- 1
- 2
-
Anonim
czy jest ktoś taki? mogą być MR, WR a może nawet SR :>
ogólnie wpisujcie się wszyscy którzy macie jakiś związem z jakimś WOPRem, lub pierwszą pomocą medyczną itp. itd.
pływacy z GiKu też mile widziani :) -
\m/
-
-
Anonim
no pewnie że się liczy... chodzi o osoby związane jakoś z wodą, WOPRem i pomocą na wodzie i nie tylko :)
ktoś jeszcze jest?? -
-
nietoperek
No to ja jestem osobą tylko pływającą. Niestety żadnych uprawnień wodnych sie nie dorobiłam, jednynie Organizatora Turystyki w PTTK (no, jeszcze OInO). Ale pływam dużo i chętnie :) -
Anonim
ja też, ja też, ja też pływam dużo i chętnie; ), ale tylko w dobrym towarzystwie :P -
Anonim
Ja podobnie jak moi przedmówcy pływam dużo i bardzo chętnie, szczególnie zaś w ich towarzystwie. I mam nadzieję, że za jakiś czas dorobię się jakiegoś ciekawego uprawnienia (np. ratownika I stopnia, czy sternika może) :) -
Baska ...
-
Kubryk
-
-
Kubryk
-
Anonim
-
a macie jakies swoje ulubione miejscowki? ja plywalem tylko po mazurach, ale slyszalem, ze solina jest calkiem przyjemna i widoki tez calkiem calkiem.
-
Kubryk
Świetne imprezki robi się w Liepaji - w życiu nie byłem w innym porcie tak przyjaznym wesołym żeglarzom...; ) -
Anonim
-
-
\m/
A są jeszcze inni ludzie związani z wodą? Czy to tylko taka mała grupka? -
Anonim
widocznie nie ma, a szkoda
a o mnie to jestem MR, a w wakacje będę robił WR :)
lubię pływać na żaglówkach i nawet się na tym ciut znam, ale patentu żeglarskiego jeszcze nie mam chociaż sądzę że spokojnie bym zdał :) -
\m/
Mam już chyba z 5 lat MR i mam zamiar robi kurs WR, A do którego WOPRu należysz? Środowiskowego czy "zwykłego"? Ja patentu żadnego nie posiadam ale nie wiem czy sędzia sportowy to by wystarczył?
-
Anonim
ja jestem w ŚW WOPR. sędzia sportowy to nie wiem. mi niektórzy mówili że sędzie pływania wystarcza, ale nie jestem tego na 100% pewnien. ogólnie wiem że PZP organizuje kursy na sędziego pływania, ale narazie ani widu ani słychu o tym na ich stronie, a szkoda bo chciałbym zrobić.
a patent to chcę zrobić motorowodny jakoś niedługo :)
- 1
- 2