Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej! mam pytanko odnośnie tego jak on wyglada? Jakie pojawiaja sie zadania i czy jest taki trudny?
  • (?)

hmmm....osoby ktore byly zwolnione z egzminu majac 4-5 nie potrafilyby rozwiazac polowy zadan..znaczy mialyby problem...nie ublizajac oczywiscie ich wiedzy..bo za cos zostaly zwolnione....jest przejebane i jeszcze zalezy kto sprawdza....( mam nadzieje ze nikogo ine wystraszylem:) ,ale sam borykam sie z ta matma..bo zazwyczaj sprawdza mi jakis cwiczeniowiec ktoremu nie pasuje sposob rozwiazania ....)
  • margot

udało Ci się niektórych nastraszyć i to skutecznie...

a co ze zdaniem zawartym w poprzednim temacie o matmie, że wystarczy coś z sensem napisać i Jagódka naciąga jak może? że nie będzie większych problemów z zaliczeniem?
  • (?)

powodzenia....jak bedzie naciagal...moze i kiedys tak zaliczal..poki ktos se nie przekona sam...w koncu wiem prowadzilem mila konwersacje..i nic z tego..wiec nikomu nie zycze
  • Anonim

nie ma sie czego obawiac, matematyka to najprostsza z nauk,a jezeli sie zmeczysz matematyka to mozesz sobie wziac plasteline i smoki polepic
  • (?)

mowisz tak bo jestes na 3 roku..albo miales farta,albo jagoda byl dobry, albo ty jestes dobry z matmy.....a nie wszyscy sie urodzili matemtykami ..wiec bym sie nie zachwalal....:)....
  • Anonim

Ja Wam wszytsko opisze :] Chyba wśród tych opisów jestem najbardziej biegła z doświadczeń z Jagodą [bez skojarzeń:P] Więc tak: jestem po technikum więc z góry byłam na pozycji przegranej jeżeli chodzi o matmę... Z każdym sem muszę miec problem z matmą, więc 1 i 2 sem u Jagody uwalałam po całości. Średnio zaliczałam egzamin u Jagody 5 razy ale w końcu się udało. Ale przy wpisie powiedział mi że i tak ciągle nic nei umiem i powinnam się z dala trzymaćod matematyki. jeżeli chodzi o zadania.... Nie ma reguły że na 1 terminie daje łatwiejsze.Z tym jest różnie ale generalnie zawsze daje coś ambitnego i wyraźnie nie na poziom ludzi którzy nie byli zwolnieni.... Ale oczywiście są osoby które mają przeciętną wiedzę i dały sobie radę.Ale trzeba trafić w pytanie.Pisząc krótko- Jagoda jest czasem nieobliczalny jezeli chodzi o wymyślanie zadań ale w końcu można zaliczyć... chociażby przez wydeptanie ścieżki ... Ja znów powtarzam matmę i znów z Jagodą, więc zarówno Wam i jak również sobie życzę powodzenia.... :D
  • aaa zuzia

taaaaa dzięki..;) na pewno się przyda. ej a u mnie to chodzą jakieś słuchy ,że ustny też będzie czy to jakaś ściema?? <mam nadzieje ,że tak:)>
  • Mariusz

nie czym sie matrwić bedzie spoko a ustnyjest tylko dla tych co są zwolnieni z pisemnego a z tym co kedzior powiedział to nie do konca bym sie zgodzil bo bylem zwolniony z egzminy na l semestrze i te zadania z pisemnego nie byly takie trudne trzeba umiec podstawy i najlepiej zaczac wszystkie zadania (tylko dobrze) bo jagoda patrzy czy sie cos umie jezeli tak napiszecie to macie 3- a ono zalicze:) wiec do pracy i powodzenia na egzaminie
  • Anonim

