Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy jest ktoś taki? mogą być MR, WR a może nawet SR :>
    ogólnie wpisujcie się wszyscy którzy macie jakiś związem z jakimś WOPRem, lub pierwszą pomocą medyczną itp. itd.
    pływacy z GiKu też mile widziani :)
  • \m/

Ciekawe ilu nas jest? Ja mam patent młodszego ratownika.
  • Krystian

a jak mam zeglarski to tez sie liczy?;-)
  • Anonim

no pewnie że się liczy... chodzi o osoby związane jakoś z wodą, WOPRem i pomocą na wodzie i nie tylko :)

ktoś jeszcze jest??
  • nietoperek

No to ja jestem osobą tylko pływającą. Niestety żadnych uprawnień wodnych sie nie dorobiłam, jednynie Organizatora Turystyki w PTTK (no, jeszcze OInO). Ale pływam dużo i chętnie :)
  • Anonim

ja też, ja też, ja też pływam dużo i chętnie; ), ale tylko w dobrym towarzystwie :P
  • Anonim

Ja podobnie jak moi przedmówcy pływam dużo i bardzo chętnie, szczególnie zaś w ich towarzystwie. I mam nadzieję, że za jakiś czas dorobię się jakiegoś ciekawego uprawnienia (np. ratownika I stopnia, czy sternika może) :)
  • Baska ...

a ja mam karte plywacka :P
  • Kubryk

Ja mam morskiego sternika jachtowego i motorowodnego...; )
  • Krystian

to moze jakis geodezyjny rejs w wakacje?
  • Kubryk

Czemu nie... Dr Margański też jest chętny...; )
  • Anonim

w sumie dobry pomysł :]
  • Krystian

a macie jakies swoje ulubione miejscowki? ja plywalem tylko po mazurach, ale slyszalem, ze solina jest calkiem przyjemna i widoki tez calkiem calkiem.
  • Kubryk

Świetne imprezki robi się w Liepaji - w życiu nie byłem w innym porcie tak przyjaznym wesołym żeglarzom...; )
  • Anonim

a mamy kogoś w AZSie w sekcji plywania na wydziale?
  • Krystian

u mnie w grupie jest jedna osoba.
  • \m/

A są jeszcze inni ludzie związani z wodą? Czy to tylko taka mała grupka?
  • Anonim

widocznie nie ma, a szkoda

a o mnie to jestem MR, a w wakacje będę robił WR :)
    lubię pływać na żaglówkach i nawet się na tym ciut znam, ale patentu żeglarskiego jeszcze nie mam chociaż sądzę że spokojnie bym zdał :)
  • \m/

Mam już chyba z 5 lat MR i mam zamiar robi kurs WR, A do którego WOPRu należysz? Środowiskowego czy "zwykłego"? Ja patentu żadnego nie posiadam ale nie wiem czy sędzia sportowy to by wystarczył?
  • Anonim

ja jestem w ŚW WOPR. sędzia sportowy to nie wiem. mi niektórzy mówili że sędzie pływania wystarcza, ale nie jestem tego na 100% pewnien. ogólnie wiem że PZP organizuje kursy na sędziego pływania, ale narazie ani widu ani słychu o tym na ich stronie, a szkoda bo chciałbym zrobić.
    a patent to chcę zrobić motorowodny jakoś niedługo :)
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)