-
Anonim
Pozdro dawac wpisy kto sie dostal na wydzial i na jaki kierunek
Geodezja i Kartografia :)
Pozdro 600, -
kla.
-
Anonim
Witam kolezanke:) Mam nadzieje ze jeszcze sie ludzi znajdzie bo na liscie widzialem wiecej nzi 2 osoby :D -
kla.
rowniez witam:) nie no widzialm ze na liscie jest 170 osob;p wiec moze sie obudza z tym tematem niedlugo;p -
-
>>>>Kasia<<<<
-
Anonim
Ja bym proponowal zeby jak sie jeszcze wiecej osob zejdzie wybrac sie na jakies integracyjne piwko jesli ktos bedzie mial mozliwosc bycia w wawie :) -
kla.
-
Anonim
Niom to juz sie zrobi zeby pasowalo jak najkwiekszej liczbe osob:) Ja jestem cale wakacje wawie wiec mi to <><.
Ps.
Cos malo nas tu ciagle, czyzby wszyscy na wakacje wyjechali ?? :> -
Anonim
-
Anonim
no to jest nas już pięcioro:)
ja na piwko jestem chętny jak najbardziej, ale dopiero we wrześniu;/ -
DudeK BRS
Witamy nową gwardię :P
Pamiętam jak rok temu też wpisywałem się do takiego tematu. Jak to szybko leci :/
Czyli Szmajhelu jednak geodezja. Dobrze, dobrze. =D
Pozdro! -
Iwona Iwanowska
-
Anonim
-
Micio (Petrus)
-
> Witamy nową gwardię :P
> Pamiętam jak rok temu też wpisywałem się do takiego tematu. Jak to szybko leci :/
Ty to dudek nie udawaj takiego starego tylko lepiej matme zalicz:D -
Anonim
>DudeK BRS napisał
>Czyli Szmajhelu jednak geodezja. Dobrze, dobrze. =D
>Pozdro!
no ja mam nadzieje ze dobrze Piotrze..poza tym to licze ze przekazesz mi cenne wskazowki podczas jakiejs zacnej imprezy :D -
Anonim
Fresh meat :]
Nie dajcie sie wywalic na 1 roku (odpada ~30 osób) i nie przejmujcie sie bzdurnymi przedmiotami o skałkach, glebkach itp, prawdziwej geodezji (czytaj ciekawej) zaczną uczyc Was na 2gim a w szczególności na 3cim roku i pewnie dalej..
Pozdrawiam, witam, whatever.
7. -
Mariusz
Witam Serdecznie i Ja ... Integracyjne Piwo .. Zawsze i Wszędzie .. Oo i i "koleżankę" Kasię widzę < Jednak Geodezja > - Świetnie ...
Chcecie się integrować .. To może się zbierzemy i zasilimy jakiś obóz zerowy ? .. Wbrew wszystkiemu podoba mi się Beskid Niiski :) i tak blisko natury ... Jak na geodetę przystało ... no i ten obóz trochę trwa ... więc integracja jak się patrzy i kosztuje niewiele ... -
Anonim
Wkoncu ludzie sie obudzili :) Hehe ale widze ze o calkiem przyzwoitej porze 22+ :P A co obozu zerowego to jest niezly Miedzyuczelniany tez niewielka kasa caly tydzien ja mysle ze to moze byc niezle :) Ale tak czy siak piwko musi integracyjne byc To jak juz ludzie sie wpisujecie to pisac kiedy wam pasuje :) No i nie mowcie o wrzesniu bo wrzesien to oboz jak juz :P -
>>>>Kasia<<<<
>Mariusz <G!bon> napisał
>Witam Serdecznie i Ja ... Integracyjne Piwo .. Zawsze i
>Wszędzie .. Oo i i "koleżankę" Kasię widzę < Jednak
>Geodezja > - Świetnie ...
>
>Chcecie się integrować .. To może się zbierzemy i
>zasilimy jakiś obóz zerowy ? .. Wbrew wszystkiemu podoba
>mi się Beskid Niiski :) i tak blisko natury ... Jak na
>geodetę przystało ... no i ten obóz trochę trwa ...
>więc integracja jak się patrzy i kosztuje niewiele ...
Jednak też geodezja? :) Ja na obóz zerowy namawiam 3 koleżanki z czego dwie z geodezji. A ktoś z Was się wybiera?