeżego Garfielda? :) mam od dawna i już sobie sporo zapisałam na dysku. nie wszystkie są genialne, ale... większość :D
  • Nαταηαελ

hmm...
  • aNNuSzkA

mnie codziennie przysyłaja z
    http://www.uComics.com
  • Unno

a ja próbowałam się zapisać, zeby mi przysyłali z http://www.garfield.com , ale ile tylko razy próbowałam to za karzdym razem nie wychodziło....:(
  • weron

uComics chyba właśnie współpracuje z yahoo. bo na myyahoo można sobie wybrać różne stripsy. serio polecam :)
  • Grono.Net

Mnie też kilka razy już nie wyszło z przysyłaniem z garfield.com, ale wiem że moim kolegom się udało. Ja wchodzę więc codziennie na tę stronkę i nie tylko oglądam (czytam?) nowy komiks, ale jeszcze włażę do vaulta i przeglądam archiwa.
    A co do topicu - bardzo lubię mamę Jona. :)
  • Popierdolone cośtam

Garfield i tyla :P
| |

bo kto niechciałaby żyć jak ten przeuroczy, niby leniwy (w końcu on zazwyczaj tylko je i śpi......

Fotki

Miejsca grona (0)