Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • margot

no właśnie - chciałabym się dowiedzieć czy to boli, jak to wygląda i czy tak jak straszą - trzeba coś umieć z przedmiotu?

Pozdrawiam!
  • Anonim

A jakie są wymagania co do aury pogodowej? Ma być idealnie bezchmurnie przez cały czas czy może robi się tam coś takiego jest jakoś uniezależnione od chmur? Tak pytam, bo niby jutro mamy pierwszy termin...
  • najata

Czy idealnie to nie wiem, generalnie robi się obserwacje Słońca, a w nocy - Gwiazdy Biegunowej. Wniosek stąd taki, że musi je być widać :P

Na stronie ćwiczeń napisane jest, że do południa bodajże danego dnia należy potwierdzić przybycie na ćwiczneia. Pewnie wtedy się będzie można dowiedzieć, że nie ma sensu przyjeżdżać albo że właśnie należy.
  • Anonim

Czyli prawdopodbnie mamy luz. Aura trzyma poziom ostatnop, że się tak wyraże :).
  • Anonim

Grupa 19 odstąpi w ten poniedziałek swój termin praktyk. Pan Bogusz nie zorientował się, że jest zamiana planów i nas wpisał. A jak chciałem, by odkręcił to napisał, że nie da rady i żebymy kogoś znaleźli w zastępstwie.

Przekażcie komu możecie i jak ktoś będzie zainteresowany to prosze o jakiś kontakt.
  • Anonim

Sprawa nieaktualna.
  • Adik

A więc proponuje wziąć od razu z 7 browarków i jakąś nalewkę do rozgrzania przy grillu w czasie pomiarów gwiazdy. Trzeba również zwrócić uwagę na policje, która działa przebiegle i z ukrycia. Co do trudności pomiarów to zależy od grupy. Ja miałem zajebistą i bawiłem się świetnie :]

Potrzebny ekwipunek:
    - grill
    - rozgałęziacz do gniazdka elektrycznego
    - laptop lub sprzęt grający
    - jedzenie
    - dla koneserów dobry browarek
  • Anonim

Pic na wodę fotomontaż te 'praktyki'.
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)