-
m
Hej, mam pytanie. Czy ktoś z rocznika 87' łączy GP z innym kierunkiem od pierwszego roku? Np. na innej uczelni. A czy ktoś ze straszych roczników próbował połączyć studia techniczne z innymi, jeśli tak to z jakim skutkiem? Pozdrawiam serdecznie, Mary -
karin
ogolnie, to da sie zrobic, tylko trzeba miec wszystko skrupulatnie zaplanowane, co, gdzie i kiedy, szczegolnie w sesji, bo wtedy, to najbardziej mozna stracic glowe:)
ja jakos sie trzymam
pozdr,
karin -
m
-
.
dobre pytanie, z czym na jakiej uczelni i dziennie czy zaocznie?
ja mam zamiar w przyszlym roku znowu sprobowac na gpi tez chce sprobowac 2 kierunki obrac, moze sie uda -
-
ღ Dorota
dokładnie mam ten sam problem,gdyż obecnie jako 2 kierunek chcę obrać gospodarkę dziennie i też nie wiem czy dam rade na 2 uczelniach:/ -
m
-
Marta S
ja łaczę geodezje na pw(dziennie) i makrokierunek na uksw (dziennie) i jakos idzie:) fakt ze czesc przedmiotow mam przepisanych ale i tak czasem biegam z pw na mokotow i mam na to pol godziny gora:( trzeba trafic na wyrozumiałych wykładowcow i bedzie ok chociaz nie wiem czy bym sie zdecydowała drugi raz -
.
ja teraz bede zaczynal 2 rok zarzadzania na wacie i z racji ze jakos trudno nie jest chcialem dolaczyc do tego gospodarke na pw albo sggw, na poczatku myslalem o obu na dziennych ale jakbym sie dostal na gp to pewnie zarzadzanie na zaoczne bym zmienil -
Anonim
tez myslalam o tym, zeby na giku postudiowac ale chyba dopiero za rok sprobuje, bo teraz mnie czeka 2. rok arch krajobrazu .. a poza tym ten egz z fizyki mnie paralizuje! bo niby matme mam na maturze, ale fia tez by sie przydala, nie? karamba; ) -
m
Na gp chyba nie zdajesz egzaminu z fizyki (nowi maturzyści musieli zdać tylko matmę i język obcy), chyba że marzysz o geodezji i kartografii... -
karin
hej, ja obecnie 4 rok gik i 3 rok kns na pw,
nie jest zle, ale to sa 2 rozne dziedziny, wiec na przepisanie przedmiotow raczej nie licze
mam duzo kolezanek na kns, ktore w tym roku poszly na gp, wiec chyba to jest niezle zestawienie
a na wyrozumialosc wykladowcow, to przestalam liczyc, bo na pw raczej rzadko ulatwiaja:)
no ale nie jest zle, pozdr
karin -
wróbelek
Czyli tak w ogóle można liczyć na to, że na drugim kierunku na pw zaliczą mi niektóre przedmioty z pierwszego [też na pw]? Oczywiście pod warunkiem, że będą się pokrywały..
Słyszałam też, że po zaliczeniu pierwszego roku, trzeba dostać jakąś specjalną zgodę z góry by móc rozpocząć drugi kierunek. Czy to prawda?
pzdr; ) -
Anonim
zgode? ale to chyba tylko jak sie na pw chce 2. kierunek studiowac, bo poza - to nie... no nie? fajnie, jak ktos moze sobie przepisac jakies przedmioty :) zazzzdroszcze! -
Independent Woman
chyba generalnie zgoda rektora czy kogos z uczelni na której się studiuje musi byc niezaleznie gdzie się chce drugi kierunek zaczynac... tak mi sie wydaje.... -
Anonim
no ja sie jezscze nie znam bo przeslizgnelam sie przez 1. rok bez potrzeby zalatwiania czegokolwiek z rektorem... ale sie dowiem, a jesli ktos wie na 100% to prosze o wiadomosc:) -
wróbelek
przez pierwszy to ja dopiero będę się przedzierać więc tym bardziej nie mam pojęcia..