Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

potrzebuje osobę która udostępniłaby np do skserowania lub odsprzedała notatki z I roku , oczywiście nic za friko :)
  • lehu

z jakiego przedmotu?
  • Anonim

Mam cały segregator tego, slajdy, notatki, kolosy, zdjęcia i różne materiały elektroniczne. Podzielono się ze mną to i ja się podzielę; ) Sporo rzeczy na razie was ominęło ale niektóre na pewno będą przydatne.
  • Anonim

Kolega Adam okazuje się że jest z innej uczelni. Więc jeśłi jakiś inny pierwszaczek jest zainteresowany pewną bardzo ciekawą płytką pełną różnych dobrotek; ) to prosze o kontakt.
  • Krystian

ja tez sie z checia swoimi notatkami pochwale, a zestawow do Jagody na 1 semestr to mam kilkanascie:) zdjecia z PNZtu ze skalkami i pytania na glebki tez sie znajda:) wiec podobnie jak kolega wyzej zapraszam:)
  • Anonim

Echh, skałki... Ciekawe czy oni tera w ogóle mają coś takiego jeszcze.
  • oj

Nie nie mają żadnych skałek, ah chyba jest czego żałować :)
    Skoro tak rozdajecie te notatki to może ja skorzystam...?
  • Święty

Oni chyba nawet gleboznawstwa nie mają. I rachunek już też będzie nie ten sam...
  • oj

Nie mamy gleboznawstwa ale rachunek i owszem...
  • Krystian

oj ale cos czuje ze glebki was nie omina, przynajmniej tak zrozumialem przeslanie samego GlebMastera jak z nim rozmawialem o moim zaliczeniu:D
    a raw teraz jest banalny, ech..czemu wy nie macie cwiczen a'la p. Witkowski?:D
  • oj

glebki dopiero na V semestrze, rach prosty, a co powiecie o fizyce?

• Anonim

Jak my znowu będziemy przez gleby za rok przechodzić to się chyba powiesze...
  • Krystian

lol, to moze dlatego dziadek mi nie kazal zaliczac w tym semestrze:)

a co do fizyki..to poprostu jest. to tyle:)
  • Animal Instinct

>foreign affair napisał
    >Jak my znowu będziemy przez gleby za rok przechodzić to
    >się chyba powiesze...

hmm na stronce GiKu jest jakiś plan studiów, nawet aktualny chyba bo pokrywa się z tym co teraz mamy i jest tam jasno napisane, że są podstawy gleboznawsta na II semestrze, w sumie już nie to samo bo tylko jeden wykład ale zawsze coś; p
    w takim razie Ty się Matthew nie przejmuj; p
  • Święty

Mam nadzieje że faktycznie glebki mamy już za sobą. Już dość się z nimi namęczyłem żeby je zaliczyć...
    Rachunek bez Psa będzie na pewno dużo łatwiejszy (może teraz zalicze:) a co do fizyki to się dopiero okaże... To teraz już na pierwszym jest fiza?
  • Mała

a drogie takie notatki..?
  • Krystian

jak sie ladnie usmiechniesz to ja Ci dam za darmo:)
  • Anonim

A ty uczelni nie pomyliłaś? :D
  • Mała

Ladny Usmiech :)) Nie, GiK Pw, to chyba tu, co? :D
  • Anonim

To na jakichś esgiehach i innych wynalazkach trzeba płacić za notatki. Jakby co to mam już notatki wypalone na płytce, oddam z chęcią za czystą (płytkę dla jasności; ) ) ponieważ kolega Mariusz się nie zjawił w sprawie odbioru.
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)