-
Anonim
juz jutro nasze miasto bedzie mialo 80 lat. macie jakies refleksje? jestem lokalnym patriotą i z przyjemnoscia patrze jak Gdynia sie rozwija.
pozdrawiam wszystkich myslacych podobnie :). -
Artur
ja bym poszedl na piwo
huj, postanowilem nie pic
i od razu swiat sie sypie
nie wiem, wojtas, ja nie z tad jestem, lubie swoje miasto, jest fajne, to nie jakis brudy burdel jak wawa, to ekskluzywny burdel; ) i za to go sobie cenie -
igi
a moja babacia ma tyle lat co Gdynia :) wiec jutro przed wieczorem babcine ciasto a pozniej piwko; p -
Anonim
Gdynia to jest wspaniale miasto i trzeba to powtarzac glosno.
Widzieliscie na stronie miasta, ze Echo kupilo na urodziny działkę na księżycu i podarowali ją miastu :)
Co prawda koszt takiej działki to zaledwie 20$+podatek+Przesyłka (razem około 30$), ale pomysł ciekawy =) -
-
feliz
ja jutro bede świetować na poprawinach mojej 100dnioweczki; )
ale oczywiscie za zdrowie moich kochanych lasssoooff pomorza napewno wypije; ) -
igi
-
Anonim
Tylko ta niebieska wstążka jest troche za niebieska :D
Jak dla mnie to powinna być jaśniejsza, taka jak na fladze, ale przecierz mężczyźni nie znają się na kolorach; ) -
Rybeńka
nie znam drugiego takiego miasta jak Gdynia !! nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej :] GDYNIA MOJE MIASTO !! -
Dariuuusz
-
A jak wittowA
podobno Wojtek Szczurek robil bibe w urzedzie miasta!!! chcialam sie tam wbic na darmowe piwko ale o 24 bylo juz zamkniete :PPPP
a szkoda bo moze jakies znajomosci w polityce by byly:PPP -
macia
ja mieszkam w Gdyni od 6 lat i nie widzę się w innym miejscu- SUPER MIASTO -
Julia1420
GDYNIA NAJLEPSZA, NAJPIĘKNIEJSZA, BEZ DWÓCH ZDAŃ!! ZAWSZE TAK BYŁO I ZAWSZE TAK BĘDZIE!!! -
igi
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Gdynia
- Załóż własne grono tematyczne