-
Piotrze...
jak ktoś ma jakieś zestawy egzaminacyjne od Jagody z I i II semestru to niech sie rzuci:) w sumie to głównie o I chdzi; ]
na maila fajnie by było--> pwacik@wp.pl
-
-
Piotrze...
nie;]
obiło mi sie o uszy że pierwszy rok ma teraz mieć jakoś koło świąt poprawe... -
.
A wiadomo może o jakimś konkretniejszym terminie poprawy 3 semestru? Coś była mowa, że po świętach ale dokładniej to było już coś powiedziane? -
-
fiB
z tego co wiem to Jagoda dał się nakłonić jakoś na kwiecień na kolejną poprawę 2 sem. Ale dokładnej daty raczej jeszcze nie ma. Wiem że trzeba zrobić listę poprawkowiczów i mu ją przekazać. -
Anonim
#$%^&* Jak to się dał nakłonić?! Tego egzaminu nie pisze jedna osoba tylko kilkanaście więc może, by tak zacząć to załatwiać jakoś wspólnie, a nie każdy jak mu wygodnie? -
szczerze powiedziawszy to mi kazdy termin pasuje, byleby wszyscy wiedzieli. oka?
i tak w miare wszczesnie zeby sie dowiedzieli. :) -
fiB
>foreign affair napisał
>#$%^&* Jak to się dał nakłonić?! Tego egzaminu nie pisze
>jedna osoba tylko kilkanaście
No chyba kurde lepiej pisać w kwietniu niż w sesji. Osób zostało z 11 więc tłumu nie ma.
Trzeba zrobić listę i mu ją dać.
>więc może, by tak zacząć
>to załatwiać jakoś wspólnie, a nie każdy jak mu
>wygodnie?
Jak na razie zdecydowana większość miała to w dupie i się tym w ogóle nie interesowała więc z kim i o czym tu gadać. -
.
Poprawa egzaminu z analizy matematycznej (III semestr u Bogdewicz). Ma być bodajże 3 kwietnia. Nie jestem w 100% pewien, ale jak z nią wczoraj rozmawiałem to taki termin podała, tylko prosiła żeby się upewnić jak dziś wywiesi przed salą 229 (a mi się zapomniało sprawdzić). -
.
Ze względu na prośbę jaką wniosły dziś rano jakieś 2 dziewczyny (nie wiem kto konkretnie) termin poprawy analizy matematycznej został przesunięty o 2 tygodnie (czyli na 17 kwietnia). Teoretycznie jeszcze coś się może zmienić, ale egzamin jest już zgłoszony i pani Bogdewicz czeka tylko na potwierdzenie z dziekanatu. Egzamin ma się odbyć o 8 rano w sali 315. Oczywiście ma być jeszcze wywieszona w tej sprawie kartka, ale czy będzie to niewiadomo. -
-
fiB
-
fiB
Przekazuje informację jaką zdobyłem.
Egzamin z 2 semestru będzie miał miejsce 05.05 o 17.15 w budynku transportu w sali T5, podobno na parterze lub gdzieś w piwnicach. -
DudeK BRS
Witam!
Wiadomo coś odnośnie 1 semu?
Słyszałem, że ktoś coś wspominiał o 28.04
Został w ogóle ktoś jeszcze z tym semem oprócz mnie? =D -
Piotrze...
-
jakoze ze znow nam sie nie udalo pchnac II sem. i co niektorym tego pierwszego tez :], pytam sie co wy na to zeby zagadac z Jagoda coby egzamin odbyl sie 17.06 razem z obecnym drugim semestrem zaraz po naszym egzaminie z GPSu?
-
fiB
już z nim gadałem czy by się tak nie dało i powiedział że się nie da, że na wrzesień, ale może zmiękł trochę -
to chyba bedzie trzeba do niego dyzury wyznaczyc i bedziemy chodzili na zmiane, przeciez nas jeszcze kolo 11 osob zostalo.; )
-
Piotrze...
taaak, taaak... ja mogę iść i obiecać że tym razem zaliczę^^ a we wrześniu obiecam że pierwszy semestr zaliczę i będzie miał mnie już z głowy;-))