Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz

Witam!
    Jestem na 5 semestrze i dziś dowiedzałem się ,że będe miał z panem Walo ćwiczenia z Geodezji Wyższej:) Co możecie powiedzieć na jego temat? Powiedział nam ,że będzie robił wejściówki. Należy sie tego obawiać??
  • #Bakey#

tomek j amiałem z nim etp cwiczenia. facet jest konkretny surowy i ma swoje specyficzne poczucie humoru. wejsciówek nam nie robił ale czasem straszył nimi. a tak wogóle to przeciez miałes z nim wykłady z wyzszej na 4 semestrze :P
  • Tomasz

ale wykłady to nie to samo co ćwiczenia! :P
  • << Asia>>

My nie mieliśmy z nim ćwiczeń z wyższej, ale teraz więcej osób tą wyższą musi prowadzić - stąd pewnie roszady. Myślę, że będzie on postępował, jak inni prowadzący tego przedmiotu. Pewnie zrobi wam czasem kartkówkę (jest prowadzący, który nie robi, jest taki, który musi zrobić na każdych zajęciach - on pewnie będzie tak pośrodku...), kolosy nie będą zbyt łatwe i będzie raczej surowo oceniał. Ale w końcu wyższej trzeba się porządnie nauczyć...
  • Anonim

>Tomasz napisał
    >Co możecie powiedzieć na jego temat?

Jest to facet z zasadami który ocenia na pewno sprawiedliwie, czy surowo? nie sądzę, na pewno oprócz wiedzy "estetyka ma znaczenie" wiem bo sam bazgrzę.. Ogólnie mając z nim Ćw. trafiłeś/łaś dobrze ponieważ jest prowadzącym który zna swój fach także od praktycznej strony i wymaga głównie tego o czym wspomina/przerabia na ćwiczeniach.

>Powiedział nam ,że będzie robił wejściówki. Należy sie tego obawiać??

Wejściówki to już znak firmowy Ćw. z GW.

PS. Ma ktoś z "NIM" jeszcze Ćw.? :]
    To jest dopiero Hardcore :P

7.

• Tomasz

Połowa osób z naszej grupy z NIM ma. To tak źle?
  • Anonim

Nie. Raczej 'gitowo'.
  • lehu

co to znaczy gitowo bo ja mialem z NIM dzisiaj pierwsze zajecia...
  • Anonim

Waluś jest spoko gość.
  • Anonim

>Tomasz napisał
    >Połowa osób z naszej grupy z NIM ma. To tak źle?

"On Wam pokaże"
    "On widzi to w ich oczach, że mają chcice na kartkówkę"

Przekaż tej połowie by lepiej pojęcie Geoidy na następne zajęcia pięknie recytowali...

>lehu napisał
    >co to znaczy gitowo bo ja mialem z NIM dzisiaj pierwsze
    >zajecia...

Polecam lekturę i dyskusję na "Jego" temat przenieść tu:
    http://grono.net/forum/topic/364603...

Btw. Troche nam sie bu**el zrobił na tym gronie, gdzie jest mod?
  • Anonim

bałagan na tym gronie niestety już jest od początku i najlepiej było by tak naprawdę skasować wszystko i zacząć od początku :) więc tak naprawdę jakoś większego bałaganu niema :)
  • CHASZ

>
    >Tomasz napisał

"On Wam pokaże"
    "On widzi to w ich oczach, że mają chcice na kartkówkę"

ale "on" lubi studentow...
    a tak powaznie to prawie caly 3. semestr ma z "nim" cwiczenia. mialem juz jedne zajecia i patrzylem czy sa kraty w oknach zeby moc swobodnie uciec.
    szacunkowo jaki procent studentow zalicza u niego cwiczenia?
    ps. wariatow powinni zamykac!!!
  • rudy102

i po co tyle paniki kazdy go na swoj sposob pozna.............
  • Ola

procent to jakieś 90% ( u nas chyba ok. 5 osób nie zaliczyło ze wszystkich JEGO grup), ale nie jest ważne czy zaliczysz tylko za którym podejściem, bo nie wiem czy wiesz ale u niego trzeba mieć maximum punktów z kolosów, bo co to za geodeta, co umie tylko połowę materiału; -)

och, od razu wariatów - ON ich kocha .... :-p
  • Mr Dejniels

>CHASZ napisał
    >
    >ps. wariatow powinni zamykac!!!

ON lubi odwiedzac grono geodezji PW; >
  • Anonim

A ja słyszałam plotki, że ogólnie prowadzący mają dostęp do internetu...;)
  • << Asia>>

No przecież...
    Ale też mi się obiło o uszy, że zaglądają (przynajmniej niektórzy) na grono.

:-)
  • Anonim

odświeżę wątek.. mam pytanko, ile razy można pisać egzamin u dr Walo. Ma się do wyboru tylko 2 terminy czy jest ich więcej? Jak narazie na 3 semestrze nie jest zbyt dobra zdawalność tego egzaminu. To jest kwestia dogadania się, żeby były dodatkowe terminy poprawkowe i można było z nich skorzystać??
  • Anonim

Ciężko powiedzieć u Nas 70% ludzi zdało w Zerówce,
    nie znam osoby która jeszcze nie dogadała się z dr Walo,
    więc luuz.
  • Anonim

woow to dobre wyniki mieliście.. u nas mniej niz 30% osób było na zerówce i dodatkowo zdało ok 50%. na pierwszym terminie zdało też mniej niż 50%.. ups..
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)