To fakt ze trzeba rozgrzebywac! Ja na pierwszym egzaminie na 6 zadan poprawnie zrobilem tylko 1 a reszte rozgrzebalem, mniej lub wiecej (wiem ze jedno rozgrzebanie totalnie nie mialo sensu) i dostalem upragnione 3- :) A co do zadan na egzaminie to ja sie z zawsze uczylem zadan (ze zrozumienie oczywiscie :D) z tych kartek co on dawal na wykladach (nie wiem jak jest teraz). Generalnie na cw byly wlasnie zadania z tych kartek. Na egzaminie byly nieco trudniejsze, ale do zrobienia, o czym swiadczy fakt ze to zaliczylem, a nie bylem i nie jestem lotny z matmy :)
  • (?)

mariuszek co kedzior powiedzial to racja..musiales trafic na wyjatkowo latwe zadania...w wakacje poswiecilem miesiac na korki z maty codziennie) poszedlem napisalem we wrzesniu..wyszedlem zadowolony..i co...oczy mi wylazly jak powiedzial jagoda ze nie zaliczylem....np za zadanie zrobione do konca dostalem 7 pkt na 10....nic nie zamazane na czerwono ,na pytanie do jagody czemu tak ocenione..on odpowiada ze ktos tak ocenil...i tyle gadki na temat tego zadnia..potem definicja granicy (latwe) napisalem 3 aksjomaty a on do mnie ze jest ich jeszcze z 10 = bodajze cos 3 pkt za to .albo ja mam takiego pecha..albo nic nie umiem :/ w co watpie.cwiczenia mam zaliczone .wiec jak ktokolwiek napisze ze jagoda jest super albo jego kolosy sa latwe i ze nie mialby z nimi problemow...to moge wysmiac. wiecej sie nie wypowiadam
  • Anonim

U Jagody trzeba poprostu mieś farta do zadań, i trafić choć jedno zadanie takie, żeby zrobić je od początku do końca dobrze, bo on w sumie często patrzy na wynik, tak mi się zdaję, no i porozgrzebywać cokolwiek, byle na każde zadanie.
  • aaa zuzia

czyli mam rozumieć ,że musze liczyć na farta bo bywa ,że debile matematyczni ( mam nadzieje ,że nikogo nie uraziłam;)) zaliczają ,a ci z tych mądrzejszych nie... ok. Miewam szczęście chociaż nie ostatnio ale może to tego czasu wróci do mnie;)
  • Anonim

napewno piszcie wszystko na temat, próbujcie rozwiązywać ile się da... bo on patrzy na to czy jest cos rozwiazane i zawsze cos da tych punktów ja zaliczyłem na 3- ten pierwszy. a uczylem sie weekend, wszystko rozgrzebałem jedno na 100% dobrze.
  • Matej

a jakieś przykładowe zadania z egzaminu po pierwszym semestrze z poprzednich lat? Gdzie coś takie mozna dostać?

Tylko... hmm... sprawa jest dość pilna :]
    We wtorek przekonam sie na własniej skórze
  • Anonim

Ja Ci zaraz wszystko opowiem.... ale po wtorku :P

No właśnie. Powiedzcie coś o zadaniach na egzaminie.
  • OLKA

a co powiecie na temat ustnego??
  • margot

ja tylko słyszałam że u Jagody jeszcze nikt nie wyszedł z ustnego z oceną mniejszą niż miał na ćwiczeniach

niestety nie sprawdzę na własnej skórze. Pisemny. I to w poniedziałek. czyli już jutro.

trzymajcie kciuki , na pewno nie zaszkodzą; )
  • melon

a o tym co piszesz... nieprawda... Jagoda nie stawia raczej luxusowych ocen ..czesto nizej niz cwiczenia//
  • ...Salka...

Mówi się ,ze jak idziesz na ustny to masz minimum 3 za to że ,w ogóle przyszedłeś.... wcale nie... zdarza się to rzadko, ale jest możliwość wyjścia z jego gabinetu bez oceny w indeksie na szczęście daje drugi termin w takim przypadku
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)