Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasiek

Witam!!!
    Zastanawiam sie nad przeniesieniem na studia magisterskie na inna uczelnie i stad moje pytanie:)
    Jakie sa warunki przeniesienia?? Ocena z egzaminu inzynierskiego wystarczy czy sa brane pod uwage jeszcze jakies oceny? Nie bardzo umiem znalezc te informacje na stronie wydzialu:/
    Jak wogole jest u Was z poziomem nauki?? Studiuje obecnie na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wroclawiu i chyba poziom u nas nie jest oszalamiajacy... wiec sie zastanawiam czy jest sens sie wogole porywac na inna uczelnie??
    Aha... najbardziej mnie interesuje specjalizacja Geodezja i Nawigacja satelitarna albo Systemy Informacji Przestrzennej.
    wdzieczna bede za kazda informacje: )

Pozdrawiam
  • Anonim

Najlepiej porównaj sobie treści programowe u nas na każdym semestrze i u siebie, bo nie wiem na jakim kierunku jestes na Uniwerku u siebie.
    Jezeli planujesz Geodezje i Nawigacje Satelitarna, to nie chail bym cie zniechecac ale jezeli nie mialas geodezji wyższej, geodezji satelitarnej, jakiejs astronomii i jeszcze paru takich podobnycj to raczej zly pomysl, co do SIP to nie wiem jak tam u nich jest do konca.
    Próbowac zawsze mozesz, u nas jest dziewczyna na specializacji Geodezja Inzynieryjno-Pzemyslowa po budownictwie na Politechnice Śląskiej i spokojnie daje rade, wiec pewnie i ty bys sobie poradzila.

Jak mowi stare rumunskie przysłowie: "dla chcecego nic trudnego"; p

pzrd
  • Kasiek

Chyba sie niejasno wyrazilam :) Studiuje geodezje,za pol roku zdaje inzyniera:) Wszystkie te przedmiot,ktore wymieniles mialam :)
    Chodzi mi o to czy jest bardzo trudno? Wiadomo,ze zawsze jakies tam sluchy porownawcze sa,czy jest ciezej niz na innej uczelni czy cos w ten desen :)
  • Anonim

W takim razie przybywaj !!;) ciezko jakos wybitnie nie jest i ostatnie 2 lata studiow tez nie naleza do najtrudniejszych. Jak juz bedziesz miala inzyniera w kieszeni zawsze mozesz zaryzykowac bo w sumie wiele nie tracisz, w razie czego wrucisz do sibie do wroclawia i tyle.
    Postaraj sie popytac na priv kogos kto jest na tych specjalnosciach co napisalac.
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)