-
Anonim
potrzebuje osobę która udostępniłaby np do skserowania lub odsprzedała notatki z I roku , oczywiście nic za friko :) -
lehu
-
Anonim
Mam cały segregator tego, slajdy, notatki, kolosy, zdjęcia i różne materiały elektroniczne. Podzielono się ze mną to i ja się podzielę; ) Sporo rzeczy na razie was ominęło ale niektóre na pewno będą przydatne. -
Anonim
Kolega Adam okazuje się że jest z innej uczelni. Więc jeśłi jakiś inny pierwszaczek jest zainteresowany pewną bardzo ciekawą płytką pełną różnych dobrotek; ) to prosze o kontakt. -
-
ja tez sie z checia swoimi notatkami pochwale, a zestawow do Jagody na 1 semestr to mam kilkanascie:) zdjecia z PNZtu ze skalkami i pytania na glebki tez sie znajda:) wiec podobnie jak kolega wyzej zapraszam:)
-
Anonim
Echh, skałki... Ciekawe czy oni tera w ogóle mają coś takiego jeszcze. -
oj
Nie nie mają żadnych skałek, ah chyba jest czego żałować :)
Skoro tak rozdajecie te notatki to może ja skorzystam...? -
Święty
Oni chyba nawet gleboznawstwa nie mają. I rachunek już też będzie nie ten sam... -
oj
-
oj ale cos czuje ze glebki was nie omina, przynajmniej tak zrozumialem przeslanie samego GlebMastera jak z nim rozmawialem o moim zaliczeniu:D
a raw teraz jest banalny, ech..czemu wy nie macie cwiczen a'la p. Witkowski?:D -
oj
-
Anonim
Jak my znowu będziemy przez gleby za rok przechodzić to się chyba powiesze... -
lol, to moze dlatego dziadek mi nie kazal zaliczac w tym semestrze:)
a co do fizyki..to poprostu jest. to tyle:) -
Animal Instinct
>foreign affair napisał
>Jak my znowu będziemy przez gleby za rok przechodzić to
>się chyba powiesze...
hmm na stronce GiKu jest jakiś plan studiów, nawet aktualny chyba bo pokrywa się z tym co teraz mamy i jest tam jasno napisane, że są podstawy gleboznawsta na II semestrze, w sumie już nie to samo bo tylko jeden wykład ale zawsze coś; p
w takim razie Ty się Matthew nie przejmuj; p -
Święty
Mam nadzieje że faktycznie glebki mamy już za sobą. Już dość się z nimi namęczyłem żeby je zaliczyć...
Rachunek bez Psa będzie na pewno dużo łatwiejszy (może teraz zalicze:) a co do fizyki to się dopiero okaże... To teraz już na pierwszym jest fiza? -
Mała
-
-
Anonim
-
Mała
-
Anonim
To na jakichś esgiehach i innych wynalazkach trzeba płacić za notatki. Jakby co to mam już notatki wypalone na płytce, oddam z chęcią za czystą (płytkę dla jasności; ) ) ponieważ kolega Mariusz się nie zjawił w sprawie odbioru.