Geodezja PW Warszawa [1217]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej, mam pytanie: jaka jest zdawalność na egzaminie z geodezji (I) u prof. Szeligi, bo nie wiem czy ryzykować i rezerwować wyjazd, który zahacza o drugi termin na sesji.
  • Krystian

wszystko masz tu: http://grono.net/forum/topic/102774...
  • Anonim

dzieki :) ale chodzi mi bardziej o pisemny, trudny jest?
  • Krystian

z perspektywy czasu nie, ale wtedy troche mnie to przerastalo; )
  • Koperek

z tego co pamiętam to na każdym egzaminie były domiary :)
  • Krystian

i liczenie kata ze wspolrzednych
  • Anonim

jedno zadanie teoretyczne(opisowe) i dwa zadania obliczeniowe, z czego najważniejsze były domiary. Drugie zadanie dotyczyło policzenia pola powierzchni figury + jej błąd
  • Święty

No i jeszcze genialny test, na którym jest wszystko bez względu na to czy było przerobione na wykładach, czy nie... :)
  • Anonim

to ja się może zacznę uczyć w końcu:/
  • Święty

A co? Once again? :)
  • Anonim

debiut u Karola i z racji nart wolałbym żeby był udany;)
  • Krystian

jak to mowi sam Wielki Szeli, 'kazdy zalicza ten egzamin, pytanie tylko za ktorym razem' :)
  • Święty

>Krystian napisał
    >jak to mowi sam Wielki Szeli, 'kazdy zalicza ten egzamin,
    >pytanie tylko za ktorym razem' :)

dokładnie :) kiedyś słyszałem ze ktoś do ustnego podchodził 13 razy...
    ale teraz chyba nie będzie ustnego, więc powinno być dużo łatwiej. no chyba że teraz się wyżyje na studentach na pisemnym... :)
  • Maros

wlasnie chyba bedzie ustny
  • Anonim

ustny ma być na koniec roku, teraz tylko pisemny
  • Krystian

a to jak nie ma teraz ustnego to luz, zrobcie sciagi na test i siadajcie na samej gorze, a zadania sa takie same co roku.:)
  • Małgośka

pod warunkiem ze z racji tego ze sa dwa egzaminy to nie wymysli czegos nowego. Przeciez to byłby niewazny egzamin jakby wszyscy zdali. Tak byłoby...wg nigo...nudno raczej...:/ Nie miałby tej satysfakcji mowienia nam jakimi jestesmy idiotami ze takich prostyuch zadan nie umiemy zrobic :P
  • Święty

do pisemnego też sporo osób podchodziło więcej niż raz, więc jeśli choć troche ostrzej zacznie to oceniać (jeśli dla odmiany sam to wszystko będzie sprawdzał), to i tak uwali troche osób, a na reszcie wyżyje się później... :)
  • Adik

Dużej filozofii tu nie ma... Domiary będą na bank, reszte zadań dostaniecie od ćwiczeniowców, a testy wystarczy przerobić z poprzednich lat więc nie ma obaw. Ustnego nie ma to luz bo tam zaczynała się rosyjska ruletka =D
  • Anonim

bez ustnego to juz nie jest taki sam egzamin :D
  • 1
  • 2
| |

Grono Wydziału Geodezji i Kartografii Politechniki Warszawskiej :] http://www.gik.pw.edu.pl/ <--...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)