- 1
- 2
-
Anonim
Samorząd Studentów PW zaprasza wszystkich na Wybory Miss i Mistera Wydziału GiK!!
Najpiękniejsze Panie z naszego wydziału, najprzystojniejsi faceci, gorąca muzyka, tani browarek – to wszystko gwarantuje wspaniała zabawę!!
Namawiajcie swoje koleżanki i kolegów.. Wasza Grupa nie może wypaść słabiej od innych :) Atrakcyjne nagrody gwarantowane. Upominki dla wszystkich uczestniczek i uczestników.
Zgłoszenia do konkursu Gmach Główny p.135 DS. Akademik p. 732.
25.10Klub Alfa (start 21:00) wjazd free!!
* przewodniczącym jury będzie dziekan Pachuta :) -
Anonim
-
lehu
-
Anonim
>lehu napisał
>link nie dziala konrad
Bo to ftp w sieci akademickiej, więc:
1. Musisz być do niej podłączony
2. Konrad musi mieć włączony ftp/komp.
i istnieje jeszcze jedna opcja
3. Jeśli kolega banuje nieudostępniających to musisz mieć swój ftp/smb by wejść. -
-
Anonim
nie banuje, ściągają wszyscy tyle ze tak ja napisałem dla ludzi z akademików.. ludzie spoza DSow przegrywają od znajomych. komp jest włączony prawie cały czas. -
lehu
-
nix
a co to za dyskryminacja że tylko dla ludzi z akademików!! wrzuć to na jakiś porządny serwer ogólnodostępny, co to politechnika takiego nie ma?? na pewno ma!!
do jakiejkolwiek warszawskiej sieci akademikowej nigdy nie będę miała dostępu
znajomych z akademików też nie posiadam
zawsze mnie denerwowało że ludzie z akademików tworzą jakieś zamknięte społeczności a warszawiacy muszą sie ostro nakombinować żeby uzyskać to co w akademikach jest podane na tacy
jakieś zrzeszenie karaluchów (to jest to, co łączy wszystkie akademiki) -
Anonim
> jakieś zrzeszenie karaluchów
no to teraz się popisałaś..:/ nie dziwię się, że nie masz znajomych z akademika. -
nix
po co mi znajomi którzy przy każdej okazji dłuższego wolnego znikają z Warszawy??
czyli każda próba spotkania w czasie gdy naprawdę można się pobawić rozpada się w zalążku
-
Anonim
>!.::domilika::.! napisała:
>a co to za dyskryminacja że tylko dla ludzi z akademików!!
ROTFL :]
>do jakiejkolwiek warszawskiej sieci akademikowej nigdy nie
>będę miała dostępu
>znajomych z akademików też nie posiadam
:.(
>zawsze mnie denerwowało że ludzie z akademików tworzą
>jakieś zamknięte społeczności a warszawiacy muszą sie
>ostro nakombinować żeby uzyskać to co w akademikach jest
>podane na tacy
"znajomych z akademików też nie posiadam "
>jakieś zrzeszenie karaluchów (to jest to, co łączy
>wszystkie akademiki)
Tej Pani już podziękujemy, a żeby było Ci łyso 2 i 3 rok zapraszam na mojego ftp po materiał, pytania, sprawozdania itp. (musisz coś udostępniać by móc wejść)
ftp://haarti.babilon.pw.edu.pl
-
nix
nie rozumiem jak zapraszasz na swojego ftp??
za to miałam rację, że warszawiacy muszą sie ostro nakombinować :D
-
Anonim
>a co to za dyskryminacja że tylko dla ludzi z akademików!!
do zdjec ma w tym momencie dostep okolo 250 studentow naszego wydzialu i jest to najszybszy sposob ich dystrybucji. w kazdej grupie jest wiele osob mieszkajacych w akademiku wiec to chyba nie problem dac komus plytke DVD zeby ci wypalil.
>wrzuć to na jakiś porządny serwer ogólnodostępny, co to
>politechnika takiego nie ma?? na pewno ma!!
nie ma
>znajomych z akademików też nie posiadam
przykro mi.. skoro tak jest to wpadnij do mnie z plytka ja ci wypale
-
Anonim
>nie rozumiem jak zapraszasz na swojego ftp??
google is Your friend,
http://pl.wikipedia.org/wiki/FTP
Niestety Ty mieszkasz z rodzicami w domku bez karaluchów, z obiadkiem podsuwanym pod nos a studia kosztują Cię grosze i zapewne nie musisz wiedzieć co to jest FTP i co znaczy zapraszać na FTP i do czego służy.
>za to miałam rację, że warszawiacy muszą sie ostro
>nakombinować :D
Może zacznij od zaprzestania wyrażania takich opinii o środowisku akademickim to zapewniam Cię, że Twoje studiowanie stanie się jeszcze bardziej sielankowe niż aktualnie jest i nie będziesz musiała kombinować by dostać coś "co jest powszechnie dostępne na tacy"
W ogóle zeszliśmy ostro w off-topic więc bez odbioru z mojej strony.
Pozdrawiam.
-
rudy102
jakie te karaluchy to fajne sa, biedna dziewczynka odrzucona przez spolecznosc akademicka ...............
i ze tacy ludzie........................ .......
pozdro -
Anonim
wracając do tematu wątku..
http://www.polibuda.info/fotokonkur...
^^Oto link do głosowania na miss internautów. Głosujemy na najpiękniejszą dziewczynę czyli naszą Asie Kubalską..
Pokażmy całej Politechnice ze to u nas są najfajniejsze dziewczyny i najwierniejsi faceci :)
-
Anonim
-
GosiaK
-
Anonim
-
Misia
Ja też głosuje :) Już tylko 4 godziny zostały, więc głosujcie, nie odkładajcie tego na później :) -
Anonim
III miejsce dla naszego wydziału!!!!!!
Asia Kubalska zajęła 3 miejsce i będzie nas reprezentować na wyborach Miss Polonia na szczeblu Warszawskim!!!!
GRATULACJE!!!
- 1
- 2