Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Siemion

dokładnie nie wiem ... ale koło 30.... w każdym razie ostatnią grupę zazwyczaj rozwiązują .. wiec Ci co wylądowali w ostatniej grupie.. nie przywiązjcie się do siebie zbytnio; ]
  • KA(L)KU(L)ATOR ...

Krystian pytał się ile odpadło po 1 roku a nie po 1 semestrze. Nie psuj mu dobrego humoru:)

• KA(L)KU(L)ATOR ...

>Siemion napisał
    >dokładnie nie wiem ... ale koło 30.... w
    >każdym razie ostatnią grupę zazwyczaj
    >rozwiązują .. wiec Ci co wylądowali w
    >ostatniej grupie.. nie przywiązjcie się do siebie
    >zbytnio; ]

Ostatnio nie rozwalili ostatniej grupy, bo sie wkurzylismy, ze najlepsi jestesmy <1 osoba odpadla, 2 zrezygnowaly> a oni znowu za nazwiska chca karac:)
    Podzielili grupe 4, chociaz i tak nie bylo czego dzielic; )
    Tak wiec jesli ktos bedzie w ostatniej grupie i odpadnie od was malo osob to piszcie podanie.
    A jesli tak jak 2 lata ostatnia bedzie najgorsza to juz macie problem:)
  • << Asia>>

>KA(L)KU(L)AT OR ... napisał
    >W ubiegłym roku to nikt, a ile teraz to nie wiem, ale
    >Asia na pewno zna jakieś liczby;) <jeszcze się
    >okres rejestracyjny nie skończył>

Bez kitu, przeceniasz moje możliwości :-P

W moim roczniku chcieli rozwiązać grupę po semestrze, ale się wybroniliśmy. I rozwiązali ją po roku :-/
    Natomiast w roczniku wyżej i roczniku niżej zlikwidowali grupę po semestrze. Więc tak na oko 20-30 osób odpada po pierwszym roku/semestrze. Po dwóch latach zostało nas jakieś 110-120 osób (przyjętych około 160).
    Jak to będzie teraz to zobaczymy po rejestracji, która trwa. Ale najwięcej osób odpada zawsze po I semestrze. Jak przetrwacie pierwszy rok, to macie duże szanse postudiować trochę na tym wydziale :-P
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)