Gdańsk [2049]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anuś :)

Tak się składa, że od października będę studiować w Gdańsku i chcemy z kumpelą zapisać się na jakiś fitness albo coś innego w ten deseń. Znacie jakieś dobre miejsce, najlepiej we Wrzeszczu i żebyśmy nie musiały wydawać fortuny?
  • jagodzia

Na Wajdeloty jest nawet nawet( tak swojsko i tylko dla dziewczyn), pozatym w Medisonie studnenci do 16 maja znizke i karnet na caly miesiac kosztuje 100...dalej..dalej..dalej to niewiem...w Tigerze sie makabrycznie nie oplaca , jedyne co to moze jak otworza Galerie Baltycka...powodzenia w poszukiwaniach

Dzięki :) Będę mieszkać blisko Galerii Bałtyckiej, więc może rzeczywiście tam będzie coś ciekawego :)
  • Anonim

http://www.akademos.net.pl/
  • anev

http://www.fitness-spojnia.pl/
    Godne polecenia i blisko Ciebie.. :)
  • Anonim

A nie lepiej jakieś sztuki walk trenować??
    Ma się ten sam efekt + pewne doświadczenia w samoobronie ale trochę większym wkładem fizycznym.
  • anev

Oroo, to jakby nie to samo :> Jeśli chcesz po prostu sobie poskakać, potrzęść tyłkiem i się porozciągać przy muzyce, to nie ciągnie Cię do kopania kogoś w piszczele :>
    Ja trenowałam karate, ale to jednak zupełnie nie to samo co aerobik.. nie daje tyle samo przyjemności, choć to z pewnością kwestia gustu. Są inne plusy, zgadza się - ale trzeba być nastawionym np. na więcej bólu.

Wracając do tematu; ) już znalazłam fajny klub. Lady Fitness na Wajdeloty :)
  • cukrowa

autorka postu swój klub jak widzę już znalazła, jednak ja ponowiłabym pytanie w temacie; D
    również interesują mnie jakieś zajęcia z fitnessu, ale raczej gdzieś w centrum; ]
    znacie jakieś dobre kluby? No i żeby nie było masakrycznie drogo; >
  • >> ff <<

hmmm w centrum to nie wiem->tam to zawsze bedzie drogo;]
    ja od kilku miesiecy chodze na morenie kolo pizzy hut->pro-avtiv sie nazywa;] http://www.pro-active.com.pl/ extra klub;] jak kupujesz karnet na 2miesiace,za 195,- masz 20 wejsc na co chcesz i gratis 4x sauna i to parowa;d;d polecam atmosfera jest fajna i prowadza mlode i sympatyczne osobki;]powodzonka; ]
  • Ola

spojnia, spojnia i jeszcze raz spojnia... zwlaszcza zajecia u Sylwii, godne polecenia: Body Shape;
    szkoda ze Beata poszla na urlop macierzynski, u niej tez bylo calkiem sympatycznie:)
  • Anonim

nie wiem czy to dobry temat ale mam pytanie:czy wie ktos gdzie na wrzeszczu albo w okolicach jest jakas w miare silownia na studencka kieszen?:)
  • Ola

Spojnia:) Adres znajdziesz na poprzedniej stronce.
  • Anonim

thx:)
  • bogdan z lasu

a wiecie coś o BASENACH? jakieś godne polecenia i karnet do 100zł...?
    szukam i szukam i póki co najtaniej wyszło mi w Beauty Derm Instytut w Hotelu Posejdon. Jest tam fajna promocja dla studentów, 10 wejść za 100zł. Ale to gdzieś w Jelitkowie, a ja mieszkam na chełmie:/
    Miałby ktoś jakieś rady??? byłabym wdzięczna: )
  • Cetowy

PÓŁFINALISTA PROGRAMU MAM TALENT W DUECIE Z BARTOSZEM "CETOWYM" TURZYŃSKIM POPROWADZI WARSZTATY BREAK DANCE W GDAŃSKU !! WIĘCEJ INFO PONIŻEJ !!

SICK STEP & NEW BOOGIE DOWN SCHOOL prezentują:

Tomasz „Kleju” Kuliś oraz Bartosz „Cetowy” Turzyński, czyli członkowie dobrze znanej i szanowanej grupy break dance w Polsce – Polskee Flavour. W ramach obchodów trzeciej rocznicy działalności New Boogie Down School poprowadzą w Gdańsku jedno dniowe warsztaty z b-boyingu.

Zajęcia przeznaczone są dla wszystkich, którzy dopiero chcą rozpocząć swoją przygodę z tańcem oraz dla wszystkich regularnych b-boys i b-girls, którzy będą mieli okazję wziąć udział w zajęciach dla zaawansowanych.

Poza warsztatami Kleju i Cetowy będą gośćmi specjalnymi imprezy „NBDS Hip Hop Fest”, która odbędzie się 19 grudnia w Centrum Stocznia Gdańska. Reprezentanci Polskee Flavour zasiądą w roli członków jury w turnieju 1na1

Data:
    19.12 (sobota)/ /

Miejsce:
    Studio NBDS
    Ul. Żabi Kruk 14
    Gdańsk (centrum)

Godziny zajęć:
    10.00 – 11.15 grupa początkująca Cetowy
    11.15 – 12.30 grupa początkująca Kleju

12.30 – 13.45 grupa zaawansowana Cetowy
    13.45 – 15.00 grupa zaawansowana Kleju

15.00 – 16.00 Sesja treningowa dla uczestników

Zapisy:
    Imię, nazwisko, grupa początkująca lub zaawansowana/ / wszystkie grupy

E-mail: polskeeflavour@gmail.com

Wpłaty bezpośrednio przed zajęciami w specjalnym punkcie rejestracyjnym, gdzie można potwierdzić swój udział w warsztatach. Potwierdzenia przyjmowane będą do godz. 10.00

Wpłaty można dokonywać również w siedzibie NBDS (adres powyżej) w godzinach otwarcia studia.

Dla pierwszych 20 osób, które zapiszą się i dokonają wpłaty czekają różne gadżety oraz bonusy.

Cena:
    Opcja dla początkujących/zaawansowanych – 59 zł
    Opcja dla wszystkich z legitymacją NBDS – 49 zł
    Opcja na wszystkie grupy – 99 zł

Info:
    Bartosz Turzyński
    Tel: 698 404 952
    E-mail: polskeeflavour@gmail.com
| |

Kochanii! Ponieważ wybieram sie na studia do Gdanska, czekam na rady, podsuwanie pomyslów co to fa...

Fotki

Miejsca grona (5)