-
● Domin ●
-
nix
masz czego żałować, takich ludzi jak on ciężko znaleźć.
jeszcze do końca nie potrafię sobie wyobrazić, że już nigdy go nie zobaczę...
a miałam się z nim spotkać w październiku............. :(
[']
facet dużo dla mnie zrobił... -
S.
-
-
-
Anonim
[*]
"...Czemu pod szronem kwiat jeden ginie
Gdy z drugim słońce się pieści
Czemu na świecie w jednej godzinie
Tyle się szczęścia i bólu mieści..."
~nie miałam okazji poznać go osobiście, ale mysle ze nie był to zły człowiek,bo jakoś do moich uszu nie doszły zadne złe info o Jego osobie....NIECH SPOCZYWA W POKOJU!
-
Arek Felczyński
o nim nie wystarczy powiedzieć że "nie był zły" Miałem z nim wyższą i astronomie geodezyjną. Przedmiot maksymalnie z dupy. Wykłady były ostatnimi zajęciami w poniedziałek po godzinie 16. Mimo że nikogo nie interesowało jak się przelicza współrzędne czy inne pierdoły wszyscy siedzieliśmy na wykładzie. On nawet o tym potrafił opowiadać tak jakby opowiadał dzieciom bajkę. Dykcja, głos, charakter, intelekt
WIELKI mały CZŁOWIEK
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] -
Anonim
Jesteśmy tu tylko na moment
poznajemy świat i tracimy go.
Kroczymy przez życie wiedząc,
że za każdym rogiem czeka śmierć.
Spotykamy ludzi - kochamy ich,
przywiązujemy się do nich,
lecz oni odchodzą.......
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] -
Anonim
Ja poznałam Profesora dosyć dobrze w tak krótkim czasie. Był dla mnie jak tatuś, ktoś z bardzo bliskiej rodziny. Do dziś nie dociera do mnie ten straszny fakt.
Pamiętam wszystkie jego słowa, kazda brzmiała niemal jak mądrość życiowa.
Kochał studentów, nawet nie wiecie jak on uwielbiał studentów. Martwił się czesto nawet naszymi najgłupszymi problemami.
Starała się aby studiowałon nam się jak najlepiej. Mimo swojego wilkiego autorytetu był bardzo dostępnym człowiekiem. Umiał żartować i śmiać się ze studentami. Jego wykłady z geodezji wyższej słuchało się jak bajek. Mnie nauczył nie tylko geodezji nauczył mnie przedewszystkim pasji do tej dyscypliny.
Zawsze podkreślał że najważniejsze w życiu to kochać to co się robi - pamiętajcie.
Dziękujemy Panie Dziekanie !
:(:(:(
[*]