-
Anonim
na tej stronie http://students3.autodesk.com/?lbon... nalezy zalogowac sie wpisujac meila z domena edu.pl czyli takiego jak od nas dostales i masz dostep do calej gamy programow Autodesk Inventor, Civil 3D, Revit Building, Revit Structure, AliasStudio, AutoCAD
pozdrawiam -
..::Pawełek::..
-
-
...Piotr>>
jak ma się adres e- mail do testowej sieci WI-FI PW ?
gdzie można dostać ligin i hasło do sieci?
-
-
a wracajac do windowsa to skad mozna wziac login i hałso do zalogowania sie na tej stronie? czy to jest po prostu login i hasło do wydziałowej skrzynki pocztowej? -
Twoj login to adres skrzynki z numerem indeksu, a haslo powinno byc w mailu od msdn'u na tej wlasnie skrzynce.
-
-
Darek
-
Anonim
-
...Piotr>>
No Ba!
trzeba się zalogować user i login wyświetla się info że studenci niektórych wydziałów mogą korzystać z Wi-Fi. Między innymi studenci GiK do których należę, ( I semestr) nie mam jeszcze skrzynki a kiedy próbowałem się gdziekolwiek ( Dziekanat, "Geoida" ,samorząd studencki) dowiedzieć czegokolwiek na ten temat to nikt nie potrafi udzielić mi prostych odpowiedzieć na proste pytania:
1) Co należy zrobić aby otrzymać Login i Hasło do skrzynki e-mail i jaki jest ten e-mail
2) Skąd mam wziąć login i hasło do sieci WI-Fi
więc próbuje na forum, może tutaj znajdę odpowiedzi na te tajemnicze bardzo strzeżone informacje których nie mogę uzyskać w żadnej jednostce na PW
Pozdrawiam! -
Daegurth
Przydałoby się coś zrobić z tym wadliwym certyfikatem, bo przez Operę nie da się zalogować w ogóle :/
I jeszcze małe pytanie do osób, które skorzystały z MSDNAA i ściągnęły/próbowały ściągnąć XP z SP2 - czy tylko mi ciągle wywala to:
Error Code: SDC00400
Unable to complete the download, which is typically caused by:
(a) an error in the configuration of the download package, usually due to a bad hosting location (to ja nie wnikam, jak Mircosoft może mieć źle serwer hostujący skonfgurowany - ale z drugiej strony to Microsoft)
(b) no Internet connection found
(c) Internet connection lost (Neostrada chodzi cały czas)
(d) a firewall or proxy server between the client station and hosting location, or (firewall tylko Widnowsowy - wyłączenie nie pomogło)
(e) insufficient disk space to download. (9GB dla pliku 600MB)
Zmartwił mnie też punkt 4 całego procesu:
4. Launch Install
A co jeśli ja chcę to sobie na płytę nagrać, bo instalować będę na innym komputerze? (Opcji dostarczenia na płycie nie znalazłem. Zresztą podejrzewam, że koszty wysyłki mogłyby się okazać droższe, niż kupno w sklepie w Polsce windy, jeśli to z USA miałoby iść).
Z góry dzięki za pomoc. -
Kamil
Jakoś nikt w tym roku nie wspominał zbyt wiele o mailach wydziałowych.
Czy istnieją już takie dla studentów pierwszego roku?
Gdzie należy się zgłaszać po loginy i hasła? Nadal pokój 135? -
Z mailami dla pierwszego roku jest problem, gdyz wydawane sa one centralnie, a to stwarza zawsze jakies problemy, wiec trzeba na nie jeszcze poczekac.
Jesli beda juz dostepne napewno damy znac.
Cierpliwosci; ) -
Anonim
Czy może ktoś poinformować mnie kto jest adminem naszych kont wydziałowych?
Chciałbym założyć sobie grupy dyskusyjne, ale ktoś mądry wykombinował, że dla sieci spoza akademików jest to niemożliwe dla studenta naszego wydziału. Okazuje się bowiem, że serwera gik.pw.edu.pl nie ma na liście obsługiwanej przez news.student.pw.edu.pl
Jakimś cudem udało mi się znaleźć info o tym, że tylko admin może mi pomóc, osoby wiedzące kto zacz (a i jego samego we własnej osobie) proszę o kontakt
Swoją drogą ciekawe kto to tak przyjemnie wymyślił -
najata
A czy to nie ktoś od informatyki? Ja bym "podejrzewała" p. Artura Wilkowskiego, tzn. on na pewno jest "kontaktem" naszego wydziału, jeśli chodzi o MSDNAA i przypisanie do nich maili.
Stroną wydziałową za to zajmuje się chyba p. Ostrowski, maila można sprawdzić tamże, chociażby jest kontakt do niego jako webmastera.
Tak bym typowała, że któryś z nich. A prawie na pewno któryś z nich powinien wiedzieć, kto się tym będzie mógł zająć :) -
Darenciusz
No i jak tam z mailami dla pierwszoroczniaków ?? Dalej nic nie wiadomo ??
Pozdrawiam. -
Koperek
-