Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pozdro dawac wpisy kto sie dostal na wydzial i na jaki kierunek
    Geodezja i Kartografia :)
    Pozdro 600,
  • kla.

no to ja sie wpisze jako druga;p geodezja i kartografia;]
  • Anonim

Witam kolezanke:) Mam nadzieje ze jeszcze sie ludzi znajdzie bo na liscie widzialem wiecej nzi 2 osoby :D
  • kla.

rowniez witam:) nie no widzialm ze na liscie jest 170 osob;p wiec moze sie obudza z tym tematem niedlugo;p
  • >>>>Kasia<<<<

witam was. jest nas już trójka :)
  • Anonim

Ja bym proponowal zeby jak sie jeszcze wiecej osob zejdzie wybrac sie na jakies integracyjne piwko jesli ktos bedzie mial mozliwosc bycia w wawie :)
  • kla.

spoko. dobry pomysl... tylko wszystko zalezy od terminu:>
  • Anonim

Niom to juz sie zrobi zeby pasowalo jak najkwiekszej liczbe osob:) Ja jestem cale wakacje wawie wiec mi to <><.
    Ps.
    Cos malo nas tu ciagle, czyzby wszyscy na wakacje wyjechali ?? :>
  • Anonim

Witam:)Również GiK:D
  • Anonim

no to jest nas już pięcioro:)
    ja na piwko jestem chętny jak najbardziej, ale dopiero we wrześniu;/
  • DudeK BRS

Witamy nową gwardię :P
    Pamiętam jak rok temu też wpisywałem się do takiego tematu. Jak to szybko leci :/

Czyli Szmajhelu jednak geodezja. Dobrze, dobrze. =D
    Pozdro!
  • Iwona Iwanowska

i jeszcze ja :D dziś złożyłam papiery :D
  • Anonim

Ja też =P znaczy nie dziś złożyłem ale też się dostałem =P
  • Micio (Petrus)

geodezja i katrografia.
  • Krystian

> Witamy nową gwardię :P
    > Pamiętam jak rok temu też wpisywałem się do takiego tematu. Jak to szybko leci :/
    Ty to dudek nie udawaj takiego starego tylko lepiej matme zalicz:D
  • Anonim

>DudeK BRS napisał
    >Czyli Szmajhelu jednak geodezja. Dobrze, dobrze. =D
    >Pozdro!

no ja mam nadzieje ze dobrze Piotrze..poza tym to licze ze przekazesz mi cenne wskazowki podczas jakiejs zacnej imprezy :D
  • Anonim

Fresh meat :]

Nie dajcie sie wywalic na 1 roku (odpada ~30 osób) i nie przejmujcie sie bzdurnymi przedmiotami o skałkach, glebkach itp, prawdziwej geodezji (czytaj ciekawej) zaczną uczyc Was na 2gim a w szczególności na 3cim roku i pewnie dalej..

Pozdrawiam, witam, whatever.

7.
  • Mariusz

Witam Serdecznie i Ja ... Integracyjne Piwo .. Zawsze i Wszędzie .. Oo i i "koleżankę" Kasię widzę < Jednak Geodezja > - Świetnie ...

Chcecie się integrować .. To może się zbierzemy i zasilimy jakiś obóz zerowy ? .. Wbrew wszystkiemu podoba mi się Beskid Niiski :) i tak blisko natury ... Jak na geodetę przystało ... no i ten obóz trochę trwa ... więc integracja jak się patrzy i kosztuje niewiele ...
  • Anonim

Wkoncu ludzie sie obudzili :) Hehe ale widze ze o calkiem przyzwoitej porze 22+ :P A co obozu zerowego to jest niezly Miedzyuczelniany tez niewielka kasa caly tydzien ja mysle ze to moze byc niezle :) Ale tak czy siak piwko musi integracyjne byc To jak juz ludzie sie wpisujecie to pisac kiedy wam pasuje :) No i nie mowcie o wrzesniu bo wrzesien to oboz jak juz :P
  • >>>>Kasia<<<<

>Mariusz <G!bon> napisał
    >Witam Serdecznie i Ja ... Integracyjne Piwo .. Zawsze i
    >Wszędzie .. Oo i i "koleżankę" Kasię widzę < Jednak
    >Geodezja > - Świetnie ...
    >
    >Chcecie się integrować .. To może się zbierzemy i
    >zasilimy jakiś obóz zerowy ? .. Wbrew wszystkiemu podoba
    >mi się Beskid Niiski :) i tak blisko natury ... Jak na
    >geodetę przystało ... no i ten obóz trochę trwa ...
    >więc integracja jak się patrzy i kosztuje niewiele ...

Jednak też geodezja? :) Ja na obóz zerowy namawiam 3 koleżanki z czego dwie z geodezji. A ktoś z Was się wybiera?
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)