- 1
- 2
-
Anonim
Hej, mam pytanie: jaka jest zdawalność na egzaminie z geodezji (I) u prof. Szeligi, bo nie wiem czy ryzykować i rezerwować wyjazd, który zahacza o drugi termin na sesji. -
wszystko masz tu: http://grono.net/forum/topic/102774...
-
Anonim
-
-
-
Koperek
-
-
Anonim
jedno zadanie teoretyczne(opisowe) i dwa zadania obliczeniowe, z czego najważniejsze były domiary. Drugie zadanie dotyczyło policzenia pola powierzchni figury + jej błąd -
Święty
No i jeszcze genialny test, na którym jest wszystko bez względu na to czy było przerobione na wykładach, czy nie... :) -
Anonim
-
Święty
-
Anonim
-
jak to mowi sam Wielki Szeli, 'kazdy zalicza ten egzamin, pytanie tylko za ktorym razem' :)
-
Święty
>Krystian napisał
>jak to mowi sam Wielki Szeli, 'kazdy zalicza ten egzamin,
>pytanie tylko za ktorym razem' :)
dokładnie :) kiedyś słyszałem ze ktoś do ustnego podchodził 13 razy...
ale teraz chyba nie będzie ustnego, więc powinno być dużo łatwiej. no chyba że teraz się wyżyje na studentach na pisemnym... :) -
Maros
-
Anonim
-
a to jak nie ma teraz ustnego to luz, zrobcie sciagi na test i siadajcie na samej gorze, a zadania sa takie same co roku.:)
-
Małgośka
pod warunkiem ze z racji tego ze sa dwa egzaminy to nie wymysli czegos nowego. Przeciez to byłby niewazny egzamin jakby wszyscy zdali. Tak byłoby...wg nigo...nudno raczej...:/ Nie miałby tej satysfakcji mowienia nam jakimi jestesmy idiotami ze takich prostyuch zadan nie umiemy zrobic :P -
Święty
do pisemnego też sporo osób podchodziło więcej niż raz, więc jeśli choć troche ostrzej zacznie to oceniać (jeśli dla odmiany sam to wszystko będzie sprawdzał), to i tak uwali troche osób, a na reszcie wyżyje się później... :) -
Adik
Dużej filozofii tu nie ma... Domiary będą na bank, reszte zadań dostaniecie od ćwiczeniowców, a testy wystarczy przerobić z poprzednich lat więc nie ma obaw. Ustnego nie ma to luz bo tam zaczynała się rosyjska ruletka =D -
Anonim
- 1
- 2