-
Kerk
ŚW WOPR Mam MŁODSZEGO, ALE NIEWIEM CZY CZAS POZWOLI ZROBIĆ STARSZEGO,Pozatym kreci;) mnie nurkowanie hm.. kursu narazie niemam narazie tylko w ABC.
-
Anonim
hm... jeśli masz MR to dopiero po najmniej 4 latach możesz zrobić SR :> no i jeszcze 400h musisz wyrobić (w tym 200h na otwartych wodach) więc nie wiem czy tak szybko i łatwo zrobić SR. takie są przepisy :) -
Kerk
Chodzilo mi o Ratownika wopr ,ups, a te 400 h to hyba nieproblem co nie;) -
Anonim
spoko :]
ja 100h społecznych zrobiłem w 15 dni :] także 400h nie dużo większy problem :P -
-
Żaklina Sochacka
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a może ktoś ma instruktora pływania?
i mam pytanie... kto wie gdzie będzie jakiś kurs na sędziego pływania organizowany w Wawie? -
Anonim
są może jacyś nowi ratownicy na GiKu?
jeśli są to co myślicie o założeniu drużyny na PW? -
Anonim
ja mam instruktora, tyle że żeglarstwa, ale pływania też bym chętnie zrobiła. ma ktoś informacje na temat kursów? -
Anonim
Witam. Ja mam patent żeglarski, kartę pływacką i niedługo wybieram sie na kurs na młodszego ratownika. -
Anonim
http://www.kursyinstruktorskie.edu.... <-- tu są organizowane różne kursy instruktorskie;) -
۞ wegorzzzz ۞
no jak wszyscy sie wpisuja to i ja sie wpisze jestem :
Ratownikiem WOPR , sternikiem jachtowym i mlodszym instuktorem żeglarstwa i moze zamiast jakis rejsów bo juz zimno jakis melanzyk w klubie integracyjny ratwnikow by sie przydał; P -
Anonim
-
>JACEK<
witam wszystkich... to ja tez sie wpisze.... Jestem ratownikiem WOPR (ratownik legionowskiego WOPR).(i związana z tym praca w lato na okres nie całych dwóch lat.poza tym jest już w drodze patent sternika motorowodnego. jak i Ratownik to duzzo duzzo szkoleń pierwszej pomocy. i to chyba na tyle...(narazie).. pozdrawiam wszystkich ratowników WOPR i nie tylko na GiKu -
FLY
Młodszy Ratownik WOPR ze stażem morskim---> do waszej dyspozycji;D (tylko problem z kondycją... duzo sie dzialo przez te wakacje;D) -
Anonim
>۞ wegorzzzz ۞ napisał
>no jak wszyscy sie wpisuja to i ja sie wpisze jestem :
>Ratownikiem WOPR , sternikiem jachtowym i mlodszym
>instuktorem żeglarstwa i moze zamiast jakis rejsów bo juz
>zimno jakis melanzyk w klubie integracyjny ratwnikow by sie
>przydał; P
ja tam jestem za jakąś imprezą:]
jakieś bardziejsz czegółowe propozycje? -
FLY
sluchajcie... w razie imprezy to moge sciagnac wiecej WOPRowców. jest tu kilku jeszcze znajomych -
Anonim
dobra... kiedyś padł pomysł żeby stworzyć Drużynę Ratowników WOPR na PW. co Wy na to?
nie tylko woprowcy mogliby tam działać, także osoby związane z ratownictwem medycznym, sportami wodnymi... itp.