-
Hej- proszę pomóżcie koleżance, która się broni w środę. Czy moglibyście mi napisać co ostatnio przerabia Biały na swoich zajęciach i wykładach? Chodzi mi o SIP i teledetekcję? Z góry dzięki.
-
Anonim
Hmm, SiP jest na 4tym
Jeśli masz dostęp do sieci akademickiej to mam wykłady na z obu wymienionych przedmiotów:
ftp://haarti.babilon.pw.edu.pl
wpuszczam tylko udostępniających jednak jak napiszesz na priv IP z jakiego chcesz wejść to dodam chwilowo, jeśli nie masz dostępu do sieci akademickiej to mogę wysłać na e mail wykłady z Tele z SiP'em bedzie problem bo ważą 30 mb w 1 pdf'ie. -
Własnie SIP jest na czwartym. Napisałam do studentów 3 roku a dopiero potem sobie to przypomniałam. Wykłady to gdzieś mam i ja. Chodziłoby mi bardziej o hasłowe określenie co ostatnio było u Was na wykładach:). Podejrzewam że Biały może z tego mnie zapytać co ostatnio sprawia studentom kłopot.
-
Anonim
Ostatnio podkreślał że SIP to system Informacyjny a nie jak niektórzy błędnie piszą w literaturze Informatyczny i ogólnie rozwodził się nad błędnym interpretowaniem i tłumaczeniem słów z angielskiego na polski jak na przykład słowo "relacje", z pytań z Tele to pamiętam jak zaliczałem ćwiczenia pytał mnie o rozwinięcie skrótu SPOT oczywiście w języku francuskim, połamałem język ale zaliczył, pytał na jakiej kompozycji barwnej Landsat TM roślinność będzie żółta, skąd się wziął skrót Landsat, egzamin był bardzo zbliżony do tych z ostatnich dwóch lat (grupa K3 i L3). U Białego nie można milczeć nawet jak powiesz coś źle ale uzasadnisz swoją odpowiedź sensownym tokiem rozumowania uśmiechnie się i i zaliczy.
Powodzenia. -
-
Dziękuję Ci bardzo:). Bardzo mi pomogłeś. No to teraz tylko muszę sobie troszki poprzypominać i lecieć na egzamin.