Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

juz jutro nasze miasto bedzie mialo 80 lat. macie jakies refleksje? jestem lokalnym patriotą i z przyjemnoscia patrze jak Gdynia sie rozwija.
    pozdrawiam wszystkich myslacych podobnie :).
  • Artur

ja bym poszedl na piwo

huj, postanowilem nie pic
    i od razu swiat sie sypie

nie wiem, wojtas, ja nie z tad jestem, lubie swoje miasto, jest fajne, to nie jakis brudy burdel jak wawa, to ekskluzywny burdel; ) i za to go sobie cenie
  • igi

a moja babacia ma tyle lat co Gdynia :) wiec jutro przed wieczorem babcine ciasto a pozniej piwko; p
  • Anonim

Gdynia to jest wspaniale miasto i trzeba to powtarzac glosno.
    Widzieliscie na stronie miasta, ze Echo kupilo na urodziny działkę na księżycu i podarowali ją miastu :)
    Co prawda koszt takiej działki to zaledwie 20$+podatek+Przesyłka (razem około 30$), ale pomysł ciekawy =)
  • feliz

ja jutro bede świetować na poprawinach mojej 100dnioweczki; )
    ale oczywiscie za zdrowie moich kochanych lasssoooff pomorza napewno wypije; )
  • igi

dzis autobusy maja ladne wstazeczki na lusterkach :D
  • Anonim

Tylko ta niebieska wstążka jest troche za niebieska :D
    Jak dla mnie to powinna być jaśniejsza, taka jak na fladze, ale przecierz mężczyźni nie znają się na kolorach; )
  • Rybeńka

nie znam drugiego takiego miasta jak Gdynia !! nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej :] GDYNIA MOJE MIASTO !!
  • Dariuuusz

nie ma co - Gdynia rulezzz :)
  • A jak wittowA

podobno Wojtek Szczurek robil bibe w urzedzie miasta!!! chcialam sie tam wbic na darmowe piwko ale o 24 bylo juz zamkniete :PPPP

a szkoda bo moze jakies znajomosci w polityce by byly:PPP
  • macia

ja mieszkam w Gdyni od 6 lat i nie widzę się w innym miejscu- SUPER MIASTO
  • Julia1420

GDYNIA NAJLEPSZA, NAJPIĘKNIEJSZA, BEZ DWÓCH ZDAŃ!! ZAWSZE TAK BYŁO I ZAWSZE TAK BĘDZIE!!!
  • igi

Julka kiedy bedziesz w Gdynii ???? :)
| |

Uśmiechnij się, jesteś w Gdyni! :) Grono miasta Gdynia UWAGA: Tematy opisuj tak ,aby każdy ...

Fotki

Miejsca grona (1)